Hladová - pořád

2390
23.2.12 17:07

Hladová-pořád

Nemam sice splin,ale presto me o trosku trapi… jsem 3tyden po porodu,kojim a jsem stale hladova,vyjedla bych lednici..... Proc… ? Dekuju za odpovedi a omlouvam se,jestli jsem neco narusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
23.2.12 17:11

Taky jsem byla stale hladova. Kolikrat jsem si musela v noci po kojeni jit neco vzit,jinak bych omdlela hlady… Kojenim vydas spousty energie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
23.2.12 17:19

Hladová jsi proto, že kojíš, to je přece jasné! je tu nějaká kojící matka, která nemá každou hodinu chuť vyžrat lednici? tipla bych si, že není ;) tělo ví co chce, tělo ví, co potřebuje, tak mu dopřej - potřebuješ energii a tvorba mateřského mléka jí spotřebuje spoustu! Nemluvě o energii spotřebované na regeneraci po porodu, noční vstávání, denní kolotoč… ono to pak přejde samo, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.2.12 17:20

to znám :-) kam se hrabou těhotenské chutě na kojení :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
23.2.12 17:21

:lol: buď ráda, že u toho kojíš, jsme tu i pažravé nekojící :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
23.2.12 17:27

ahoj, myslim, ze je to uplne normalni, ja jsem to mela - a vlastne porad mam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.2.12 17:50

Taky kojím a mám furt hlad :D A zastavila jsem se na váze 67kg..Nejde to ani nahoru,ale ani dolů :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.2.12 17:51
alisee píše:
ahoj, myslim, ze je to uplne normalni, ja jsem to mela - a vlastne porad mam :oops:

Ja teda vubec nekojila,ale vzdycky kdyz jsem sla chystat v noci mliko,tak jsem u toho musela neco sezrat,taky jsem mela furt hlad,a vlastne mam doted :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
573
23.2.12 18:16

To jsem měla ze začátku, trochu už se to zklidnilo, ale spíš proto, že se hlídám. Ale stejně jim víc. Krmíš dva ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
23.2.12 18:52

Jsem na tom stejně, sním k obědu 7 knedlíků s vepřovým a zelím, zajím to sladkým a za hodinu mám zase hlad :nevim: Naštěstí mi i přes to tím kojením jde váha dolů :dance: Jen aby mi to nezůstalo i potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.2.12 19:37

To je tym kojenim…ja som mala strasnu chut na sladke…vsak som sa ho aj najedla :mrgreen:
Pocas tehotenstva som nemala ziadne chute :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.2.12 19:42

Ahoj, taky svačím tak každou hodinku a půl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.12 12:31

hlad a hlad....

Obnovuji diskusi. Máme téměř 6 měsíční mimčo. Pěkně baší všechno co jí dám.
snídaně- mlíčko
svačinka-mixované ovoce
oběd-mixovaná zelenika
svačinka-mixované ovoce
večeře- kašika ( 190ml!!!)
po večeři někdy ještě mlíčko, protože má hlad. Přesto se mi v noci budí 3× hlady.
Co mám dělat? Na noc jsem zkoušela i sytící mlíčka, mlíčka s kaší, noční kaše. Prostě ať se nají jakkoliv vždy se v noci 3× budí.

• Citovat
  • Upravit
13837
20.11.12 12:35

A proč myslíš, že se budí hlady? Jinak děti v tomto věku mají stále nárok na jídlo v noci. Spíš ti jde o to, aby spal celou noc, ne? No, některým dětem můžeš dát co chceš a stejně nebudou spát celou noc…

@Anonymní píše:
Obnovuji diskusi. Máme téměř 6 měsíční mimčo. Pěkně baší všechno co jí dám.
snídaně- mlíčko
svačinka-mixované ovoce
oběd-mixovaná zelenika
svačinka-mixované ovoce
večeře- kašika ( 190ml!!!)
po večeři někdy ještě mlíčko, protože má hlad. Přesto se mi v noci budí 3× hlady.
Co mám dělat? Na noc jsem zkoušela i sytící mlíčka, mlíčka s kaší, noční kaše. Prostě ať se nají jakkoliv vždy se v noci 3× budí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.12 12:45

Kdepak, určitě mi nejde o to vyspat se. Hlady se budí určitě, protože ji nic v noci neuklidní, jedině to mlíčko, víš. Dříve se budila právě jen 1× a teď 3×. :nevim:

@micelinka píše:
A proč myslíš, že se budí hlady? Jinak děti v tomto věku mají stále nárok na jídlo v noci. Spíš ti jde o to, aby spal celou noc, ne? No, některým dětem můžeš dát co chceš a stejně nebudou spát celou noc…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat