Hledá se kamarádka - Náchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6594
19.1.15 07:23

Hledá se kamarádka - Náchod

:-D :-D :-D

Příspěvek upraven 27.06.15 v 20:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kacik1988
19.1.15 07:51

Ahoj, jsem z Náchoda s 3 letou holčičkou a rádi se seznámíme :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6594
19.1.15 08:13

To je super :-D Během dopoledne pošlu SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.1.15 15:46

Ahoj, nejsem přímo z Náchoda, jsem z Vršovky od Nového Města nad Metují, mám taky 3 letou holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
27.5.15 18:12

Ahoj také hledám kamarádku jsem z Broumova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.5.15 22:24

Ahoj, já mám trochu divočinu s 25 měsíční holčičkou a téměř 5 měsíční holčičkou☺ale moc rady se seznamime. Zrovna u nás frci dopravní hřiště a šneči chůze kamkoliv :)

Příspěvek upraven 30.05.15 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
30.5.15 22:26
@udazop píše:
Ahoj, já mám trochu divočinu s 25 měsíční holčičkou a téměř 5 měsíční

tak to já počítám že taky od srpna nastane divočina ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.6.15 08:25
@loven píše:
tak to já počítám že taky od srpna nastane divočina ;) :lol:

Čekáte přírůstek do rodiny? A kolikaty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
2.6.15 21:04

Udazop:No druhý a myslím že to bude mazec :lol: syn dá zabrat kolikkrát i za 4 děti :think: je tak trochu zdravě živý a druhý bude taky kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.6.15 21:40

A jak je starý syn? My nemáme rozdíl mezi holkami ani dva roky, mladší dcera se narodila ještě k tomu o 6 týdnů dřív a starší má přezdívku Denis a celkem ji ctí:)ale musím říct, že to podle mě zvládáme hezky:)a teď už se i vyspím, tak hned je všechno veselejší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
3.6.15 09:29

V září 3 roky a v srpnu další chlap a podle toho co předvádí tak taky v koutě stát nebude :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.6.15 09:39

Jee tak to budete mít veselo:)fandím vám, to zvládnete:)měla jsem z toho strach, ale zvládat se to dá, samozřejmě to trošku rozdíl je:)))to pak můžeme klidně někam vyrazit, jestli se vám bude chtít… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
3.6.15 19:54
@udazop píše:
Jee tak to budete mít veselo:)fandím vám, to zvládnete:)měla jsem z toho strach, ale zvládat se to dá, samozřejmě to trošku rozdíl je:)))to pak můžeme klidně někam vyrazit, jestli se vám bude chtít… :mavam:

No trochu z toho mám strach narození syna druhý do školky ještě zdravě živej kupa změn ale tak zase je vrámci k věku docela samostatný tak snad to všechno zvládnem. A odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.6.15 20:42

My jsme z Bělovse, za rohem máme dopravní hřiště a to by nebylo dne, kdy by tam Terezka nechtěla:)jinak u nás se ještě o samostatnosti moc mluvit nedá, takže nevím někdy kam dřív skočit:)ale baví mě to a je mi jasné, že pak přijde den, kdy mě potřebovat nebudou, tak si to užívám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
7.6.15 20:45
@udazop píše:
My jsme z Bělovse, za rohem máme dopravní hřiště a to by nebylo dne, kdy by tam Terezka nechtěla:)jinak u nás se ještě o samostatnosti moc mluvit nedá, takže nevím někdy kam dřív skočit:)ale baví mě to a je mi jasné, že pak přijde den, kdy mě potřebovat nebudou, tak si to užívám:)

jo jo tam to znám…v Náchodě jsem pracovala před synem cca.8 let a rok bydlela u Čedoku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová