Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, nejspíše se budu stěhovat do Horní Suché a chtěla bych moc poprosit nějakou maminku o rady. Jako jací jsou lékaři, hlavně pediatr a kam s dětmi (4leta a 9-ti měsíční). A tak všeobecně, jak se žije atd. Díky moc.
Dobré odpoledne, je tady nějaká maminka, která by mi poradila ohledně tohoto tématu? Děkuji.
Ahoj všem, takže jsme se nakonec přestěhovali. Nebaví mě samotnou to tu poznávat a tak bych se ráda seznámila s nějakou maminkou. Mám 4,5 letou dceru a skoro ročního kluka, kteří by taky rádi našli nové kamarády.
Ahoj, tak z Horní Suché nejsem, ale ten název mě pobavil. Zní to až fiktivně, něco jako Horní Dolní
. Tak ať se vám tam líbí
.
Ahoj, já jsem teda utekla pryč z města na vesnici. Ale ve středy vedu v Horní Suché skauty v bývalé polské škole. Mám stejně staré děti ![]()
Jinak u dcery jsou v oblibě koně. V Suché je stáj. Mají i kozičky ![]()
@ewajs píše:
Ahoj, já jsem teda utekla pryč z města na vesnici. Ale ve středy vedu v Horní Suché skauty v bývalé polské škole. Mám stejně staré děti
Jinak u dcery jsou v oblibě koně. V Suché je stáj. Mají i kozičky
Ahoj, díky za odpověď. Naši bývalí sousedi měli statek, kde ta moje chodila s dědou je krmit. O stáji jsem slyšela, ale ještě jsem neměla možnost to tu moc projít. Pokud bys byla i příští středu v té škole, tak bych se přišla podívat.
@pe-terka píše:
Ahoj, tak z Horní Suché nejsem, ale ten název mě pobavil. Zní to až fiktivně, něco jako Horní Dolní. Tak ať se vám tam líbí
.
Ahoj, tak myslím, ze jsou i fiktivnější názvy vesnic a měst, ale díky ![]()
@babulkaa píše:
Ahoj, díky za odpověď. Naši bývalí sousedi měli statek, kde ta moje chodila s dědou je krmit. O stáji jsem slyšela, ale ještě jsem neměla možnost to tu moc projít. Pokud bys byla i příští středu v té škole, tak bych se přišla podívat.
Ve středu budu. Budu mít s sebou i 4,5 letou dceru
Je to jak je obřadní síň nebo rodinné centrum Budulínek. Vedle ordinací pediatrů. Nevím, jak moc už to tam znáš ![]()
@ewajs píše:
Ve středu budu. Budu mít s sebou i 4,5 letou dceruJe to jak je obřadní síň nebo rodinné centrum Budulínek. Vedle ordinací pediatrů. Nevím, jak moc už to tam znáš
Jo, budulínek vím, kde je, dcera teď o víkendu jede na týden k babičce, takže já bohužel bez. Tak v kolik?
Já tam budu 100% od 15-18hod. MOžná už na 13hod. ale to ještě nevím, jestli pojedu dřívějším vlakem ![]()
@ewajs píše:
Já tam budu 100% od 15-18hod. MOžná už na 13hod. ale to ještě nevím, jestli pojedu dřívějším vlakem
O. K., budu s tím počítat. Z toho, že jsou v Suché skauti bude asi mít největší radost přítel, jakožto bývalý skaut. Zkusím ho vzít s sebou. Tak zatím.