Hladí mi prsa

Anonymní
1.10.10 09:55

Hladí mi prsa

Ahojky mamci,zitra bude memu synovi rok a pul a asi pred 14 dny mi zacal hladit prsa i bradavky a porad ho to laka,saha mi pod triko a me se to nelibi a nevim zda ho mam napomenout a rict ,ze se to nesmi nebo zda je to normalni a mam ho nechat?Kojit jsem prestala v 8. mesicich takze s tim to nema souvislost.Delaji to taky vase deti?Nevim proc to zacal delat a co si o tom mam myslet.Dekuji za nazory .:think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
1.10.10 09:59

Můj syn to dělá taky, ale je kojený a dělá to jen při kojení, proto mě to nijak nepohoršuje, beru to spíš jen jako mazlení :hug:

Nejedná se u tvého dítka jen o zvědavost? Možná to bude znít divně, ale třeba to bere jako hračku :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.10.10 10:01

Ahoj,

můj syn to dělal taky, dokonce i babičce. Začalo to, když jsem ho odstavila. Strčil si prst do pusy a hladil prsa, vždy se tím uklidnil. Vyrostl z toho sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.10 10:04

No on to dela treba i kdyz koukame na pohadku a je o me opreny a nebo kdyz se svliknu a vidi prsa tak se zacne smat :mrgreen: .Slysela jsem o tom,ze kojene deti to delaji,ale on uz prave neni kojeny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22939
1.10.10 10:11

Synovi je 10 měsíců, je kojený a když ho vezmu do náruče, tak mi je hladí a otevírá pusinku.
Myslím si, že se dožaduje a když mu dám, tak saje jak divej.
Zkus mu ho dát, třeba ho to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.10.10 10:13

Když je ti to nepříjemné, tak mu to nedovol, nevím, co chceš slyšet… (číst)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.10 10:15

Jitko,ale ja uz nekojim od jeho 8.mesice a vracet se k tomu v roce a pul rozhodne nechci a nebudu.Prave proto je to divne,ze kojene deti to delaji,ale on neni uz kojeny a zacal to delat z niceho nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.10 10:18

Pipet ja vim,ale prave se ptam,jestli je to normalni nebo ne a jestli to ma take nekdo u nekojeneho ditete.Kdyz mu dam rucicku pryc tak se urazi.

• Citovat
  • Upravit
6093
1.10.10 10:18
Pipet píše:
Když je ti to nepříjemné, tak mu to nedovol, nevím, co chceš slyšet… (číst)?

Taky bych mu k tomu nedávala příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.10.10 10:23

mě muj 21 mesíční syn taky takhle pořád ošmakavá…ale je kojeny..a z tohoto důvodu se mi nedaří odstavit…sem z toho uz taky vyřízena… třeba někde sem na veřejnosti a on mi strká ruku do vystřihu a ženský se smějou a říkaj…ještě je kojený že??… Já si ale myslím že i tvuj chlapec je naprosto normální a stejně jako s tím začal tak i přestane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
1.10.10 10:23

Třeba zkouší, co si může dovolit, tak mu musíš dát hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.10.10 10:26

daří se mi kojit a na vyjímky už jen v noci..ale znamenáto že přes den se nemuzu třeba lehnout na gauč páč v tu ránu je u mě…a když už začny vyžadovat musím ho okamžitě nečím zabavit…hračky..flašku..jídlo…takže rada..odpoutat pozornost…přejde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.10 10:31

Valer,ja jsem prave z tohoto duvodu nechtela kojit dlouho,slysela jsem prave o tom,ze to deti pak delaji a je tezke je to pak odnaucit.Ja musela nasadit v 8.mesici atb takze jsem prestala s kojenim a popravde jsem byla i rada.A ted to tak vypada,ze my to syn asi neodpostil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
274
1.10.10 10:34
Anonymní píše:
Valer,ja jsem prave z tohoto duvodu nechtela kojit dlouho,slysela jsem prave o tom,ze to deti pak delaji a je tezke je to pak odnaucit.Ja musela nasadit v 8.mesici atb takze jsem prestala s kojenim a popravde jsem byla i rada.A ted to tak vypada,ze my to syn asi neodpostil :mrgreen:

no nemysli si…a sem chtěla přestat už před rokem..ale ot nešlo…odmial i jakoukoliv flašku…s čajem ..vodou…štávičkou… ted už pije..ale mliko jen od mamy… no jestli mě vyjde ted tehu..ako že dost váhám tak to bude muset jit a holt taka dostane prcka, flaše s čajem a ja pujdu spat k babičce :lol: páč jínak to už nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.10.10 10:36

omlouvám se.ze pravopis…mam blbou klavesnici která nedomačkavá a ne vždy po sobě kontroluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí