Hlavička nahoru

233
29.7.10 11:45

Hlavička nahoru

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jsem v 37tt a mimi je pořád hlavou nahoru anebo leží šikmo. Je šance, že se ještě otočí? Nechodím do porodnice, moje doktorka má monitor, takže chodím jen k ní. V 34tt mi říkala, že to, jak bude natočený se pozná až u porodu (nechci mít porodní bolesti a pak jít stejně na císaře), dneska, že se dá porodit i koncem pánevním. Toho se bojím, bojím se teda i epidurálu a císaře. Můžu sama jít do porodnice a objednat se na císaře?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
29.7.10 12:22

luckie sama se na císaře obednat nemůžeš, ale většina porodnic preferuje u prvorodiček u KP císaře. Takže pokud si vybereš takovouto porodnici, objednají tě cca max. 14 dní před termínem porodu. Ono když začneš rodit, už může být na císaře i pozdě, pokud již dítě sestoupí do porodních cest. Záleží i na velikosti miminka a tvé pánve a tak dále.
Byla jsem v podobné situaci, rodila jsem císařem, a když malého vyndavali, řekli mi, že by se neotočil ani náhodou, byl nějak zaklíněný nožičkami. Tak držím palce ať jste oba v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.7.10 12:29

Bude to druhé dítě, ale i tak se mi KP nechce rodit. A to si také myslím, že když se rozběhne porod, tak už může být na císaře pozdě, proto se mi nelíbí reakce té mé gyn., že je na to čas až nastane porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.7.10 10:27

Ahojky :-D koukám že jsi ve stejné situaci jako já.Taky mám malého zatim KP a mám šilenej strach s císaře.Bude to muj druhej porod a ten první sem měla bez problému.Malej mě tlačí hlavičkou pod žebry a nožky má dole.Je tam prostě šikmo :wink: a néé se otočit.Mám stoho takovej strach že na to myslim den co den.Tak nezoufej nejsi v tom sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.7.10 11:20

Jsi až měsíc po mě, ještě se může otočit. Držím palce. A přemýšlíš o porodu nebo o císaři? Já jsem už trochu hledala na netu a jak jsem už psala, bojím se obou možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.7.10 13:42

no abych ti řekla pravdu bojim se i rodit KP.Prý jsou u toho velká rizika a kor u chlapečku.tak vubec nevim jak to bude.Taky mám strach z obojí.Nikdy sem na žádnym zákroku nebyla a ted bych měla podstoupit císaře.No uvidíme jestli se malej umoudří :palec: a otočí se a nebo ne.ale ven to musi vid? :lol: Na netu sem toho tolik o tom přečetla ža mám v hlavě guláš :pankac: a od známejch taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
2.8.10 14:14

Já jdu ve čtvrtek na kontrolní utz, jestli se Prcek otočil, mám dojem, že ne, protože pohyby cítím pořád stejně,tak uvidímeee :-) Hlavně,když bude jinak všechno OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí