Jaká je porodnice v Příbrami

27
28.7.10 13:11

rada

jaká je porodnice v Příbrami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
28.7.10 13:14

ahoj holky jsem z Dobříše a mám v plánu rodit v Příbrami,mám sice ještě čas,ale ráda bych věděla,jestli je to tam dobrý někdo chválí a někdo si stěžuje :nevim: a musím se tam registrovat jako v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
28.7.10 13:56
petťa 11 píše:
jaká je porodnice v Příbrami?

mrkni na
https://www.emimino.cz/…ice/pribram/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.7.10 14:01

díky pomohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.7.10 15:54

Ahoj,
pokud se budeš chtít na něco konkrétního zeptat, a budu-li vědět, tak se ptej. Já tam rodila v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 17:20

Ahoj,
tak já tady rodila obě děti a nemohu si stěžovat, fakt naprosto v pohodě. U obou jsem měla nadstandart a super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.7.10 20:09

ahoj,no já termín na duben 2011,tak už si předem zjištuju :roll: mám ještě otázku,musím se tam registrovat?a jak je to tam s předporodníma kurzama?a hlavně kdy se na ty kurzy má začít chodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 20:22
petťa 11 píše:
ahoj,no já termín na duben 2011,tak už si předem zjištuju :roll: mám ještě otázku,musím se tam registrovat?a jak je to tam s předporodníma kurzama?a hlavně kdy se na ty kurzy má začít chodit :mrgreen:

Tak co já vím, registrovat se nemusíš (před 4 lety jsi nemusela). Jestli chodíš někam v Příbrami na gyndu, tak oni tě tam pak začnou posílat. Ale to nevím přesně jak to je, já chodím k dr přímo do nemocnice. Ale určo ti to všechno řeknou sestřičky na ambulanci v nemocnici, jsou tam moc hodný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.7.10 20:56

registrace je pražský výmysl (a je nezákoný), takže tady to po tobě nikdo nechce.
Ale chtějí, abys k nim začla od 36.týdne chodit na kontroly a monitor.

http://www.nemocnicepribram.cz/index2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 21:00
PeBa píše:
registrace je pražský výmysl (a je nezákoný), takže tady to po tobě nikdo nechce.
Ale chtějí, abys k nim začla od 36.týdne chodit na kontroly a monitor.http://www.nemocnicepribram.cz/index2.html

No tak jsem se nespletla a je to pořád stejné. Aspoň, že tady s tím nejsou takové trable :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.7.10 21:15

dost se tam snaží, vysvětlujou co a jak hlavně PA a sestřičky, ale dle mě je dobré si o tom něco načíst, jak vlastně porod probíhá a hlavně co má mamina dělat.Ale tím nemyslím pouštět si videa porodu a děsit se, nebo si to nějak znechucovat. Akorát teda někteří doktoři sami od sebe sdílní nejsou, ale stačí se jich zeptat a odpoví.
Nemocnice je v přestavbě a porodnice bohužel ještě ne.Tak třeba až si tam pojedem pro další mimi, tak už jí budou mít taky hezkou.Ale o to tam přeci nejde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 21:21
PeBa píše:
dost se tam snaží, vysvětlujou co a jak hlavně PA a sestřičky, ale dle mě je dobré si o tom něco načíst, jak vlastně porod probíhá a hlavně co má mamina dělat.Ale tím nemyslím pouštět si videa porodu a děsit se, nebo si to nějak znechucovat. Akorát teda někteří doktoři sami od sebe sdílní nejsou, ale stačí se jich zeptat a odpoví.
Nemocnice je v přestavbě a porodnice bohužel ještě ne.Tak třeba až si tam pojedem pro další mimi, tak už jí budou mít taky hezkou.Ale o to tam přeci nejde. :-)

Pebo a proč jsi rodila v Příbrami, když jsi ze Strakonic? Jsem jen zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.7.10 21:27

poněvač ve Strakách si nemůžeš vybrat polohu k porodu, nemaj porodní stoličku, nemaj porodní vak, prostě na záda, bradu k prsum a tlač, tlač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 21:30
PeBa píše:
poněvač ve Strakách si nemůžeš vybrat polohu k porodu, nemaj porodní stoličku, nemaj porodní vak, prostě na záda, bradu k prsum a tlač, tlač

Aha tak to jo. To jsem ani nevěděla, že tam je ta možnost. Budu muset ještě počíst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.7.10 21:40

Já mám ráda ve všem právo volby a zvláště při této ženské záležitosti by dle mě nemělo být dopíráno.
Příbram jsem volila právě pro možnost alternativního porodu, bohužel byly komplikace a byl z toho akutní císař, ale spokojená jsem tam byla i tak.
A podle mě je právě ten lékařský porod ten nejalternativnější co může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí