Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příspěvek upraven 27.06.15 v 20:51
Ahoj, jsem z Náchoda s 3 letou holčičkou a rádi se seznámíme ![]()
Ahoj, nejsem přímo z Náchoda, jsem z Vršovky od Nového Města nad Metují, mám taky 3 letou holčičku ![]()
Ahoj, já mám trochu divočinu s 25 měsíční holčičkou a téměř 5 měsíční holčičkou☺ale moc rady se seznamime. Zrovna u nás frci dopravní hřiště a šneči chůze kamkoliv ![]()
Příspěvek upraven 30.05.15 v 22:27
@udazop píše:
Ahoj, já mám trochu divočinu s 25 měsíční holčičkou a téměř 5 měsíční
tak to já počítám že taky od srpna nastane divočina
![]()
@loven píše:
tak to já počítám že taky od srpna nastane divočina![]()
Čekáte přírůstek do rodiny? A kolikaty? ![]()
Udazop:No druhý a myslím že to bude mazec
syn dá zabrat kolikkrát i za 4 děti
je tak trochu zdravě živý a druhý bude taky kluk
A jak je starý syn? My nemáme rozdíl mezi holkami ani dva roky, mladší dcera se narodila ještě k tomu o 6 týdnů dřív a starší má přezdívku Denis a celkem ji ctí:)ale musím říct, že to podle mě zvládáme hezky:)a teď už se i vyspím, tak hned je všechno veselejší ![]()
V září 3 roky a v srpnu další chlap a podle toho co předvádí tak taky v koutě stát nebude
![]()
Jee tak to budete mít veselo:)fandím vám, to zvládnete:)měla jsem z toho strach, ale zvládat se to dá, samozřejmě to trošku rozdíl je:)))to pak můžeme klidně někam vyrazit, jestli se vám bude chtít… ![]()
@udazop píše:
Jee tak to budete mít veselo:)fandím vám, to zvládnete:)měla jsem z toho strach, ale zvládat se to dá, samozřejmě to trošku rozdíl je:)))to pak můžeme klidně někam vyrazit, jestli se vám bude chtít…
No trochu z toho mám strach narození syna druhý do školky ještě zdravě živej kupa změn ale tak zase je vrámci k věku docela samostatný tak snad to všechno zvládnem. A odkud jste?
My jsme z Bělovse, za rohem máme dopravní hřiště a to by nebylo dne, kdy by tam Terezka nechtěla:)jinak u nás se ještě o samostatnosti moc mluvit nedá, takže nevím někdy kam dřív skočit:)ale baví mě to a je mi jasné, že pak přijde den, kdy mě potřebovat nebudou, tak si to užívám:)
@udazop píše:
My jsme z Bělovse, za rohem máme dopravní hřiště a to by nebylo dne, kdy by tam Terezka nechtěla:)jinak u nás se ještě o samostatnosti moc mluvit nedá, takže nevím někdy kam dřív skočit:)ale baví mě to a je mi jasné, že pak přijde den, kdy mě potřebovat nebudou, tak si to užívám:)
jo jo tam to znám…v Náchodě jsem pracovala před synem cca.8 let a rok bydlela u Čedoku