Supermatky - článek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
21.10.10 21:58

Jo pusinky také začla dávat, sice na požádání, sama moc né, ale alespon něco. Do koše dávala dřív, ale ted už ví co jo a co ne ( že by náznak vzdálené příbuznosti se superdítětem??? :mrgreen: )
Také jsem vypozorovala určité mimikry - když řve, protože něco chce, nebo potřebuje, nebo mě chce odtáhnout, tak ten pláč je takovej falešnej, hranej a hrozně nanicovatej..Herečka - a pak když je po jejím tak v pikosekundě ten pláč přestane a ona se usměje - to docela zamrazí 8-o :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.10.10 22:23

No jo, ženská :mrgreen:

Samíka třeba dneska pekelně nasralo, když chtěl políbit husu na monitoru a nemohl dosáhnout přesně na to místo, na které chtěl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.10.10 23:35

Moje skoro superdítě je schopné rozlišit koš na prádlo a koš na odpadky :srdce: Bohužel v odpadkovém končí ponožky a v koši na prádlo zbytky sušenek apod. Jinak moje skoro superdítě včera přišlo sousedce do dveří ukázat, jak úžasně erotické prádelko má maminka v šuplíku (rozuměj - vybledlé, vytahané bombarďáky, které nosím už jen po dobu MS abych si při případné nehodě neničila jiné kalhotky) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.10.10 09:48

Jsem asi poloviční supermatka, když jsem sice věděla o výhodách cha cha látkových plen, ale ve snu by mě nenapadlo je používat a stojím u plotny a vařím, a moje pídě mi křičí do dvou pater panelákového bytu nad námi a dvou pod námi, jo a hlasivky má při tom vnyikající … babinku jsem právě poprosila, ať mi udělá štrůdl, protože vařit a péct, to je občas fakt nadlidský úkol … a když si dítě pořád chce hrát, tak si hrajeme, ale prostě ho taky posadím do sedačky připoutáma a pomáhá mi vařit … no jo :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.4.14 23:46

Právě na mě vyskočil tento článek, je to o pocitech matky na mateřské, jaký má den, jak si mateřství představovala. Za mě je to přesně popsáno, jak to cítím i já. A tak šířím dál.

http://www.silna-zena.cz/…a-matek.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.4.14 00:12

Musím se přiznat, že mi to vehnalo slzy do očí, protože mám poprvé pocit, že mi někdo rozumí. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14973
11.4.14 00:18

@ncc1701 taktéééž, zrovna včera jsme řešili s mužem, když jsem říkala, že bych chtěla alespoň navštěvovat nějaké kurzy nebo cokoli, jen ne pořád sedět na zadku, že nechápe, proč se nutně potřebuju někde seberealizovat, když mám doma dvě úžasné děti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.4.14 00:23

@LadyTommy
To je logika každýho, kdo nebyl doma v paneláku v přízemí bez výhledu :-D
Ale já byla taky taková. Před třema lety stál můj osobní život za totální houno, měla jsem před státnicema, z diplomky tři týdny před odevzdáním asi dvě a půl strany a byla jsem ve výpovědní lhůtě. Absolutně jsem netušila, co se sebou a pokaždé, když jsem po příchodu z práce zoufale kouřila na balkoně, zírala jsem přímo na dětské hřiště, kdy jsem záviděla těm matkám, že jsou doma a mají o své budoucnosti jasno. :mrgreen: Dneska už vím, kdo z nás na tom byl pravděpodobně hůř. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
11.4.14 07:20

Moc pěkné, dám přečíst muži bychápal proč 2 měsíce po porodu jsem s vděčností začala na den v týdnu na pár hodin chodit do práce, proč u nás celý den běží TV na nenáročných seriálecha proč dělám věci typu uspávání v náručí co jsem vždy říkala že dělat nebudu. Fakt super článek, pošlu dál

• Citovat
  • Upravit
14030
11.4.14 07:59

V něčem se taky vidím, ale díky bohu se s tím neztotožňuju, asi jsem na to doma příliš krátce a nebo mám moc hodný dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
11.4.14 08:47

Moje 15.měsíční je už od půl 4 vzhůru, jsem totálně vyřízená…s pochopením jsem článek přečetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
11.4.14 08:51

Tak já půjdu proti proudu, ačkoliv je to napsané pěkně, tak si nemyslím, že by tyhle pocity ženy-matky prožívaly nějak plošně. Já se v tom třeba nenacházím vůbec. Teď jsem s poslední holčičkou doma rok a jsem hrozně moc šťastná, baví mě to doma. Jsem sice někdy unavená, ale ne vyčerpaná, televizi jako kulisu nepouštím, žádné deprese na mě nepadají. Já si teda fakt připadám jak na dovolené. Každý den se každý z nás rozhoduje, jaký ten den bude, stejná věc tě může rozesmát i rozbrečet, záleží, jak se na to díváš. Myslete pozitivně holky a raději volte ten smích něž pláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
11.4.14 08:54
@ncc1701 píše:
Musím se přiznat, že mi to vehnalo slzy do očí, protože mám poprvé pocit, že mi někdo rozumí. :mrgreen:

Přesně tohle jsem chtěla napsat… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
11.4.14 09:00

@Zazenitem já si třeba nedokážu něco nalhávat, prostě jsem vyřízená, tak jsem a klidně si to přiznám, fakt mě nedokáže rozesmát to, že jsem dnes spala cca půl hodiny :mrgreen: ale samozřejmě rozhodně nelituju, že jí mám, ale někdy je prostě den blbec a já si klidně postěžuju a zanadávám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.4.14 13:16
Mně to mluví z duše, bohužel, mohla bych to podepsat. Vůbec mě nenapadlo, že s tím můžou souviset ty fyzický příznaky, který v poslední době mám, aniž bych na to kdy dřív trpěla, jako nízký tlak a dysfunkce štítné žlázy…
@dendule4 píše:
@Zazenitem já si třeba nedokážu něco nalhávat, prostě jsem vyřízená, tak jsem a klidně si to přiznám, fakt mě nedokáže rozesmát to, že jsem dnes spala cca půl hodiny :mrgreen: ale samozřejmě rozhodně nelituju, že jí mám, ale někdy je prostě den blbec a já si klidně postěžuju a zanadávám :D

Přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová