Skoro 2 roky a nechce jíst sám

31
29.9.10 10:50

skoro 2 roky a nechce jíst sám

Ahojte holky,
mám dotaz. Maš malý má 22.měsíců a nechce sám jíst. Nemá o lžičku vůbec zajem a když mu ji dám do ručky ať to zkouší sám,tak si nabere tak dvě lžičky a pak mi ji vrátí,že chce krmit, nevadí když skoro ve dvou letech nejí sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
29.9.10 10:58

Podle mě nevadí,holka dělala to samé,a dokrmovala jsem ji ještě v první třídě,ne že by to neuměla,ale byla líná,takže když jsem chtěla aby se pořádně najedla tak mi nic jinýho nezbylo.A jídlo jí nebaví doteď,zdržuje jí to :lol:

• Citovat
  • Upravit
3321
29.9.10 10:59

myslím, že určitě ne :lol: , kluci jsou kluci :lol: , syn taky nechtěl jíst sám do dvou, pak se to zlomilo a ted nesnese, aby ho někdo krmil :roll: , dcercka naopka jí od roka uplně sama…každé dítě je zkrátka jiné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
29.9.10 11:05

Jsme na tom uplne stejne. On by se v tom i porochnal, ale to by bylo tak vsechno, jidlo je pro nej ztrata casu. Nekrmit ho, nesned by nic. Doufam ze bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
29.9.10 11:05

Vůbec si s tím nelámej hlavu,náš klučínek ačkoliv sám jíst umí,tak to že ho krmím,bere jako část"mazlení",ve školce jí sám,jsou mu 4 roky,ale prostě není to moc velký jedlík,ale když ho krmím,tak toho sní víc.Ve školce teda jí všechno a sám,takže nech tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.9.10 11:25

Já tedy mám trochu mladší zvíře-12,5 měsíce,ale taky se bojim,jak nám to půjde-zatím mu dávám lžičku do ruky,strká jí do pusy,ale k ničemu ho zatím nenutím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.9.10 11:30

Jak píšou holky,nelam si s tím hlavu.Ať zkouší a ty dokrmuj.Já dokrmuju někdy jěště dneska a to chodí do školky,kde jí sám.Nemám na to nervy aby seděl hodinu u stolu,když spěchám :lol:

Ono se to podá a začne jíst sám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
29.9.10 12:21

Klidek, nas Tadeas zacal sam jist az ve 3,5 letech, kdyz jsem hrozila, ze ho nevezmou do skolky :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Watsonek
29.9.10 12:37
Petra33 píše:
Ahojte holky,
mám dotaz. Maš malý má 22.měsíců a nechce sám jíst. Nemá o lžičku vůbec zajem a když mu ji dám do ručky ať to zkouší sám,tak si nabere tak dvě lžičky a pak mi ji vrátí,že chce krmit, nevadí když skoro ve dvou letech nejí sám?

zkoušelas mu dát vidličku ? z té to tak nepadá , a občas se do té pusy trefí a něco do ní donese a tak ho to bude i víc bavit … nám se to osvědčilo.

• Citovat
  • Upravit
84
29.9.10 13:07

Ahoj, měla jsem to samé. Absolutně žádný zájem o lžičku, začala jsem vidličkou a pak jsem postupně přidávala lžičku, protože jde do školky. Jinak bych v tom neviděla problém.
Teď se nají sám, byl už 2× ve školce, ale doma to na mě občas zkouší a chce dokrmit. To mi problém nedělá, důležité je, aby to do školky uměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí