Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky mám 5měsíční miminko chlapečka Matyáška. Chci se podělit s maminkama které mají stejně staré mimi,jaké dělají pokroky.Maty zatím nemá ani jeden zoubek,pást koniky moc nechce ale jinak je ukecanej až až.Davam mu zatím UM hami,zele.příkrmy a kašičku pro nejmenší.Nedávám mu toho málo?
Ahojky, mam 6ti měsíčního chlapečka, Martínka, dávám 5tý den příkrm, mrkvičku, dneska jsem do toho přidala i cuketu, ale zatim mu nelela domácí, tak snad to bude jednou taky chtít, ty kupovaný jdou do peněz ![]()
Máme 5 zoubků, už se točí skoro měsíc na bříško a je zlatíčko ![]()
martass najdi si skupinu se stejným měsícem porodu,a tam si pokecáš o všem co tě zajímá.
martass- pojď k nám do dubňátek2010
Jinak zoubek taky žádný nemáme, hříbátka pasem, ale ještě má někdy pěstičky, točí se na oba boky a někdy se otočí úplně, ale má pod sebou loket, ukecaná až hrůza. Krmím UM a cca měsíc přikrmuju, máme skoro odzkoušenou celou zeleninu, brzo přidám maso a večer dávám kaši.
Holky kde jste,šla jsem do skupin na dubňanky 2010 a tam nikdo. ![]()
Holky, můžu k vám taky? malej se narodil 31.3. to je skoro duben ![]()
No jasně, nebudeš jediná. Některé měly TP na duben, ale porodily už v březnu, ale proč by chodily jinam, když jsou v dubňátkách zaběhlé ![]()