Setkání s úchylem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
18.2.13 15:49
@Klementyna píše:
Stalo se mi v autobuse uplne vzadu jak jsou otocene sedacky naproti sobe. Neco jsem si cetla a perifernim videnim jsem zaznamenala zvlastni pohyby naparoti me, tam chlap v obleku, s kufrikem, slusne vypadajici, honil si ho a koukal pri tom na me.
Byla jsem tak v soku, ze jsem delala, ze ho nevidim a porad ctu, i kdyz slova jsem teda vubec nevnimala :lol:
Hned dalsi zastavka byla konecna kde jsem vystupovala a on take, a jak jsem vysla z autobusu, prisel za mnou a ptal se, jestli bych si s nim nesla nekam sednout :roll: No jiste!! :pocitac: :mrgreen:
Ale zadne psychicke nasledky to na me tedy nezanechalo :)

mě se stalo to samý..ale už je to hodně let zpátky…vzadu v buse na té čtyřce..sedl si naproti mě..já celou dobu čučela z okýnka a na konečný než bus zastavil tak jsem si až všimla že se udělal a trošku mi cáknul na botu…hezky jsem metelila z busu ven…taky měl kufřík…Já vůbec měla veliký „štěstí“ na honimíry…Ale vždycky jen honili bambuli..nikdy mě naštěstí…
Až na jednoho nechuťáka teda…a ten za mnou i vlezl do busu…šahal mi na zadek a když jsem ho okřikla tak na mě lidi čučeli jak kdybych to byla já, kdo ošahává lidem zadky..hezkej zážitek…opravdu…lidi dokážou bejt fakt hnusný někdy.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
18.2.13 16:04

Jinak je zajímavý, že tohle je teda ryze mužská specialita…nebo já teda nikdy neslyšela nikoho, že by viděl ženskou jak si drandí kačenu někde na veřejnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.2.13 16:11
@Tuco píše:
Jinak je zajímavý, že tohle je teda ryze mužská specialita…nebo já teda nikdy neslyšela nikoho, že by viděl ženskou jak si drandí kačenu někde na veřejnosti…
ta si to užívá s milencem na veřenosti ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
18.2.13 16:26

Hehe… to mě teda pobavilo… přetočit to na ženskou, že by to chlapi pohoršilo, odvraceli by se a utíkali pryč s traumatem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,,, ne musí to být hnusná zkušenost, naštěstí se mi nic takového nepřihodilo, to je výhoda nás neatraktivních žen :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová