Vstekani miminka

janibubi
30.9.10 15:05

vstekani miminka

Ahojky,
kdy se vase deti zacaly rozcilovat a od jakeho veku bych tomu mela davat nejakou vahu?
Vim,ze moje mala,je jeste malinka,ale kdy miminko zacne rozumet,ze je to spatny a nemit rozmazlene dite?
Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
30.9.10 15:17

:lol: Nějak jsem zpočátku nepochopila, jestli ti dítě štěká nebo se vzteká. :lol:
Pak mi to došlo :lol: … … naše malá začala být pěkně vzteklá teď ve dvou letech. Hlavně po probuzení :cert: :zed: U 8 měsíčního miminka bych nějaké rozmazlování neřešila a snažila bych se, aby bylo mimčo spokojené. :nevim: Ale nejsem dětský psycholog, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.9.10 15:19

Já bych řekla, že to „řeším“ tak od roku a půl… Teda řeším, nechám ho se vztekat, případně odnesu někam, kde tím nikoho neobtěžuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
30.9.10 15:25

Vite co,me se mala zacne uz ted vstekat,kdyz ji dam nekde,kde nechce byt,zacne se kroutit a rvat…pri prebalovani,kdyz ji dam do postylky,do sedatka,proste,kdyz neni podle ni…

• Citovat
  • Upravit
janibubi
30.9.10 15:26

boze dvakrat sem napsala vstekat ne vztekat,pardon :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2832
30.9.10 15:27

Tak tohle znám taky a to nám je necelých 6 měsíců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.10 15:28

vztekat,vzteká se píše se ZZZZZZZ.Taky sem myslela že štěká :lol:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
30.9.10 15:28
Mari20 píše:
Tak tohle znám taky a to nám je necelých 6 měsíců :lol:
:zed:
  • Citovat
  • Upravit
janibubi
30.9.10 15:29
Anonymní píše:
vztekat,vzteká se píše se ZZZZZZZ.Taky sem myslela že štěká :lol:

jsem si vsimla co sem napsala za blbost.

• Citovat
  • Upravit
5527
30.9.10 15:43
janibubi píše:
Anonymní píše:

Tím se netrap - pořád lepší legrační překlep než anonymní kritika :think:

A k tomu zuření - hlavně bych netrestala - takové mimčo ještě podle mě neví, co dělá. Zachovej chladnou hlavu, nezvyšuj hlas, nevšímej si toho… Tak to dělám já (dokud teda pak nevybuchnu jak papiňák :cert: :mrgreen: ). Čím víc to řešíš a jdeš na děcko po zlém, přistoupíš na jeho hru a je to ještě mnohem horší :nevim: Hlavně klííííííd!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
30.9.10 15:49
lulje píše:
janibubi píše:
Anonymní píše:

Tím se netrap - pořád lepší legrační překlep než anonymní kritika :think:

A k tomu zuření - hlavně bych netrestala - takové mimčo ještě podle mě neví, co dělá. Zachovej chladnou hlavu, nezvyšuj hlas, nevšímej si toho… Tak to dělám já (dokud teda pak nevybuchnu jak papiňák :cert: :mrgreen: ). Čím víc to řešíš a jdeš na děcko po zlém, přistoupíš na jeho hru a je to ještě mnohem horší :nevim: Hlavně klííííííd!

Dekuju :-D

Ja si toho nevsimam ,ale jen sem nevedela jestli je to dobre,aby to nebylo horsi a pak nemela rozmazleny dite,ja kdyz to vidim na ulici,jak se nektery deti chovaji atd,tak uz se bojim ted a snazim se tomu predejit aspon trochu :mrgreen: .

Snad ji to prejde,jinak s tim vybuchovanim rozumim,ja sem papinak nekdy taky,ale zase se rychle uklidnim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.10 16:51

když zjistí, že maminka neumí gramatiku ze základní školy a stydí se za ní , to se pak VZteká

• Citovat
  • Upravit
5468
30.9.10 17:06
Anonymní píše:
když zjistí, že maminka neumí gramatiku ze základní školy a stydí se za ní , to se pak VZteká

A co teprve když zjistí, že maminka se stydí za to, že je geniální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.9.10 17:08

Jinak zpět k dotazu: já bych to taky moc neřešila, spíš bych se snažila odvést pozornost jinam, aby malá vlastně zapomněla, že se vzteká :). Někdy to nejde, tak pak holt počkat, až ji to přejde… Bude hůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.10 18:15

Maminka je pouze učitelka češtiny.

A zakladatelka je negramotná.

P.S Jak chcete pomáhat dětem s úkoly, když neumíte ani ten nejzákladnější pravopis?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML