Hladová - pořád
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hladová-pořád
Nemam sice splin,ale presto me o trosku trapi… jsem 3tyden po porodu,kojim a jsem stale hladova,vyjedla bych lednici..... Proc… ? Dekuju za odpovedi a omlouvam se,jestli jsem neco narusila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem byla stale hladova. Kolikrat jsem si musela v noci po kojeni jit neco vzit,jinak bych omdlela hlady… Kojenim vydas spousty energie..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hladová jsi proto, že kojíš, to je přece jasné! je tu nějaká kojící matka, která nemá každou hodinu chuť vyžrat lednici? tipla bych si, že není
tělo ví co chce, tělo ví, co potřebuje, tak mu dopřej - potřebuješ energii a tvorba mateřského mléka jí spotřebuje spoustu! Nemluvě o energii spotřebované na regeneraci po porodu, noční vstávání, denní kolotoč… ono to pak přejde samo, neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, myslim, ze je to uplne normalni, ja jsem to mela - a vlastne porad mam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kojím a mám furt hlad
A zastavila jsem se na váze 67kg..Nejde to ani nahoru,ale ani dolů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alisee píše:
ahoj, myslim, ze je to uplne normalni, ja jsem to mela - a vlastne porad mam
Ja teda vubec nekojila,ale vzdycky kdyz jsem sla chystat v noci mliko,tak jsem u toho musela neco sezrat,taky jsem mela furt hlad,a vlastne mam doted ![]()
- Citovat
- Upravit
To jsem měla ze začátku, trochu už se to zklidnilo, ale spíš proto, že se hlídám. Ale stejně jim víc. Krmíš dva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na tom stejně, sním k obědu 7 knedlíků s vepřovým a zelím, zajím to sladkým a za hodinu mám zase hlad
Naštěstí mi i přes to tím kojením jde váha dolů
Jen aby mi to nezůstalo i potom
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je tym kojenim…ja som mala strasnu chut na sladke…vsak som sa ho aj najedla ![]()
Pocas tehotenstva som nemala ziadne chute ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hlad a hlad....
Obnovuji diskusi. Máme téměř 6 měsíční mimčo. Pěkně baší všechno co jí dám.
snídaně- mlíčko
svačinka-mixované ovoce
oběd-mixovaná zelenika
svačinka-mixované ovoce
večeře- kašika ( 190ml!!!)
po večeři někdy ještě mlíčko, protože má hlad. Přesto se mi v noci budí 3× hlady.
Co mám dělat? Na noc jsem zkoušela i sytící mlíčka, mlíčka s kaší, noční kaše. Prostě ať se nají jakkoliv vždy se v noci 3× budí.
- Citovat
- Upravit
A proč myslíš, že se budí hlady? Jinak děti v tomto věku mají stále nárok na jídlo v noci. Spíš ti jde o to, aby spal celou noc, ne? No, některým dětem můžeš dát co chceš a stejně nebudou spát celou noc…
@Anonymní píše:
Obnovuji diskusi. Máme téměř 6 měsíční mimčo. Pěkně baší všechno co jí dám.
snídaně- mlíčko
svačinka-mixované ovoce
oběd-mixovaná zelenika
svačinka-mixované ovoce
večeře- kašika ( 190ml!!!)
po večeři někdy ještě mlíčko, protože má hlad. Přesto se mi v noci budí 3× hlady.
Co mám dělat? Na noc jsem zkoušela i sytící mlíčka, mlíčka s kaší, noční kaše. Prostě ať se nají jakkoliv vždy se v noci 3× budí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdepak, určitě mi nejde o to vyspat se. Hlady se budí určitě, protože ji nic v noci neuklidní, jedině to mlíčko, víš. Dříve se budila právě jen 1× a teď 3×. ![]()
@micelinka píše:
A proč myslíš, že se budí hlady? Jinak děti v tomto věku mají stále nárok na jídlo v noci. Spíš ti jde o to, aby spal celou noc, ne? No, některým dětem můžeš dát co chceš a stejně nebudou spát celou noc…
- Citovat
- Upravit