Hlášky malých dětí - podělte se :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5425
28.8.17 16:44

Hlášky malých dětí-podělte se:-)

Nečekané, vulgární, nebo trefně mířené :P stalo se vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
28.8.17 16:49

Nestalo se přímo mně ale kolegyni.
Její vnučka měla Druhe narozeniny a měla tam návštěvu z Anglie. Malou Rose s maminkou. Rose byla hrozně otravná a kolegyncina vnučka už to nedavala.
Sfoukavali svíčky na dortu a ptali se malé jako bylo její jediné velké narozeninové přání. Ona před všema oslavencema nahlas a rázně řekla : Bacat Rose :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
28.8.17 16:51

Maminka mi pry, kdyz jsem byla mala rikala, at se na sebe podivam, ze mam husi kuzi (a at se jdu tedy prioblict), ja ji na to se sklenenyma ocickama pry odpovedela: „A to ze me ted jako bude husa?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
28.8.17 16:52

Mám jich hromadu, ale zdají se vtipné nám, protože vystihují naše děti. Tak nevím, jestli psát.
Ale jo, něco dám:

Ráďa (5): „Mami a proč mě páni doktoři nutí mít děti?“
Mamka: „Nikdo tě nutit nebude, když děti nebudeš chtít mít, nemusíš“
Ráďa: „Ale páni doktoři mě nutí“
Mamka: „Nenutí. Ale já jsem moc ráda, že vás mám a je to moc fajn mít děti. Proč je nechceš?“
Ráďa: „Já nechci všude tahat“

R: „A mamko, pojdeme dlouho“
Já: „No Radi, celkem jo, asi dvě hodiny“.
R: „Marti poslouchej, pojedeme dvě hodiny, to znamená, že pojedeme dva metry“.

Opékáme špekáčky.
Martinka: „Je, ty máš tři špekáčky.“
Táta: „Ne, mám dva.“
Marťa: „Cos to řekl?“ (pohoršeně). „Že mám dva špekáčky. Co jsi slyšela?“.
Marťa: „Kurva.“

Ráďa: „Víš mamko, včera ráno, když byl večer.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.17 16:54

„Babičko, ty máš ale fousatou pipku“

• Citovat
  • Upravit
3145
28.8.17 16:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.8.17 16:59

Byli jsme na obědě v restauraci, a když nám servírka přinesla jídlo. Tak dcera (4r) povídá paní. " Vám to teda trvá" :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
28.8.17 17:03

„Všude se platí penezma, jenom v Chorvatsku kunama :D “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
28.8.17 17:13

Ja jsem si to na tobe nevykvicela, ja jsem pouze akceptovala tvoji nabidku (5r) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.8.17 17:23

Syn v době, kdy mu byly cca 2-3 roky - „Maminko, já mám malou prdelku a ty máš velkou p.del.“

Zastavila jsem se se sousedkou a řešily jsme nějaké organizační věci, pak jsme se rozloučily a šly domů. Syn na mě doma zahlásil: „Tak co, ženský, jak jste si pokecaly?“

Šly jsme s mojí mámou a synem do města. S mámou jsme ještě obdivovaly její skalku. Syn nás chvíli pozoroval, pak dal ruce v bok: „Tak holky, nezdržovat se a odchod.“

Mladší syn moc nemluví, ale pár slov používá. Tátovi říká káka. Jednou ho hlídala babička, pak jsme přišli a babička hlásila, že chtěl syn několikrát kakat, ale ani jednou se nevykakal, že se asi stydí a ten nočník v komoře taky nenašli. Syn chodil ke komoře se slovy „Káka tam“, aby ukázal babičce novou tátovu helmu na motorku a babička si to přebrala po svém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.17 17:45

U nás v minulosti;
Na oslavě;,,tak to, rozjede se to tu? Nudááá" (4r)

V parku s babičkou, kdy babička pozdravila kolemjdoucího kolegu,,nebyl to babi nějakej vandrák?"

Dcera (4) s mužem u rybníka, přibližující se k nim muži v maskáčovým;,,to jsou vojáci tati?„-muž; né, to jsou čundráci. Už procházejíc kolem nich-dcera;,,dobrý den ču. ráci“ :lol:

Soused na dceru(3)- dobrý den slečno
Dcera,,s cizími se nebavím, aby mě neukradli"-soused-,,já bych tě neukradnul, co bych s tebou dělal"-dcera-,,to jo no, taky nevím co bych dělala s takovým šuli. nem"

Podotýkám, že u nás se sprostě nemluví, jen občas nám ujede sakra, na to se můžu vykašlat a pod…
Radši annonym

• Citovat
  • Upravit
2962
28.8.17 18:17

Tak to já, když jsem byla malá asi (4 roky), tak jsem byla s babičkou na jaře na procházce a viděla jsem keřík s kočičkami a ptala jsem se jí, jestli si z nich můžu vypěstovat koťátka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.17 18:39

Když mi bylo asi 5 tak jsem byla s mamkou nakupovat…Po cestě se mi začalo strašně chtít na velkou byla zima :) Mamka že mám ještě vydržet posadila mě v samce u vozíku…No prostě jsem se totálně do. srala :D Bohužel nebylo mi dobře z longoše :) Po nákupu mamka došla k pokladně ahlásí prodavačce ze se jim tam někdo asi po… :) Počkala jsem si na maminku až zaplatí a hlásím (Mami ty jsi to zase nevydžela) :lol: :lol: :lol: :lol: Samozřejmě aby to všichni slyšely! Do ted je to nejlepší historka naší rodiny

• Citovat
  • Upravit
312
28.8.17 18:42

Od švagrové malý syn 3r. si mě jednou takhle prohlížel a hlásí houby po tatínkovi po tetě :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
28.8.17 18:48

@andiie dost dobré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie