Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klementyna píše:
Stalo se mi v autobuse uplne vzadu jak jsou otocene sedacky naproti sobe. Neco jsem si cetla a perifernim videnim jsem zaznamenala zvlastni pohyby naparoti me, tam chlap v obleku, s kufrikem, slusne vypadajici, honil si ho a koukal pri tom na me.
Byla jsem tak v soku, ze jsem delala, ze ho nevidim a porad ctu, i kdyz slova jsem teda vubec nevnimala
Hned dalsi zastavka byla konecna kde jsem vystupovala a on take, a jak jsem vysla z autobusu, prisel za mnou a ptal se, jestli bych si s nim nesla nekam sednoutNo jiste!!
![]()
Ale zadne psychicke nasledky to na me tedy nezanechalo
mě se stalo to samý..ale už je to hodně let zpátky…vzadu v buse na té čtyřce..sedl si naproti mě..já celou dobu čučela z okýnka a na konečný než bus zastavil tak jsem si až všimla že se udělal a trošku mi cáknul na botu…hezky jsem metelila z busu ven…taky měl kufřík…Já vůbec měla veliký „štěstí“ na honimíry…Ale vždycky jen honili bambuli..nikdy mě naštěstí…
Až na jednoho nechuťáka teda…a ten za mnou i vlezl do busu…šahal mi na zadek a když jsem ho okřikla tak na mě lidi čučeli jak kdybych to byla já, kdo ošahává lidem zadky..hezkej zážitek…opravdu…lidi dokážou bejt fakt hnusný někdy.. ![]()
Jinak je zajímavý, že tohle je teda ryze mužská specialita…nebo já teda nikdy neslyšela nikoho, že by viděl ženskou jak si drandí kačenu někde na veřejnosti…
@Tuco píše:ta si to užívá s milencem na veřenosti
Jinak je zajímavý, že tohle je teda ryze mužská specialita…nebo já teda nikdy neslyšela nikoho, že by viděl ženskou jak si drandí kačenu někde na veřejnosti…
Hehe… to mě teda pobavilo… přetočit to na ženskou, že by to chlapi pohoršilo, odvraceli by se a utíkali pryč s traumatem
,,, ne musí to být hnusná zkušenost, naštěstí se mi nic takového nepřihodilo, to je výhoda nás neatraktivních žen
![]()