Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, my máme výhled z okna pořád na nějaké stavební práce a ona těžké stroje zbožnuje, takže pořád civíme na parapetu..Ale proč PEPE?????
No na ostatní auta dělá inteligentně BRRRRM, BRRRRM…Ale prd prd je zajímavé, zkusím jí to navrhnout. ![]()
U nás je právě traktor tato nebo dáda (děda - můj taťka má totiž traktor), proto mě napadl ten soused Pepa
![]()
Lizbeth píše:
No já pravě supermatkovský dítko nemám, takže jsem na netu z 99% jen když spí, nebo si jí někdo jiný věnuje ( což moc není)..když mě tu nachytá, hned ječí a táhne pryč..
Zavádím termín - SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní - dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ.
celej Darek ![]()
hehe, superdítě -to je dobry. samozrejme ze supermatky maji taky superdeti, to nje preci genetika. Ja navrhuji, ze my obycejne bychom se dal radej uz nemnozily a vsechny prachy pojistoven by sly supermatkam na IVF a nam by jen strkali jejich superembrya do deloh. Superembryo totiz take nelze potratit.
Myslím, že superdítě bez srostlého obočí bych nepřežila..Geny jsou geny.
Lizbeth píše:
Myslím, že superdítě bez srostlého obočí bych nepřežila..Geny jsou geny.
bys mu nechala nastreli nejake chlupy mezi oci, treba by ti udelali i knira ![]()
kromaňonka je nahodou moc krasna ![]()
Pudloslava píše:
jo moje superdite si umi pred vchodem otrit boty o rohozku
počkej, nech bejt, Vojta sobě i nám rovná boty!!
jen někdy mu ale holt nedojde, že by si je měl zout před bytem, a ne až na světlém koberci v obýváku.. ![]()
Ty vado - o rohožku a rovnat boty???
Naše mě dnes přetáhla po hlavě lžící na boty, když viděla mou reakci stupnovala násilí..Ale třeba nás zase všechny češe a působí jako přenašečka mezi ostatními ( né chorob, ale věcí).. ![]()
Liz jak mi alespon 3× denne nenafackuje, tak resim, jestli neni nemocny ![]()
a realokace predmetu je jeho konicek
asi nasel nejakou cervi diru do jine dimenze a nektere predmety tam hazi, jinak si nedokazu ta tajemna zmizeni vysvetlit
Tak to nás Samík chodí sám od sebe pusinkovat
On teď vůbec pusinkuje všecko a všecky ![]()
Pudlo, zkus koš, to je černá díra u nás - tam kolikrát najdu věcí…
Naštěstí rád háže do papíru a do plastů ![]()