Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ale jo zkousela i badoo,a nevim co jeste proste nic,nechapu to,vzdycky jsem kazdeho nasla ![]()
a co přes stránky spolužáci?
Já s ostravy nejsem,ale držím palce
Kamča.dalmatinka píše:
a co přes stránky spolužáci?
Já s ostravy nejsem,ale držím palce
taky vyzkouseno,nikdo o nem nic nevi,to je divne fakt,ale asi si najmu detektiva ci co,uz fakt nevim kde a jak hledat vrrrrrrrrrr
![]()
Ahoj a co zkusit napsat do ostravských novin, či zavolat do ostravského rádia (Hej), že hledáš ? Třeba se někdo ozve ![]()
Možná bych i vytvořila na fcb skupinu, že hledám toho a toho..nebo událost, že hledám s tím, že každému komu pošlu ať posílá dál.. někdo ho musí znát ![]()
A co kdyby jsi zkusila zajít na úřad do Poruby a zeptat se tam. Nevím kolik ti toho budou moci sdělit, ale za pokus to stojí. Zkusila bych tam jít s nějakým všimným, třeba se úřednice ustrne a něco prozradí.
já bych tu poštu pro tebe nezavrhovala.Pak napiš datum kdy tam budeš,ať se múže celé emimino na tebe podívat ![]()
A to rádio taky není špatný nápad,určitě bych to vyzkoušela.
Myslím, že tady diskuze hned zapadne, v rubrice vše možné byla více na očích ![]()
holky s tim uradem to neni spatne,jen si najid cas kdy tam zajedem ze?:)a ta posta,mno nevim jestli se ukazat pred celym narodem,ale mozna to zkusim:)
Marro : taky mě napadlo, nemohl si vzít jméno své ženy, když je ženatý ? Když nemůžeš najít jeho, zkusila bych to přes ní..
holky tak porad nic,holky ostravacky zkuste rozlozit site prosim..
holky tak porad nic,holky ostravacky zkuste rozlozit site prosim..
Ahoj holky,hlavne ostravandy,ale urcite i jine kraje:)moc vas prosim o pomoc..hledám kamaráda ze zakladni skoly,jmenuje se Ivan Zdeb(p)ský,je rodilej otravak,v trinacti letech byl vzat do pestounske pece k rodine Smrčkovych do Val.Mezirici,chodil zde na ZS pote studoval tusim automechanika taky ve valmezu,jinak by mel mit okolo 26 let,je vysoky cca 175cm,stihlej,tmavy blondak..Vic bohuzel nevim
zkousel ajsme volat jeho rodine,bohuzel je prestehovany v Ostrave,nejspis Porube,ma zenu a snad i dite..taky vic nevedeli,nejsou v kontaktu,nasledne jsem volala na ostravskou policii, nechtel mne zdelit zadne informace
na zaver:na zakladce jsme byly nerozlucna dvojka,da se rict ze dobri kamaradi,ja se pote prestehovala,parkrat jsme si zavolala ,ale nejak jsme se navzajem ztratily,uz jsme premyslela i o poste pro tebe,ale nechce se mne do telky,takze to zkousim jeste takhle
dekuji za jakekoli info