Hladí mi prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
1.10.10 10:55

No jo, ale tady je přece fuk, jestli ostatní kojené/nekojené děti to dělají/nedělají, ale že to dělá tvůj syn tobě a tobě je to nepříjemné.
Takže je to jasné… Že se urazí ti může být srdečně jedno, protože přece mu nemůžeš ustupovat jen proto, aby se neurazil.
A je jedno, jestli je to kvůli sahání na prsa, sahání na palec u nohy, štípání, kousání, rozbíjení hraček a milarda dalších věcí.
Jako chápu, že jsi chtěla vědět, jak jsou na tom ostatní=), ale řešení je prostě mu to zakázat, ono ho to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
1.10.10 15:26

ja Rozarku prestala kojit presne v roce, ale hodne dlouho si pamatovala, na co ty prsa jsou, klidne jeste pul roku po tom se k nim obcas, kdyz me nekde zahlidla nahou, jen tak lehce pritiskla, ne vylozene prisala, ale prilozila k nim pusinku, mne to nijak nevadilo, nijak jsem to neresila a odeznelo to samo

posledni tyden si ale nasla novy ritual a kazde rano, kdyz spolu jeste lenosime v posteli, tak si je chce prohlizet, mne ja samozrejme zima, kdyz mi odhrne kosili, tak ma desnou srandu z toho, co ty prsa delej :mrgreen:
to beru jako za normalni zvedavost, ktera casem taky odezni
ale asi zase budou koukat, az zacnu kojit :lol:

jestli ti to vadi, tak to proste nedovol :wink:

• Citovat
  • Upravit
378
1.10.10 18:13

Mám dva kluky, větší 4 roky - byl kojený do roka a půl -při kojení jsem brala jako samozřejmost, že mi sahal na prsa, nevadilo mi to ani nějaký čas potom, ale když to zkouší teď, říkám ať to nedělá, protože je mi to nepříjemný, asi jak je větší, začalo mi to vadit. Takže asi tak, jestli ti to nevadí, nech ho, jestli vadí, nenechávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí