Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sháním kombinézu od topolino pro kluka 92,na mimibazaru mají jen 86.Poradte
Ahoooj,
já se taky hlásím… ale myslím si, že jsou již vyprodané
![]()
Nééééééé,to snad né.Mám dvojčata kluk a holka a pro malou tam maji tu růžovou 92,ale pro malýho už ne.To snad není možné.To nevím co budu dělat.
![]()
Já si opravdu myslím, že už je fakt vyprodáno, ani na jejich stránkách jí nemůžu najít, ale možná špatně hledám. Já jsem objednávla na začátku září. Možná tam zkusit zajet, nebo jestli v Německu nemáte někoho známého ![]()
Taky jsem se dívala přímo na jejich stránky,ale není ani tam.
Nemám tam nikoho známého.Myslela jsem,že je ještě brzy objednávat na zimu a ono už je vyprodáno.Ani jsem nevěděla že už tu topolino prodává kombinézi takhle brzy,hold příští rok-to budu o něco chytřejší.Tak se musím podívat po jiných-škoda!
A to šla do prodeje snad 24.9.
Ještě dopol jsem jí měla najitou na mmb u paní, co jí měla skladem a já se rozmejšlela
![]()
Ja koupila tu hnedou,je uplne skvela,ale vel 92 nam je mala,takze zase shanim vetsi a to je velky problem ![]()
Holky, tak mám na mmb paní, od které beru Topolino už delší dobu a psala mi, že je má skladem:))) že jí včera přišli… tak písněte SZ, kdo máte zájem o kontakt…
Janikpupiku
máte doma ještě tu hnědou kombinézku?Jestli byste se jí chtěla zbavit za rozumnou cenu a poslala byste mi fotku na email ať se podívám,koupím ji.Anežka