Jaký hrneček?

13
23.11.06 13:38

Jaký hrneček?

Ahojky,
zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s hrníčky pro mimi. Chtěla bych naší Andulce koupit hrníček na pití. Jsou jí zatím 4 měsíce, ale chtěli bychom za čas přejít z kojení rovnou na hrníček. Už teď totiž dostává zeleninové příkrmy (papá je velmi dobře, dokonce mi i pomáhá). Četla jsem o hrníčku od firmy Avent a jeho měkké hubičce od 3 měsíců (pro přechod od kojení k pití z hrníčku), a dále o tvrdé hubičce od 6 měsíců. Kdybychom začaly až v 6 měsících, máte zkušenost, že lze dát rovnou tvrdou hubičku, kterou nabízí i hrnečky jiných výrobců, které jsou levnější? Je vlastně hrneček Avent opravdu dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
23.11.06 14:08

Ahoj,
my jsme používaly Avent, rovnou tu tvrdou hubičku (zelenou). Holky byly kojené, tak jsem jen zkoušela vodu, asi od 7 nebo 8 měsíců. Byly jsme spokojené.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.11.06 17:45

Ahojky,
i my jsme pouzivali od zacatku avent - nejdriv tu bilou hubicku, pak tvrdou zelenou a byli jsme spokojeni…postupne jsme vyzkouseli i nuk - taky neni spatny - a ted mame na ven zase avent (doma uz pije z normalni sklenicky) - tu posledni pruhlednou hubicku a ted uz mi moc nevyhovuje, protoze proti treba nuku jde snadno otevrit, coz mi Lukasek uz nekolikrat provedl :wink: …

Hezky den, Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.12.06 13:50

Ahojky
malou ještě stále kojím, ale od 7 měsíců jsem začala dávat i jiné tekutiny. Máme Avent se zelenou hubičkou, zvykla si na to ryche. Sát se z něj naučila během pár dní. Sice píšou že neteče, ale nám prostě teče kolem závitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.4.13 20:25

Ahoj holky, nechci zbytečně zakládat novou diskusi, když tu už nějaká podobná byla. Chci naší malé koupit hrníček, je jí 10měsíců a začít ji zvykat na pítko. Můžete mi poradit jaký? Jejich tolik,..musím objednat přes net, tak si to nemohu v krámě ošahat…Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
21.4.13 15:59

Za mě určitě AVENT kouzelný hrneček, Adam ho má od pěti měsíců a zvykl si na něj hned, má bílou hubičku, zelená hubička je tuším až od roku. Hrneček je bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.4.13 20:25

@Jája1986 děkuji,už sem na ty avenťácký koukala..asi vezmu i s tím brčkem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí