Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to koukáš dost špatně. v čem je problém vyhledat si interprety 80.let a následně třeba na centrum.cz stáhnout dané skladby ?
Zuzoo , pro mě by to třeba problém byl, jediný, koho znám z českých je Michal David ![]()
Renčo , potřebuješ české nebo zahraniční? to je myslím rozdíl. A taťka je poslouchá, nebo jen chcete navodit atmosféru dob minulých? Jestli poslouchá, tak se mu trochu prober sbírkou, popros maminku, ať se nenápadně mrkne… A nebo se zeptej mamky, ta bude určitě vědět, kdo se mu z 80.let líbil. Spoustu zahraničních najdeš určo na rapidshare, stačí zadat do googlu rapidshare a jméno interpreta.
A teď jsem si vzpomněla, že na radiu city mají snad internetové rádio, kde hrají výhradně 80.léta, plus na normoš rádiu chodíval pořad Osmdesátka a byl na netu playlist, tak tam by byl hezký výběr.
Stažení je snadné, rychlé. Do hledáčku si zadej skupinu - interpreta, nazev písničky. Cokoliv te napadne a pak si to stáhni do Pc
ahoj holky potřebuji poradit kde seženu hity 80. let jako mp3. nevím co se hrálo mám to na oslavu pro taťku.koukala jsem na netu ale nejde nic stáhnout.tak prosím o radu. a kdyby někdo měl večerníček pro dospělé tak prosím pošlete na meila renca.fischerova@centrum.cz nebo i jiné z té doby moc by mi to pomohlo.