Histamin- intolerance kojeného miminka

60
18.4.22 21:22

Histamin- intolerance kojeného miminka

Zdravím :srdce:
Nemáte někdo osobní zkušenost s intoleranci na Histamin u plně kojeného miminka 4m?
Držím měsíc Abkm dietu + vejce, sója a asi teď zkusím i pšenici, ale malému se sice stolice začala lepšit,, vracela se žlutá barva, občas se náznakem ukázala i ta „michana vajicka“ a hlenů ubývalo
Ale teď poslední týden zase zhoršení i když jim stále stejně žluto hnědá stolice (dřív byla zelená jak žabinec), plná hlenů, 3× se ukázala i krev a když už není slizká hlenovitá tak je tak vodnatá že se cela vsaje do plíny Úplně bez problémů to nebylo nikdy, ale trpím dost na záněty v prsu, 2× už jsem měla ze zoufalství Antb ( v rozmezí 3 mesicu), počet zánětu jsem u 15. Přestala počítat, a teď jsem se dočetla že tělo ve velkým produkuje histaminy při akutních a chronických zanetech- což mám a jdou i do mlika..
Dneska mě zas poboliva prso a malému se zas zabarvuje stolice do zelena + hleny, krev atd.. (přitom o zelené stolici nikde v tomto spojeni nepsali ale má to tak pokazde)

Doktorku jsem prosila před týdnem o vyšetření na gastro ale shodli jsme se že přeci jen.. je ještě malinký :,(

Nemáte s tím někdo zkušenosti? Případně radu jak začít s testováním? Vím že je to dost individuální ale už takhle jim dost omezený počet potravin a jsem z toho už na blázinec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65253
18.4.22 22:10

Nevim, moc se mi nezda, ze by to byl histamin. Chodila jsem na ruzne weby a diskuse a tohle nikdy nikdo nepsal, ze by u ditete zazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.4.22 23:20

@vokishka ráda bych kdyby to nebylo ono, ale už si nedokážu představit co jiného.. A je mi opravdu divne, že co mi začne zánět, zelená mu stolice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
19.4.22 05:45

@Ellen-Robin co proste alergie na mleko, v tu chvili se proste trochu zmeni složení a je tam vic toho, co mu vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
19.4.22 12:22

@vokishka mléko a produkty z mléka nejím už měsíc.. přišlo zlepšení, pak se to zas vrátilo do „normalu“, vysadila jsem vajíčko i soju- zase trochu zlepšení a po 2 týdnech zase návrat na začátek :zed:
Jestli myslíš MM tak to by mi nezbývalo nic jiného než speciální UM kterému se samozřejmě snažím vyhnout když mám velké přebytky svého :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
19.4.22 13:41
@Ellen-Robin píše:
@vokishka mléko a produkty z mléka nejím už měsíc.. přišlo zlepšení, pak se to zas vrátilo do „normalu“, vysadila jsem vajíčko i soju- zase trochu zlepšení a po 2 týdnech zase návrat na začátek :zed:
Jestli myslíš MM tak to by mi nezbývalo nic jiného než speciální UM kterému se samozřejmě snažím vyhnout když mám velké přebytky svého :roll:

Tak pokud to bude ABKM, nic jineho nez specialni mliko nezbude. Tezko rict, co to je, ale HIT je dost malo pravdepodobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová