Jaká je porodnice v Příbrami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
28.7.10 21:49

holky moc děkuju za rady,já mám gynekologa v Praze a nerada bych ho měnila tak doufám že stím nebude problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.7.10 21:56

nevidím důvod, proč by měl být, to je tvoje volba, kde rodíš
přeju šťastnou ruku při finální volbě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 21:58
PeBa píše:
nevidím důvod, proč by měl být, to je tvoje volba, kde rodíš
přeju šťastnou ruku při finální volbě :palec:

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.7.10 14:26

myslím že jsem zvolila dobře tu Příbram,a vy jste mi to akorát potvrdili :wink: ted aby už všechno probíhalo bez problémů,už se těším na prcka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
29.7.10 14:48

Ahoj, tak já mám v plánu v Příbrami porodit asi za měsíc, täk ti pak písnu co a jak. Taky jsem zvědavá. Dvakrát jsem rodila v Podolí a teď chci zkusit Příbram, protože nechci riskovat, že přijedeme do Podolí a budou mít stop stav a my pak budeme jezdit od jedné porodnice k druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.7.10 17:45

ahoj Justýnko, tak to já si ještě počkám :mrgreen: ,prý jsou taky dobrý Hořovice,nad těma sem taky uvažovala,ale je tam moc velký zájem takže plno :-( ,přeju at to máš rychle za sebou a hlavně abys už držela mimi v náručí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.8.10 23:58

Ahoj jsem taky z Dobříše a termín mám v prosinci.Taky jsem se rozhodla pro Příbram,protože jsem slyšela,že je to tam v pohodě a dobrý přístup.Tak snad to tak bude.Jinak taky jezdím k doktorovi do Prahy a přihlásit se do porodnice stačí až tak měsíc před porodem.Bylo mi řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí