Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj maminy, tak jsem narazila na netu na tento článek a docela mě rozesmál. tak se přiznejte, kdo je mezi námy supermatka
http://ona.idnes.cz/…lp-/deti.asp?…
já teda taková nejsem (díkybohu) ![]()
Super článek zasmála jsem hlavně u té pasáže moje dítě neřve povídá si ![]()
chacha clanek me pobavil a mohu na 10000% rict,ze ja supermatka nejsem.
Zrovna tohle vsechno vcera resila Lynnete v zoufalkach(v 7 serii),kde ma pate dite a jeji nejmladsi dcera ho vezme do skoly,protoze ji ho hlida a tam ji napomina reditelka a kdyz ji Lynnete rekne,proboha,vzdyt mam pet deti,tak ona ukaze fotku,kde je jich 8 a hrnek s napisem nejlepsi mama na svete.
(to jen tak mimo)..
Ale můj synek je opravdu velmi upovídané miminko, dost toho napovídal už první noc v porodnici
Občas bych chtěla být supermatka…že bych aspoň vypadala plná energie, jenže kde bych brala ještě další energii na přetvářku, to fakt nevím
![]()
No je to zas slatanina…
Fakt nevim, co jsem. Asi supermatka. Ale to vlastne nejsem, protoze si furt stezuju na haranty
![]()
Kakika píše:
Ale můj synek je opravdu velmi upovídané miminko, dost toho napovídal už první noc v porodniciObčas bych chtěla být supermatka…že bych aspoň vypadala plná energie, jenže kde bych brala ještě další energii na přetvářku, to fakt nevím
![]()
Kakiko tak co ahooooj jak Lukášek už spí? My to máme čím dal horší!!! ![]()
Tak na to být supermatka, nemám ani čas ani energii. ![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 22:56
Jé, píšou o nás!!! Lizbeth, která na té fotce jsi ty?
![]()
Ehm, takže… Úhledně nevypadám ani omylem, používám papírové pleny, blog usnul ještě při vzpomínkách na těhotenství a maily nerozesílám… Tak jsem z toho asi venku
A upřímně teda nikoho takového neznám
Je to dost přehnané…
Ale musím říct, že na mě z toho trochu trčí takové to české „kdo je informovaný, je hňup, protože pravý king neví nic a nebojí se to přiznat“
![]()
LadyRebeka píše:Kakika píše:Kakiko tak co ahooooj jak Lukášek už spí? My to máme čím dal horší!!!
Ale můj synek je opravdu velmi upovídané miminko, dost toho napovídal už první noc v porodniciObčas bych chtěla být supermatka…že bych aspoň vypadala plná energie, jenže kde bych brala ještě další energii na přetvářku, to fakt nevím
![]()
Spí, nezlobí, je to nejhodnější dítě na světě. A já ti řeknu, jak to máš udělat, abys měla taky tak hodné dítě…
![]()
Nespí, není to zas tak hrozné jako to bývalo, ale pořád má nějaké špatné sny. V létě jsme dokonce přišli i na růstové bolesti dlouhých kostí, to se po znovunasazení vigantolu zlepšilo. Ale buď to jsou zlé sny, nebo zuby. Ale už spal 4× bez jediného probuzení (myšleno 4× za celých 16 měs.
)
![]()
Považuju to za slátaninu každý pes jiná ves. Některé „příznaky“ jsou teda fakt na palici. Třeba ten porodní plán… Že má někdo tu potřebu všechno jiné a nové považovat za špatné ![]()
supermatka nejsem. Postrádám tu dokonalou domácnost a to hodné dítě mě občas pěkně štve ![]()
Jsem rozpolcená supermatka, která vaří, požívá látkovky, chodí do mateřských center, ale otevřeně přiznám, že toho mám často dost, bez babiček by mě hráblo a moje dítě zlobí, řve a nepovídá si. ![]()
Kakika píše:LadyRebeka píše:Spí, nezlobí, je to nejhodnější dítě na světě. A já ti řeknu, jak to máš udělat, abys měla taky tak hodné dítě…Kakika píše:Kakiko tak co ahooooj jak Lukášek už spí? My to máme čím dal horší!!!
![]()
![]()
![]()
Nespí, není to zas tak hrozné jako to bývalo, ale pořád má nějaké špatné sny. V létě jsme dokonce přišli i na růstové bolesti dlouhých kostí, to se po znovunasazení vigantolu zlepšilo. Ale buď to jsou zlé sny, nebo zuby. Ale už spal 4× bez jediného probuzení (myšleno 4× za celých 16 měs.)
![]()
Kakiko my jednou za 15 měsíců! no není to fajn? Považuji se za supermatku, že těch 15 měsíců nespavosti ještě nejsem pod drnem!!
![]()
Ten článek mi připomněl, jak jsem byla kdysi v obuvi a byla tam paní s chlapečkem, který strašně nepříjemně halekal na celou prodejnu, až jsem si říkala, ať už ten spratek drží hubu
(tož ale fakt, to byste musely slyšet
) a maminka mu říká „zpívej, Honzíčku, zpívej“
![]()
Na druhou stranu připouštím i nepatrnou možnost, že ani libý hlásek mého dokonalého dítka nemusí být někomu příjemný ![]()
Angua píše:
Ten článek mi připomněl, jak jsem byla kdysi v obuvi a byla tam paní s chlapečkem, který strašně nepříjemně halekal na celou prodejnu, až jsem si říkala, ať už ten spratek drží hubu![]()
![]()
(tož ale fakt, to byste musely slyšet
) a maminka mu říká „zpívej, Honzíčku, zpívej“
![]()
![]()
![]()
![]()
mmch gratulace k metriku