Vylézá ze židličky. Co s tím?

256
29.9.10 22:59

Vylézá ze židličky. Co s tím?

Chtěla bych poprosit o radu. Naše Natálka (20 měsíců) neustále vylézá z jídelní židličky a to i když ji přivážu. Prostě si sundá popruhy a je to. Máme židličku Chicco. Tak nevím. Je na ni už velká? Mám ji koupit jinou? Nebo to děti dělají i vám? Příjde mi to dost nebezpečné, protože se třeba otočím a ona stojí na židli. Už šplhá i na ten pultík…
Moc díky za Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
29.9.10 23:12

Nám taky Toninka vylézala ze židle, tak jsem jí začla krmit v té z Ikey, která nemá opěrku pro nohy. Původně jsem jí měla jen jako cestovní, ale už dávám jen do ní, protože z té dřevěné rostoucí mi utíká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
29.9.10 23:24

Tak pro naši Natálku není židle z Ikey žádný problém.
Jsem z toho dost zoufalá. Stačí jí pár sekund…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
29.9.10 23:30

Já to řeším už teď a to máme devět měsíců!!!! :zed: Prostě vsune nožičku dovnitř na sedátko a stoupne si… Jdu koupit kšíry, uvidim, jak budou fungovat. Ten náš pacholek už totiž tři týdny obchází nábytek a je to rozenej akrobat, takže takovýhle kousky pro něj jsou naprostá brnkačka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.10 23:34

A jéje, tak to neporadím a za pár měsíců budu taky možná s židličkou z Ikea nahraná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
29.9.10 23:35

Mne to mala zacala delat taky, tak jsem ji odebrala ten pultik a ma na stole vlastni prostirani a uz to nedela, bavi ji to trochu vic nez predtim :wink: Ono je to tam uz proste nebavi a chteji asi sedet jako dospelaci:) Nekde jsem cetla, ze dite by melo v jidelni zidlicce sedet do 18m., ale uprimne, neumim si to zatim predstavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.10 23:40
Marcell píše:
Mne to mala zacala delat taky, tak jsem ji odebrala ten pultik a ma na stole vlastni prostirani a uz to nedela, bavi ji to trochu vic nez predtim :wink: Ono je to tam uz proste nebavi a chteji asi sedet jako dospelaci:) Nekde jsem cetla, ze dite by melo v jidelni zidlicce sedet do 18m., ale uprimne, neumim si to zatim predstavit :-)

Aha, tak to bude možná tím, protože my pultík nemáme a malá jí normálně u stolu a taky potřebuje nutně kovovou lžičku a taky potřebuje porcelánový talíř :lol: Zatím sedí, ale třeba jí to taky omrzí a pak asi dám židle a stoleček mamut z Ikea a ať si jí dole :mrgreen: To jí ale nejspíš budu nahánět po celém bytě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.9.10 23:50

Tak mala ma 27mesicu a sedi stale v zidlicce z Ikei,jednou se zkusila postavit,rekla jsem ji,ze spadne a natluce se a od te doby to nezkousi.
Mmch myslim si,ze i kdyz ta zidlicka nema operku pro nozky,tak pro nektere ditka to neni zadny problem. :wink:
Co poradit,nevim :nevim: Zkusit ji domluvit,uz je dost velka,aby nektere veci chapala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
29.9.10 23:59

připoutat nejde??

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
29.9.10 23:59
kolozubka píše:
A jéje, tak to neporadím a za pár měsíců budu taky možná s židličkou z Ikea nahraná :mrgreen:

Tam to dítě můžeš připoutat.

• Citovat
  • Upravit
233
30.9.10 07:16

Ahoj,
tak já to vyřešila tím, že jsem našemu malému dala kšíry. Jsou to ještě ty staré po mně se zapínáním dozadu, takže i když bude starší, tak nemá šanci je rozdělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
30.9.10 07:16

Já jsem měla obě děti připoutané kšandama,normálně těma co jsou do kočárku.měli jsme takovou tu starou dřevěnou židličku,takže to nebyl problém,u těch novějších nevím jestli to půjde,ale myslím,že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
30.9.10 08:39

U nas nejakou dobu fungovalo nacpat za zada deckovi maly polstarek, tak aby se nemohl posunout zadeckem dozadu a udelat si misto na skrcenou nohu. Samozrejme, ze uz je to passe, casem se fyzicky zdokonalil, ale ted uz zas poslechne na moje hudrovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
30.9.10 08:39

nám malá z Ikey židle taky lezla ven, ale ted mi to neva.. řeknu jde se na polívku a jelikož má židličku u gauče, tak si tam sama vleze a ve finále i sama vyleze..

ale asi to budeš muset vydržet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.9.10 08:42

ahoj, malý mně to dělá od roku, že mi stoupá ze židle, ale to neni všechno on mi na ni taky šplná, takže k ní přijde a vleze mi na ni a přadne do židle :nevim: ..
První rada pro tebe … dala jsem za něho polštář, takže byl opravdu na těsno, jinak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí