Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
supermatka ma deti vychovane, zatimco brouzda na emiminu, batolata si zpusobne hraji s jednou naucnou hrackou, treba si prohlizeji knizku
Děvčata, dyť to téma zas tak neprožívejte. To byste musely dávat rovnítko mezi supermatku a Stepfordskou paničku… A to už z principu prostě nejdeee.....
A vůbec - KOP KOP KOUS…
Pudloslava píše:
supermatka ma deti vychovane, zatimco brouzda na emiminu, batolata si zpusobne hraji s jednou naucnou hrackou, treba si prohlizeji knizku
No to jsou superdeti, ale ona selhava, nebot se jim nevenuje! To je prece jasny jak facka!
Internetu se muze venovat az po splneni VSECH povinnosti! Tak!
Jura007 píše:
Děvčata, dyť to téma zas tak neprožívejte. To byste musely dávat rovnítko mezi supermatku a Stepfordskou paničku… A to už z principu prostě nejdeee.....A vůbec - KOP KOP KOUS…
Ale kus! Nas to bavi! ![]()
asha píše:Pudloslava píše:No to jsou superdeti, ale ona selhava, nebot se jim nevenuje! To je prece jasny jak facka!
supermatka ma deti vychovane, zatimco brouzda na emiminu, batolata si zpusobne hraji s jednou naucnou hrackou, treba si prohlizeji knizkuInternetu se muze venovat az po splneni VSECH povinnosti! Tak!
Přesně, hlavně je důležité dítěti věnovat sto procent času. Jak máš nějaký vlastní zájem, už se nechytáš
![]()
Děti supermatky chápou i to, že je matka na emiminu, jen a jen pro jejich dobro, neb čerpá informace, jak být ještě lepší matkou..Tudíž i v tento moment se jim věnuje..
Lizbeth píše:
Děti supermatky chápou i to, že je matka na emiminu, jen a jen pro jejich dobro, neb čerpá informace, jak být ještě lepší matkou..Tudíž i v tento moment se jim věnuje..
No to je hodne pochybny
Nene, ja si stojim za tim, ze hezky az po praci…legraci! Zadnou jinou prece nema.
No já pravě supermatkovský dítko nemám, takže jsem na netu z 99% jen když spí, nebo si jí někdo jiný věnuje ( což moc není)..když mě tu nachytá, hned ječí a táhne pryč.. ![]()
Zavádím termín - SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní - dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ. ![]()
Lizbeth píše:
No já pravě supermatkovský dítko nemám, takže jsem na netu z 99% jen když spí, nebo si jí někdo jiný věnuje ( což moc není)..když mě tu nachytá, hned ječí a táhne pryč..
Zavádím termín - SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní - dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ.
Jeste bych pridala, ze prvni veta, kterou vypusti je: „Dobry den“. Dekuji a prosim uz pochopitelne davno umi a pouziva ![]()
Hmmm, tak to superdítě bych potřebovala… Co nám to naše začalo dělat u doktorů, to jsem nezažila
Bojí se i lékárnic ![]()
Ale „kukuji“ už umí, i když zatím moc nemluví
![]()
Lizbeth píše:
Zavádím termín - SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní - dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ.
já chci já chci!! je asi pozdě se ptát,
ale nevíte někdo, jak se takové dělá?? ![]()
a ještě doplním - je nejen krásné, ale chytré - mluví už od roka ve větách, umí se samo najíst příborem, aniž by polovina jídla skončila na něm a druhá půlka na zemi, od roka chodí na záchod, dudlík nikdy nemělo a spí celou dobu ochotně ve své posteli, ve svém pokoji. a spát chodí po pusince na dobrou noc samo a ochotně. ![]()
Nataša píše:Lizbeth píše:
Zavádím termín - SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní - dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ.já chci já chci!! je asi pozdě se ptát,
a ještě doplním - je nejen krásné, ale chytré - mluví už od roka ve větách, umí se samo najíst příborem, aniž by polovina jídla skončila na něm a druhá půlka na zemi, od roka chodí na záchod, dudlík nikdy nemělo a spí celou dobu ochotně ve své posteli, ve svém pokoji. a spát chodí po pusince na dobrou noc samo a ochotně.ale nevíte někdo, jak se takové dělá??
Já mám kolikrát pocit, že takových je tu na fóru aspoň polovina, pohledej a zeptej se
![]()
Náš umí jenom to děkování, z toho, co píšeš bohužel nic, tak nemůžu sloužit ![]()
Zavádím termín – SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní – dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ.
zaškrtnu to co platí na mou Bardotku jo??
S mluvením je na tom špatně. Mluví plynule, ale né česky..Řekla už TOPENÍ, JABLKO, KOUKEJ…ale neví o tom..bylot to stylem plkotopeníblabloklopejablkožlaoblkoukejtlakmato
No krásné děti máme všichni, ne? ![]()
Samík má taky vlastní slovník - třeba když na něco vyleze, tak říká tuhý (nebo tuvý)
Ale fakt nevíme proč
A pak s chutí opakuje užitečná slova jako bobe, drahý, naháči - to teď říká každé ráno MM, když se převléká z pyžama ![]()
Jo, hlavně že to dává smyl jim..u nás je záhada PEPE - traktor
![]()