Přibírání po antidepresivech

8038
9.2.12 19:54

přibírání po antidepresivech

Ahojky,
mám takový dotaz na vás,co berete,nebo jste braly nějaká antidepresiva,úplně nejlepší by bylo,pokud by někdo bral přímo Fevarin.Zkrátka od té doby,co ho beru,jsou to cca 4 roky,jsem přibrala 10kg.Moc mi to vadí,nelíbí se to ani partnerovi,tedy nenutí mě nijak násilně,ale byl by raději,kdybych měla váhu jako dřív.Problém je,že já je začala brát ke konci těhu,a tak vlastně ani přesně nemůžu říct,jestli jsem přibrala po nich,anebo se mi těhotenstvím změnila postava.Ale fakt je,že před těhu jsem mívala cca 55 kg,rodit jsem šla s 61 kg,z porodnice jsem se vrátila s cca 58 kg a nyní jsem to dopracovala na těch 65.Jím v podstatě řekla bych stejně jako dřív,cvičit tedy necvičím(vím,že bych měla),ale se synem dost chodíme.Budu ráda za vaše příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8265
9.2.12 20:02

Mirtazapin

Ahoj, ja brala antidepresiva jen chvili a pribirala jsem po nich-nastesti jsem je brala jen jako silnou nahrazku prasku na spani..takze jak jsem prestala mit problemy se spanim, tak jsem je vysadila.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.2.12 20:16

Ahoj, i já brala AD a přibrala po nich, bohužel :( naštěstí se mi povedlo je úspěšně vysadit a zatím jsem je znovu nepotřebovala, ale brala jsem je předtím déle (několik let), kil se zbavuju pořád. Po porodu to nejde dolů už vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.2.12 20:24

Ahoj, já jse brala AD několik roků a přibrala jsem strašně, potom těhu a kila mi dolů fakt nejdou. Lituju toho strašně moc, teď už AD neberu, cítím se fajn, jen ta kila nahoře. Přibrala jsem během 2 a půl let 25 kilo..z 51, které jsem měla celý život až na 76..i více jsem měla.. :,( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
9.2.12 20:31

Ty jo,holky,to jste mě tedy nepotěšily.A máte pocit,že jste víc jedly,jak jste byly relativně ve větší pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
9.2.12 20:36

Po jedněch AD jsem přibrala 10kg za čtyři měsíce, pak jsem je změnila na jiné,a s nima jsem během tří let nabrala dalších 10kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.2.12 20:39
carola píše:
Ty jo,holky,to jste mě tedy nepotěšily.A máte pocit,že jste víc jedly,jak jste byly relativně ve větší pohodě?

ja jsem teda vic nejedla..byla jsem porad unavena a dezorientovana po tech praskach..spis jsem hodne spala..a diky tady tomu vsemu se mi rozhodil organismus a od te doby mam snizenou funkci sz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
9.2.12 20:40

Ahoj, i já jsem přibrala po antidepresivech. U mně zvyšují chuť jídlo, plus člověk je v pohodě. Chce to silnou vůli, moc se mi to nedaří, chuť na jídlo je silná !!!!! Ale poslední dobou se trochu snažím a myslím, že to je trochu znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.2.12 20:56

Já jsem byla pořád tak strašně unavená a ano, čím více unavená, tím více jsem jedla, přímo žrala, můžu - li být tak hrubá. Prostě katastrofa, nedokázala jsem ještě ani ze svého šatníku vyhdit oblečení které jse nosila před 4 mi léty..nebo přesně, v roce 2007…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.2.12 20:57
Zuzaa píše:
Po jedněch AD jsem přibrala 10kg za čtyři měsíce, pak jsem je změnila na jiné,a s nima jsem během tří let nabrala dalších 10kg…

Zuzia jak se ti to daří, takhle hubnout?? Poraď…já jsem jako strašná.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
9.2.12 21:01
krystofka píše:
Zuzaa píše:
Po jedněch AD jsem přibrala 10kg za čtyři měsíce, pak jsem je změnila na jiné,a s nima jsem během tří let nabrala dalších 10kg…
Zuzia jak se ti to daří, takhle hubnout?? Poraď…já jsem jako strašná.. :oops:

Pevnou vůlí,znormalizováním jídelníčku a pohybem ;) Číslo na mém metru ještě konečné není , jsem v polovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.2.12 21:06

Já brala AD přes dva roky a nabrala asi jen kilo. Psycholožka mi říkala, že se po AD může přibrat, až když se berou 2 roky a dýl.

• Citovat
  • Upravit
15404
9.2.12 21:41

Já teda začala nabírat dřív než po roce…dala jsem se po pár měsíců do pohody, v práci s holkama po obědě kafíčko, dezertík, člověk byl spokojený. Když jsem v presu a cítím se špatně, tak skoro nejím…jakmile se dostanu do pohody, rozežírám se, asi samou radostí :roll: Je to všechno se vším, chce to fakt silnou vůli, taky to dám teď pěkně dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
10.2.12 08:53

Ahojky - já beru AD - Arketis - od půlky října loňského roku a váhově jsem o 4kg níž než na začátku. Je ale fakt, že se snažím hubnout. Na začátku braní AD jsem naopak trpěla nechutenstvím. Dodnes jím relativně málo, ale nepravidelně (to si už posledních pár dní hlídám, aby tělo nemělo pocit nedostatku a "neukládalo). Naštěstí to mám naopak než spousta holek - když jsem ve stresu, tak žeru a když jsem v poho, tak se naopak daří hubnout :palec:

• Citovat
  • Upravit
161
10.2.12 09:00

Holky, já jsem brala Venlafaxin 225mg denně po dobu jednoho roku a před tím jsem brala Citalopran a ještě něco, už si nevzpomenu, začala jsem přibírat skoro okamžitě, jen jsem se cpala. No a dopadlo to takto..hlavně ale, že to zvládám bez AD..a doufám, že dlouho budu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat