Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s hrníčky pro mimi. Chtěla bych naší Andulce koupit hrníček na pití. Jsou jí zatím 4 měsíce, ale chtěli bychom za čas přejít z kojení rovnou na hrníček. Už teď totiž dostává zeleninové příkrmy (papá je velmi dobře, dokonce mi i pomáhá). Četla jsem o hrníčku od firmy Avent a jeho měkké hubičce od 3 měsíců (pro přechod od kojení k pití z hrníčku), a dále o tvrdé hubičce od 6 měsíců. Kdybychom začaly až v 6 měsících, máte zkušenost, že lze dát rovnou tvrdou hubičku, kterou nabízí i hrnečky jiných výrobců, které jsou levnější? Je vlastně hrneček Avent opravdu dobrý?
Ahoj,
my jsme používaly Avent, rovnou tu tvrdou hubičku (zelenou). Holky byly kojené, tak jsem jen zkoušela vodu, asi od 7 nebo 8 měsíců. Byly jsme spokojené.
Halka
Ahojky,
i my jsme pouzivali od zacatku avent - nejdriv tu bilou hubicku, pak tvrdou zelenou a byli jsme spokojeni…postupne jsme vyzkouseli i nuk - taky neni spatny - a ted mame na ven zase avent (doma uz pije z normalni sklenicky) - tu posledni pruhlednou hubicku a ted uz mi moc nevyhovuje, protoze proti treba nuku jde snadno otevrit, coz mi Lukasek uz nekolikrat provedl
…
Hezky den, Andrea
Ahojky
malou ještě stále kojím, ale od 7 měsíců jsem začala dávat i jiné tekutiny. Máme Avent se zelenou hubičkou, zvykla si na to ryche. Sát se z něj naučila během pár dní. Sice píšou že neteče, ale nám prostě teče kolem závitu.
Ahoj holky, nechci zbytečně zakládat novou diskusi, když tu už nějaká podobná byla. Chci naší malé koupit hrníček, je jí 10měsíců a začít ji zvykat na pítko. Můžete mi poradit jaký? Jejich tolik,..musím objednat přes net, tak si to nemohu v krámě ošahat…Děkuji ![]()
Za mě určitě AVENT kouzelný hrneček, Adam ho má od pěti měsíců a zvykl si na něj hned, má bílou hubičku, zelená hubička je tuším až od roku. Hrneček je bezva.
@Jája1986 děkuji,už sem na ty avenťácký koukala..asi vezmu i s tím brčkem… ![]()