Hledá se 11 letá Sandra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
20.10.10 23:36
pannda píše:
koukám, že taky hodně chlapců…

Jojo co sem vypátrala a počítám jen malé děti do 10 let tak je většina spíše chlapečkové :cry:
Naopak 10-20 let holčičky a slečny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
20.10.10 23:46

Holky je to tragédie o tom žádná. Jenom Vám teď něco povím, proč se tím stresujete? Já jsem si to přečetla všechno a upřímně mám na krajíčku, přemítám si teď milion scén, ve kterých mi v obchodě krade někdo dítě z košíku když se otočím a podobně. Tyhle věci by se stávat neměly, tohle prostě není fér!Jenomže se stávají! Četla jsem o tom co se stalo Kamči.dalmatince a několik dní jsem v noci zle spala a pořád myslela na bratra a švagrovou jak strašně jim musí být! Dokažu si představit kolik z Vás půjdou dnes v noci spát s pocitem a přáním na rtech, bože at se to nikdy, ale opravdu nikdy nestane mě. Ať mají naše děti rok dva tři nebo deset může se náám to stát a je to smutná pravda a proto nám nezbývá než být víc a víc obezřetní, ono to už lepší nebude. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.10 23:51

koukám na fotku a holčina teda na 11 let zrovna moc nevypadá :think: no doufejme, že se třeba jen zasekla někde u kamarádky a ráno se najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.10.10 23:51
LadyRebeka píše:
Holky je to tragédie o tom žádná. Jenom Vám teď něco povím, proč se tím stresujete? Já jsem si to přečetla všechno a upřímně mám na krajíčku, přemítám si teď milion scén, ve kterých mi v obchodě krade někdo dítě z košíku když se otočím a podobně. Tyhle věci by se stávat neměly, tohle prostě není fér!Jenomže se stávají! Četla jsem o tom co se stalo Kamči.dalmatince a několik dní jsem v noci zle spala a pořád myslela na bratra a švagrovou jak strašně jim musí být! Dokažu si představit kolik z Vás půjdou dnes v noci spát s pocitem a přáním na rtech, bože at se to nikdy, ale opravdu nikdy nestane mě. Ať mají naše děti rok dva tři nebo deset může se náám to stát a je to smutná pravda a proto nám nezbývá než být víc a víc obezřetní, ono to už lepší nebude. :-(

no asi tak nejak.ta predstav me desi ze mi nekdo ukradne dite z kosiku a pod. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.10.10 07:01

Hlava mi nebere, když v úterý ráno mluvili o 11.leté holčině z českých Budějovic, jak ji hledali a ona se frajerka v úterý ráno dostavila do školy-údajně, že přespala u spolužáka. Tak nevím, jestli spolužák bydlí sám nebo je dívenka nějaká opažděná. Nepřijít domů včas beru, ale v jedenácti zůstat na noc a u spolužáka, tak nevím či jsem satromódní. Eliška má osm chodí do třetí třídy a jakmile k nám dorazí z někým domů, tak se hned ptám, kdo je doma a chci tel číslo, abych zavolala, jestli může u nás chvíli zůstat či poslat dítko hned domů. Je to takové nepsané pravidlo mezi náma maminama.
No o té dívence, co je nyní hledaná, tak nechci zlehčovat, ale takoví „chroničtí“ útěkáři se po pár dnech většinou najdou, prostě se zapomněli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.10 07:22
  • Citovat
  • Upravit
184
21.10.10 08:07
Anulka píše:
Hlava mi nebere, když v úterý ráno mluvili o 11.leté holčině z českých Budějovic, jak ji hledali a ona se frajerka v úterý ráno dostavila do školy-údajně, že přespala u spolužáka. Tak nevím, jestli spolužák bydlí sám nebo je dívenka nějaká opažděná. Nepřijít domů včas beru, ale v jedenácti zůstat na noc a u spolužáka, tak nevím či jsem satromódní. Eliška má osm chodí do třetí třídy a jakmile k nám dorazí z někým domů, tak se hned ptám, kdo je doma a chci tel číslo, abych zavolala, jestli může u nás chvíli zůstat či poslat dítko hned domů. Je to takové nepsané pravidlo mezi náma maminama.
No o té dívence, co je nyní hledaná, tak nechci zlehčovat, ale takoví „chroničtí“ útěkáři se po pár dnech většinou najdou, prostě se zapomněli.

Plně s tebou souhlasím, také nemůžu pochopit, že holčina někde přespí a rodiče toho kluka se nezajímají jestli vůbec může a nedohodnou se s jejíma rodičema. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 08:26

Děvčata, navrhuju tuto diskusi ukončit a podobné už nezakládat. Zkuste si představit, že toto čtou budoucí maminy v osmém nebo devátém měsíci a naše brbentění je může dlouhodobě psychicky rozhodit. Navíc já sám taky nemůžu napsat úplně všechno, co o této problematice vím. V určitých věcehc jsem vázaný mlčenlivostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 08:49

Juro vždycky sem se tě zastávala a vždycky sem si říkala že si takovej všude sem byl všechno znám,ale nechápu z jaké pozice a z jakého duvodu ty chceš ukončovat diskuze o ztracených dětech. :nevim:
Píšeš jak to vyděsí těhule,ale myslíš že matky to neděsí?Děsí nás to všechny ale tím že před tím zavřem oči neznamená že se to nestane!

Příspěvek upraven 21.10.10 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 08:52

Kačko, nebudu žádat adminy, aby obě diskuse zamkli - to je krajní prostředek, i když tu možnost žádosti má každý uživatel tohoto fóra. Teď jsem si uvědomil, že ty a tobě podobné mně vlastně děláte neocenitelnou službu. Jakou, na to určitě přijdeš sama. Mějte se, letím něco dělat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
21.10.10 09:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
21.10.10 09:28

Když jsem dnes ráno ve snídani s novou viděla, že se hledá další holčička. Okamžitě jsem doma naší holce nařídila aby sama nikam nechodila, do školy, ze školy jí vyzvedáváme. Na kroužky a všude chodíme sní. Radši přijdu o zaměstnání než o ní. A všimla jsem si, že takových rodičů, před školou, na kružkách je více. skoro všichni. Mluvila jsem snimi a i oni říkali, že u nich doma panuje strach a dítě střeží jako oko v hlavě. Myslím že je to jen dobře.

Pomalu jí nepustím ani ven se psem.

A pak nechápu, proč by se tato diskuse měla rušit.! Je jen dobře že se o tom mluví.!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
21.10.10 10:50

Sandru už našlí!!!Spala u kamarádky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.10.10 10:51

Tak už je to tady http://www.novinky.cz/…maradky.html

Trapné, to bylo víc než jasné, že se děvče někde „zapomnělo“, být moje tak . . . , áááále škoda slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
21.10.10 11:26

To je dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie