Supermatky - článek

19.10.10 22:24

Supermatky - článek

ahoj maminy, tak jsem narazila na netu na tento článek a docela mě rozesmál. tak se přiznejte, kdo je mezi námy supermatka :mrgreen: http://ona.idnes.cz/…lp-/deti.asp?…

já teda taková nejsem (díkybohu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8444
19.10.10 22:28

Ježiš, to je volovina… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.10.10 22:28

Super článek zasmála jsem hlavně u té pasáže moje dítě neřve povídá si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.10 22:31

chacha clanek me pobavil a mohu na 10000% rict,ze ja supermatka nejsem.
Zrovna tohle vsechno vcera resila Lynnete v zoufalkach(v 7 serii),kde ma pate dite a jeji nejmladsi dcera ho vezme do skoly,protoze ji ho hlida a tam ji napomina reditelka a kdyz ji Lynnete rekne,proboha,vzdyt mam pet deti,tak ona ukaze fotku,kde je jich 8 a hrnek s napisem nejlepsi mama na svete. :-D (to jen tak mimo)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.10.10 22:34

Ale můj synek je opravdu velmi upovídané miminko, dost toho napovídal už první noc v porodnici :mrgreen: Občas bych chtěla být supermatka…že bych aspoň vypadala plná energie, jenže kde bych brala ještě další energii na přetvářku, to fakt nevím :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.10.10 22:35

No je to zas slatanina… :mrgreen: Fakt nevim, co jsem. Asi supermatka. Ale to vlastne nejsem, protoze si furt stezuju na haranty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.10.10 22:41
Kakika píše:
Ale můj synek je opravdu velmi upovídané miminko, dost toho napovídal už první noc v porodnici :mrgreen: Občas bych chtěla být supermatka…že bych aspoň vypadala plná energie, jenže kde bych brala ještě další energii na přetvářku, to fakt nevím :mrgreen: :jazyk:

Kakiko tak co ahooooj jak Lukášek už spí? My to máme čím dal horší!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.10.10 22:42

Tak na to být supermatka, nemám ani čas ani energii. :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.10.10 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.10.10 22:49

Jé, píšou o nás!!! Lizbeth, která na té fotce jsi ty? :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

Ehm, takže… Úhledně nevypadám ani omylem, používám papírové pleny, blog usnul ještě při vzpomínkách na těhotenství a maily nerozesílám… Tak jsem z toho asi venku :mrgreen: A upřímně teda nikoho takového neznám 8-o Je to dost přehnané…

Ale musím říct, že na mě z toho trochu trčí takové to české „kdo je informovaný, je hňup, protože pravý king neví nic a nebojí se to přiznat“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
LadyRebeka píše:
Kakika píše:
Ale můj synek je opravdu velmi upovídané miminko, dost toho napovídal už první noc v porodnici :mrgreen: Občas bych chtěla být supermatka…že bych aspoň vypadala plná energie, jenže kde bych brala ještě další energii na přetvářku, to fakt nevím :mrgreen: :jazyk:
Kakiko tak co ahooooj jak Lukášek už spí? My to máme čím dal horší!!! :zed:

Spí, nezlobí, je to nejhodnější dítě na světě. A já ti řeknu, jak to máš udělat, abys měla taky tak hodné dítě… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nespí, není to zas tak hrozné jako to bývalo, ale pořád má nějaké špatné sny. V létě jsme dokonce přišli i na růstové bolesti dlouhých kostí, to se po znovunasazení vigantolu zlepšilo. Ale buď to jsou zlé sny, nebo zuby. Ale už spal 4× bez jediného probuzení (myšleno 4× za celých 16 měs. :roll:) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Považuju to za slátaninu každý pes jiná ves. Některé „příznaky“ jsou teda fakt na palici. Třeba ten porodní plán… Že má někdo tu potřebu všechno jiné a nové považovat za špatné :roll:

supermatka nejsem. Postrádám tu dokonalou domácnost a to hodné dítě mě občas pěkně štve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.10.10 22:51

Jsem rozpolcená supermatka, která vaří, požívá látkovky, chodí do mateřských center, ale otevřeně přiznám, že toho mám často dost, bez babiček by mě hráblo a moje dítě zlobí, řve a nepovídá si. :-P

• Citovat
  • Upravit
12735
19.10.10 22:52
Kakika píše:
LadyRebeka píše:
Kakika píše:
Kakiko tak co ahooooj jak Lukášek už spí? My to máme čím dal horší!!! :zed:
Spí, nezlobí, je to nejhodnější dítě na světě. A já ti řeknu, jak to máš udělat, abys měla taky tak hodné dítě… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nespí, není to zas tak hrozné jako to bývalo, ale pořád má nějaké špatné sny. V létě jsme dokonce přišli i na růstové bolesti dlouhých kostí, to se po znovunasazení vigantolu zlepšilo. Ale buď to jsou zlé sny, nebo zuby. Ale už spal 4× bez jediného probuzení (myšleno 4× za celých 16 měs. :roll:) :mrgreen: :mrgreen:

Kakiko my jednou za 15 měsíců! no není to fajn? Považuji se za supermatku, že těch 15 měsíců nespavosti ještě nejsem pod drnem!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.10.10 22:52

Ten článek mi připomněl, jak jsem byla kdysi v obuvi a byla tam paní s chlapečkem, který strašně nepříjemně halekal na celou prodejnu, až jsem si říkala, ať už ten spratek drží hubu :oops: :oops: :oops: (tož ale fakt, to byste musely slyšet :lol: ) a maminka mu říká „zpívej, Honzíčku, zpívej“ :lol: :lol: :lol: :zed: :pocitac:

Na druhou stranu připouštím i nepatrnou možnost, že ani libý hlásek mého dokonalého dítka nemusí být někomu příjemný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.10 22:55
Angua píše:
Ten článek mi připomněl, jak jsem byla kdysi v obuvi a byla tam paní s chlapečkem, který strašně nepříjemně halekal na celou prodejnu, až jsem si říkala, ať už ten spratek drží hubu :oops: :oops: :oops: (tož ale fakt, to byste musely slyšet :lol: ) a maminka mu říká „zpívej, Honzíčku, zpívej“ :lol: :lol: :lol: :zed: :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mmch gratulace k metriku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová