Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No asi to bude chvíli trvat, než na to zapomeneš
Byla jsem v zahraničí jako aupair a na prázdné ulici se na mne začal sápat chlap, sahat mi na prsa. Měla jsem v ruce deštník, ale byla jsem schopná jen ho odstrčit(pak utekl). Bylo mi z toho zle, vyčítala jsem si, že jsem ho nepraštila tím deštníkem, že jsem nekřičela… No prostě výčitky svědomí kvůli takovému praseti, které samozřejmě žádné výčitky nemělo.
Trvalo to celkem dlouho, než jsem zapomněla. Ale taky zapomeneš nebo už se alespoň nebudeš cítit špatně. Myslím, že oběť (jakákoliv) sexuálních činů, což je i masturbace před někým, se cítí vždy špatně, pošpiněná…
Ten chlap je hnusnej dobytek a bylo by dobrý, kdyby se o tom dozvěděla jeho manželka. Nechápu, jak je možné, že si něco takového dovolí
![]()
Možná by jsi se tam mohla za čas zeptat, jak to řešili. Ale chápu, že už se ti tam asi nebude nikdy chtít.
![]()
Dle zkušenosti na to časem zapomeneš… určitě tě to mine, jen v těch místech si to budeš vybavovat. Chvíli ti ale může dělat problém pohled na penis i u partnera.
Cestou na střední se chodila část cesty parkem… světlým, velmi frekventovaným a byla to jedna z e 3 cest na 3 střední školy. Asi 14 dní trvalo, než se policii podařilo chytit úchyla, co tam běžně masturboval před procházejícíma holkama a pak dokonce chodil pod kabátem nahatý a ukazoval se nám… nic příjemného.. brrr .. ale dá se přes to přenést.
Mně se stalo něco podobného v metru a to prosím za bílého dne - vagon téměř prázdný a chlap si stoupnul kousek ode mě a jel
Nebyla jsem ve vagonu sama, tak jsem se úplně nebála a otočila jsem hlavu, abych na něj neviděla, ale hnus to byl ![]()
A ještě jednou v metru se mi stalo, že jsem držela v ruce věci z čistírny, metro totálně narvaný a chlap mi začal hladit prso. Bohužel to dělal tak, abych ho nemohla obvinit, že to dělá schválně, i když já jsem o tom naprosto přesvědčená, protože jsem pořád uhýbala a pořád se strefoval do stejného místa
Hodně dlouho jsem si vyčítala, že jsem byla úplně blbá a neohradila jsem se nahlas, případně se i v tom úplně plným metru neotočila. Ale o tom to je, že není velký problém ženskou přesvědčit, že je to vlastně její chyba ![]()
Ono to spíš člověka tak zaskočí a šokuje, že si co měl dělat uvědomí až později…
Stalo se mi to několikrát, jednou z kamarádkou v parku za bílého dne, celkem mladý kluk v křoví, zakrýval si ho kufříkem
Potom ve městě na frekventované cestě, a naposled když jsem byla malá, tak na táboře v Polsku, tam jich bylo nekutečně moc, skoro při každé cestě parkem a potom i před budovami, kde jsme bydleli. Asi na ně mám nějaké štěstí
Bála jsem se jich, ale následky to na mě žádné nezanechalo ![]()
Taky jsem zažila něco podobného..naštěstí né s dítětem v ruce.. to bych ho asi na místě něčím přetáhla a začala křičet aby někdo došel
![]()
Mě se to stalo před 5ti lety v Kladně..nějakej úchyl si ho předemnou taky začal „h,,,t“ a volal na mě oplzlý věty.. Poslala jsem ho do …háje.. ale pak mi to všecko došlo až doma..a byla jsem celkem v šoku
Časem jsem na to zapoměla ale vzpoměla jsem si pokaždé když jsem procházela tím místem..
Mně se to stalo víckrát, nejvíc mě to vzalo, když jsem čekala nejstaršího syna. Byla jsem už ke konci těhotenství. Čekala jsem na autobus, na zastávce bylo moc lidí, tak jsem si sedla na lavičku opodál. On ke mně přišel a „jal se konat“
Vynadala jsem mu, asi spíš čekal, že se leknu nebo budu pohoršená, ale já byla tak vytočená, že si to za rámeček nestrčil ![]()
Občas mám pocit, že podobné pitomce přitahuju ![]()
Nic si nevyčítej ![]()
Tak u nás pravidelně jezdil domů vlakem pán, který si vždycky přisedl k nějaké paní, která měla sukni a nenápadně ji rukou hladil po nohách. My už ho znaly, tak jsme si vždycky přesedly. Nejlíp zareagovala jedna cizí holka, která od něj vyskočila a říká mi:" Nazdár, my se dlouho neviděly" a sedla si ke mně…Jinak s chlapem, který si hrál s něčím v kalhotech jsem se osobně setkala
V osmičce spolužák, se kterým jsem seděla…Zařvala jsem to přes celou třídu
![]()
Když nám bylo s kamarádkou kolem 15-16 chodili jsme na atletiku přes zimu trénovat do haly a po tmě jsme se vracely kousíček parkem, ale jemně osvětleným, v centru Prahy a najednou se proti nám vyjevil pán v kabátu a začal si ho honit my na něj koukli začly jsme se strašně smát, oběšly jsme ho a začaly utíkat! Kdybych tam byla sama asi se hrůzou poto, ale ve dvou jsme to zmákly dobře…
Ahoj,
stalo se mi to samé v metru. Jednou v sobotu v devět ráno..
Je tu už dost let. Chlap sedící naproti masturboval a čuměl mi přímo do očí ![]()
Hned. jak to šlo, jsem vystoupila. Nezmohla jsem se naprosto na nic, takový to byl šok a to jsem jinak celkem proříznutá huba.
Nic si nevyčítej a snaž se zapomenout. A prý nejlepší obrana je začít se smát. Příště (pokd nějaké bude- doufám, že ne), budu chytřejší ![]()
Taky se mi to stalo, bylo mi 17 a šla jsem tenkrát od přítele a zůstala na zastávce s cizím chlapem…Bylo to nechutné a docela dost jsem se bála..ale je fakt, že dneska už si ani nevzpomenu..s dítětem by to bylo stopro horší.
Každopádně léčit by se ten chlap měl! Ještě k tomu, když jsi to nahlásila! Ale naše země ![]()
Já jela jednou vlakem domů, je to tak 8 let zpátky, v kupé 6 lidí, byl večer a usnula jsem. Když jsem se vzbudila, všichni kolem taky pospávali nebo se tak aspoň tvářili. Chlap naproti měl rozepnuté kalhoty, honil si ho a přitom si mě prohlížel. Bylo to nechutný a já nevěděla, co v tu chvíli dělat. Vlak plný lidí, v uličce nebylo hnutí. Zavřela jsem oči a dělala jakože nic, ale ten zvuk byl hrozný. Pak se vystříkal do svetru, který si strčil do kufříku a na další zastávce vystoupil. Mě bylo tak zle…
Holky, to byl normálně pěknej chlap, kravaťák v obleku, docela sympaťák… Nikdy bych to do něj neřekla.
Já se pak doma několik týdnů nemohla kouknout na svýho chlapa a pořád se mi to vracelo. Hnus.
Ahoj,
mě se tohle stalo dvakrát. Poprvé to bylo horší, protože mi bylo asi 15 let, jela jsem z gymplu vlakem domů, vyndala jsem si sešit a psala jsem si domácí úkol. Přisednul si ke mě takový starší chlap. Já jsem ho jen pozdravila s čučela jsem do sešitu. Pak jsem si všimla, že něco dělá..... Úplně mě to vykolejilo. Zrudla jsem a nevěděla jsem, co mám dělat. Asi jsem si odsedla, už nevím.
Podruhé to bylo před pár lety, jeden si ho větral na jarním povětří. To už jsem byla zkušenější, takže mě to tak nerozhodilo. Stoupnout jsem si šla jinam. Seděl na lavičce v plechové zastávce. Úplně jsem to nikdy nevytěsnila, čas od času se mi to vybaví.
Jak jsem stará, tak by mi to hodně vadilo.
Jsem aktivní přispěvovatelka, ale až si přečtete, co se mi stalo, určitě pochopíte, proč píšu anonymně.
Před pár dny jsem byla na akci pro rodiny s malými dětmi. V jednu chvíli jsem se ocitla sama s ani ne dvouletým dítětem v náručí v místnosti s cizím chlapem (nevypadal podezřele). Nejdřív jsem mu nevěnovala pozornost, ale pak jsem koutkem oka zahlédla, jak si vytahuje z kalhot penis a začíná masturbovat a při tom na mě (doufám, že na mě a ne na syna!!!) civěl a hekal. Okamžitě jsem odešla, klepala jsem se jako ratlík a během chvilky jsem to nahlásila pořadatelům. Ti to došli prověřit, chlapa tam našli, ale tvrdil jim, že nic špatného nedělal (pak mi to stranou pořadatel řekl). Prý to budou řešit. Chlap tam prý chodí pravidelně se svojí rodinou a podle toho, jak bezostyšně to dělal, bych řekla, že jsem nebyla první „oběť“. V životě tam už nepáchnu, to je jasné (naštěstí je to od nás celkem dál a nemám ani jiný důvod do toho města jezdit).
. Já přece nic neudělala
. Připadám si zneužitá a pošpiněná (v přeneseném slova smyslu). Vím, znásilnění by bylo neskonale horší, nedej bože, aby se něco stalo dítěti. Ale vždycky, když si na to vzpomenu, vzteky bych řvala.
Strašně mi vadí, že se cítím špatně já
Nežádám o radu, jen se potřebuju „vypsat“ a doufám, že mě pochopíte, potvrdíte moje chování nebo se dokonce najde někdo se stejnou zkušeností a řekne mi, že na to brzo zapomenu.