Supermatky - článek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43033
20.10.10 16:30

supermatka ma deti vychovane, zatimco brouzda na emiminu, batolata si zpusobne hraji s jednou naucnou hrackou, treba si prohlizeji knizku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.10.10 17:12

Děvčata, dyť to téma zas tak neprožívejte. To byste musely dávat rovnítko mezi supermatku a Stepfordskou paničku… A to už z principu prostě nejdeee.....

A vůbec - KOP KOP KOUS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.10.10 17:59
Pudloslava píše:
supermatka ma deti vychovane, zatimco brouzda na emiminu, batolata si zpusobne hraji s jednou naucnou hrackou, treba si prohlizeji knizku

No to jsou superdeti, ale ona selhava, nebot se jim nevenuje! To je prece jasny jak facka! :mrgreen: Internetu se muze venovat az po splneni VSECH povinnosti! Tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.10.10 18:00
Jura007 píše:
Děvčata, dyť to téma zas tak neprožívejte. To byste musely dávat rovnítko mezi supermatku a Stepfordskou paničku… A to už z principu prostě nejdeee.....A vůbec - KOP KOP KOUS…

Ale kus! Nas to bavi! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.10.10 18:05
asha píše:
Pudloslava píše:
supermatka ma deti vychovane, zatimco brouzda na emiminu, batolata si zpusobne hraji s jednou naucnou hrackou, treba si prohlizeji knizku
No to jsou superdeti, ale ona selhava, nebot se jim nevenuje! To je prece jasny jak facka! :mrgreen: Internetu se muze venovat az po splneni VSECH povinnosti! Tak!

Přesně, hlavně je důležité dítěti věnovat sto procent času. Jak máš nějaký vlastní zájem, už se nechytáš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.10.10 18:58

Děti supermatky chápou i to, že je matka na emiminu, jen a jen pro jejich dobro, neb čerpá informace, jak být ještě lepší matkou..Tudíž i v tento moment se jim věnuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.10.10 19:44
Lizbeth píše:
Děti supermatky chápou i to, že je matka na emiminu, jen a jen pro jejich dobro, neb čerpá informace, jak být ještě lepší matkou..Tudíž i v tento moment se jim věnuje..

No to je hodne pochybny :mrgreen: Nene, ja si stojim za tim, ze hezky az po praci…legraci! Zadnou jinou prece nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.10.10 19:56

No já pravě supermatkovský dítko nemám, takže jsem na netu z 99% jen když spí, nebo si jí někdo jiný věnuje ( což moc není)..když mě tu nachytá, hned ječí a táhne pryč.. :twisted:
Zavádím termín - SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní - dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.10.10 20:05
Lizbeth píše:
No já pravě supermatkovský dítko nemám, takže jsem na netu z 99% jen když spí, nebo si jí někdo jiný věnuje ( což moc není)..když mě tu nachytá, hned ječí a táhne pryč.. :twisted:
Zavádím termín - SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní - dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ. :srdce:

:palec: Jeste bych pridala, ze prvni veta, kterou vypusti je: „Dobry den“. Dekuji a prosim uz pochopitelne davno umi a pouziva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.10.10 22:10

Hmmm, tak to superdítě bych potřebovala… Co nám to naše začalo dělat u doktorů, to jsem nezažila :roll: Bojí se i lékárnic :lol:

Ale „kukuji“ už umí, i když zatím moc nemluví :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.10.10 09:56
Lizbeth píše:
Zavádím termín - SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní - dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ. :srdce:

já chci já chci!! je asi pozdě se ptát, :mrgreen: ale nevíte někdo, jak se takové dělá?? :mrgreen:

a ještě doplním - je nejen krásné, ale chytré - mluví už od roka ve větách, umí se samo najíst příborem, aniž by polovina jídla skončila na něm a druhá půlka na zemi, od roka chodí na záchod, dudlík nikdy nemělo a spí celou dobu ochotně ve své posteli, ve svém pokoji. a spát chodí po pusince na dobrou noc samo a ochotně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.10.10 10:52
Nataša píše:
Lizbeth píše:

já chci já chci!! je asi pozdě se ptát, :mrgreen: ale nevíte někdo, jak se takové dělá?? :mrgreen:

a ještě doplním - je nejen krásné, ale chytré - mluví už od roka ve větách, umí se samo najíst příborem, aniž by polovina jídla skončila na něm a druhá půlka na zemi, od roka chodí na záchod, dudlík nikdy nemělo a spí celou dobu ochotně ve své posteli, ve svém pokoji. a spát chodí po pusince na dobrou noc samo a ochotně. :mrgreen:

Já mám kolikrát pocit, že takových je tu na fóru aspoň polovina, pohledej a zeptej se :lol: :lol: :lol:
Náš umí jenom to děkování, z toho, co píšeš bohužel nic, tak nemůžu sloužit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.10.10 12:25

Zavádím termín – SUPERDÍTĚ- je hodné, spí přes den i v noci, chce jen zdravé potraviny, nevyžaduje neustálé hraní – dokáže se na hodiny zabavit samo, je hodné v kočárku a při nakupování, u doktorky nezabrečí ani při očkování, na plavání se pořád směje a vůbec mu nevadí, když si někdo jiný vezme jeho hračku, nikdy se nepokaká v nevhodnou chvíli, je zdravé za všech okolností, ve vývoji je několik měsíců napřed a je KRÁSNÉ.

zaškrtnu to co platí na mou Bardotku jo??
S mluvením je na tom špatně. Mluví plynule, ale né česky..Řekla už TOPENÍ, JABLKO, KOUKEJ…ale neví o tom..bylot to stylem plkotopeníblabloklopejablkožlaoblkoukejtlakmato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.10.10 12:40

No krásné děti máme všichni, ne? :mrgreen:

Samík má taky vlastní slovník - třeba když na něco vyleze, tak říká tuhý (nebo tuvý) :lol: :lol: :lol: Ale fakt nevíme proč :lol: A pak s chutí opakuje užitečná slova jako bobe, drahý, naháči - to teď říká každé ráno MM, když se převléká z pyžama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.10.10 12:48

Jo, hlavně že to dává smyl jim..u nás je záhada PEPE - traktor 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie