Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, asi vas tady moc nebude. Tak jen pro kontrolu.Neni tady nejaka tehulka nebo maminka z Manchesteru? Mam dvou a pul letou dceru a ted cekame druhe mimco. ![]()
Ahoj,ja jsem primo z Manchesteru
.Pokud se jeste ozves,napisu ti SZ.
Ahoj Holky, hledám nějaké maminky, které bydlí nejlépe přímo v Manchesteru nebo v okolí. Manžel tam dostal zajímavou pracovní nabídku a tak vážně uvažujeme o stěhování… Můžete mi napsat něco k tomu, jak se vám tam bydlí, jak jste spokojení, jak je to s výchovou dětí, jak jste tam našli práci, atd. A moc prosím, jestli byste mi poslaly odkazy na nějaké stránky, kde bych se mohla hledat bydlení. Budeme z těch peněz muset utáhnout náklady tam a hypotéku tady. Tak to musíme propočítat. Můžete mi napsat, jak se orientačně pohybujou ceny za byty, jak drahá je městská a kolik v průměru utratíte za jídlo? Já vím, hodně dotazů, ale moc by mi to pomohlo:-) Děkuji!!!
@Pájínek ahoj,tipla bych, ze je Manchester 5 krat vetsi, nez Praha, takze ja ti klidne muzu napsat, kolik jsme tam platili, ale bude ti to uplne na nic.Ja bydlela od centra 8 minut autem a platila jsem o 200liber min, nez primo v centru. Odviji se to prave podle okrsku a stejne tak i pojistka na auto (a jestli mas auto v garazi).Ja mam 3 deti, projedli jsme cca 200-220 liber tydne a nouze nebyla o nic.Plyn a elektriku jsem si dala na dobijeni, pausal jsem nechtela, takze pres zimu elektrika tydne cca 25 liber, plyn cca 45liber. Televize mesicne 13liber, poplatek mestu (council tax) mesicne 90liber, jednou za pul roku voda 140liber.