Hladové miminko

5394
30.7.11 19:01

hladové miminko

Ahoj maminky,
mám třítýdení holčičku, která má věčně hlad. Je na UM a pije 90ml, jenže sotva vydrží dvě hodinky a zase pláče. Ústavičně hledá, když jí dám dudlíka, evidentně tahá o sto šest.
Nemáte zkušenost, která značka UM nejvíc zasytí?? My jsme na německé značce Milasan. Nutrilon nepřipadá v úvahu, po něm má hned hlad.

Už nevím jak na ní, nechci ji přecpávat, ale taky trápit hlady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
30.7.11 19:04

:think: a je to vskutku hlady? Nemá jiný problém?
Netrápí ji větry? I po nich se může miminko takhle chovat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
30.7.11 19:08

3 týdny? nebude to sprutík? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
30.7.11 19:12

To je právě těžký, máme hodně uplakané miminko, ale zjevně i když by mělo být spokojené. Pokud neodpadne po papání, tak je řev do dalšího jídla.
Prdí při papkání, nepřijde mi, že je to bolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
30.7.11 19:14

sestra měla totéž a má sestřenka když byla mimčo,proplakala celé šestinedělí-sestry malá probrečela také celé šestinedělí a vlastně celý rok-co třeba šátek?dudlík nepomáhá?pití?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.7.11 19:15

Pokud si myslíš, že je to hlad, krm tak, jak si malá řekne. Na nějaké doporučené 3 hod mezi jídly u děti, které jsou na UM, bych se vykašlala. Každé miminko nelze napasovat do tabulek :wink: Též jsem děti na UM krmila časteji než po těch 3 hod :wink:

Se sytivostí UM nevím, jednou jedinkrát jsem koupila Nutrilon Extra, které víc zasytit a bylo to k ničemu. Zůstala bych u UM, které malé vyhovuje a zkusila krmit podle potřeb miminka 8-)Pokud se to nezlepší, bude problém jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
30.7.11 19:18

Střídáme fenyklový a heřmánkový čaj, no moc mu nedá. Dudlík odmítá, vyjímečně podudává.
Bude asi těžké přijít na to, co ji trápí…
Mám doma 2,5letého syna, takže fakt hledám cokoliv jak na ni. Přes den skoro vůbec nespí…
Docela už zoufám.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.7.11 19:19

Jak jste na tom s kontaktem? Pomáhá aspoň trochu chování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
30.7.11 19:23

S chováním jak kdy…někdy ji to uspokojí, někdy nepomůže nic. Zkouším přitulit na nahou kůži, efekt taky jak kdy. Když se pohupuju na balonu je to asi nejlepší, jenže nemůžu pořád jenom sedět.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
30.7.11 19:24

můj syn po 6tinedělí nespal přísahám ani minutu denně,ani po obědě,leda se jezdilo veku s kočárkem a jakmile se zastavil,oči jak baterky-zato ve 2letech spal 3hodky vkuse :-) tento byl 45min přicuclý,po dalších 20min. chtěl znovu a přesně-takto malé dítko má dostat jíst tak,jak si řekne-dnes je mu 7let a je jak párátko.U mladšího jsdem nutrilon vyměnila po týdnu-taky nezasytil-zlatý obyčejný sunar…až ten pomohl a spurt to může být taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
30.7.11 19:25
Misula.vdf píše:
Ahoj maminky,
mám třítýdení holčičku, která má věčně hlad. Je na UM a pije 90ml, jenže sotva vydrží dvě hodinky a zase pláče. Ústavičně hledá, když jí dám dudlíka, evidentně tahá o sto šest.
Nemáte zkušenost, která značka UM nejvíc zasytí?? My jsme na německé značce Milasan. Nutrilon nepřipadá v úvahu, po něm má hned hlad.Už nevím jak na ní, nechci ji přecpávat, ale taky trápit hlady…

Já zkušenost s UM nemám, ani jsem nikdy děti nevážila, jen v porodnici, ale moje zkušenost je taková, že mi děti vyžahly už 3.den po porodu i 120ml. Je možné, že má prostě ještě hlad? Co jí udělat víc? Problém s lahví je ten, že některá miminka se přecpávají, nepoznají stopku a pijí, dokud vše nevypijí. Zkusila bych dát trošku víc, nebo častěji.

• Citovat
  • Upravit
5394
30.7.11 19:29

Přemýšlím o sunaru. Byl na něm první syn…
Počkám, jestli se nejedná o sprut a pak zkusím přejít na něj.
Ono syn byl pohodář, pokud neusnul po papání koukal a jen občas plakal.
Teď opravdu tápu.....
Syn byl taky baculatější díky UM, ale dneska už je akorát.
Je mi jasné, že nemůžu jet podle tabulek, jen nechci malé ublížit, tím, že ji zaplácnu žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.7.11 19:32

Jak jsi nakloněna nošení dětí? (ergonomické nosítko, šátek) :?:
To by ji mohlo zklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
30.7.11 19:41

Obecně se říká, že dobrej na zasycení je sunar, tak můžeš zkusit :wink: Dvojčata jsou na sunaru na noc od 5. měsíce.
HOdně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.7.11 19:51

Ve 3.týdnech to může být růstový spurt..
Můj malej byl už také v tomto věku na UM (nepočítám to málo co jsem odsála svého)
A vypil mi tak 120ml :think: Zkus jí dát víc a nechat jí co vypije.. :nevim:
My jsme na Nutrilonu 1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí