Stěhování do Horní Suché

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
348
18.1.15 00:27

Stěhování do Horní Suché

Dobrý den, nejspíše se budu stěhovat do Horní Suché a chtěla bych moc poprosit nějakou maminku o rady. Jako jací jsou lékaři, hlavně pediatr a kam s dětmi (4leta a 9-ti měsíční). A tak všeobecně, jak se žije atd. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
348
18.1.15 14:39

Aktualizace

Dobré odpoledne, je tady nějaká maminka, která by mi poradila ohledně tohoto tématu? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.3.15 14:41

oživuji diskuzi

Ahoj všem, takže jsme se nakonec přestěhovali. Nebaví mě samotnou to tu poznávat a tak bych se ráda seznámila s nějakou maminkou. Mám 4,5 letou dceru a skoro ročního kluka, kteří by taky rádi našli nové kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.3.15 14:46

Ahoj, tak z Horní Suché nejsem, ale ten název mě pobavil. Zní to až fiktivně, něco jako Horní Dolní :lol:. Tak ať se vám tam líbí :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
20.3.15 14:47

Ahoj, já jsem teda utekla pryč z města na vesnici. Ale ve středy vedu v Horní Suché skauty v bývalé polské škole. Mám stejně staré děti :)
Jinak u dcery jsou v oblibě koně. V Suché je stáj. Mají i kozičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.3.15 14:57
@ewajs píše:
Ahoj, já jsem teda utekla pryč z města na vesnici. Ale ve středy vedu v Horní Suché skauty v bývalé polské škole. Mám stejně staré děti :)
Jinak u dcery jsou v oblibě koně. V Suché je stáj. Mají i kozičky :-)

Ahoj, díky za odpověď. Naši bývalí sousedi měli statek, kde ta moje chodila s dědou je krmit. O stáji jsem slyšela, ale ještě jsem neměla možnost to tu moc projít. Pokud bys byla i příští středu v té škole, tak bych se přišla podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.3.15 14:59
@pe-terka píše:
Ahoj, tak z Horní Suché nejsem, ale ten název mě pobavil. Zní to až fiktivně, něco jako Horní Dolní :lol:. Tak ať se vám tam líbí :lol:.

Ahoj, tak myslím, ze jsou i fiktivnější názvy vesnic a měst, ale díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
20.3.15 15:04
@babulkaa píše:
Ahoj, díky za odpověď. Naši bývalí sousedi měli statek, kde ta moje chodila s dědou je krmit. O stáji jsem slyšela, ale ještě jsem neměla možnost to tu moc projít. Pokud bys byla i příští středu v té škole, tak bych se přišla podívat.

Ve středu budu. Budu mít s sebou i 4,5 letou dceru :) Je to jak je obřadní síň nebo rodinné centrum Budulínek. Vedle ordinací pediatrů. Nevím, jak moc už to tam znáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.3.15 15:08
@ewajs píše:
Ve středu budu. Budu mít s sebou i 4,5 letou dceru :) Je to jak je obřadní síň nebo rodinné centrum Budulínek. Vedle ordinací pediatrů. Nevím, jak moc už to tam znáš :-)

Jo, budulínek vím, kde je, dcera teď o víkendu jede na týden k babičce, takže já bohužel bez. Tak v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
20.3.15 18:27

Já tam budu 100% od 15-18hod. MOžná už na 13hod. ale to ještě nevím, jestli pojedu dřívějším vlakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.3.15 19:58
@ewajs píše:
Já tam budu 100% od 15-18hod. MOžná už na 13hod. ale to ještě nevím, jestli pojedu dřívějším vlakem :)

O. K., budu s tím počítat. Z toho, že jsou v Suché skauti bude asi mít největší radost přítel, jakožto bývalý skaut. Zkusím ho vzít s sebou. Tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová