Ostravské maminky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.2.11 10:57

Ostravské maminky :-*

Hezké dopoledne :-)
Hledám maminku z Ostravy, mám ročního chlapečka a nemám s kým si zajít pokecat na procházku atd .. budu ráda, pokud se některá z Vás ozve :-) Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1723
27.2.11 12:03

AHoj, já mám prcka 8 měsíců :-) a jsem taky z Poruby tak klidně můžem někde sejít a pokecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
27.2.11 12:21

ahoj, my čekáme prcka na přelomu března/dubna tak bych potom určitě taky uvítala nějakou spřízněnou duši ;-) Nemám žádné kamarádky těhule a maminky, tak nechci vozit sama a pod. :-( Jinak bydlíme nedaleko Futura ;-) odkud jsi Ty?

• Citovat
  • Upravit
4092
27.2.11 13:08

Hlásím se my jsme taky od Futura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.2.11 15:21

Ahoj holky! Jsem rada, ze jsem vas nasla! Jsem zatim tehulka, termin mam 1.5., tak bych rada poznala nejake maminky nebo nastavajici maminky z Ostravy! Jsem z Ostravy-Mar. Hor., k Futuru 2 minuty autem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
27.2.11 15:47

Já mám TP 1.6. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.2.11 15:48

Jee, tak vypada to nadejne s tehulkami a maminkami z Ostravy :-) a kde budete rodit? co kurzy? chodite nekam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
27.2.11 19:33

Rodit chceme na Fifejdách, předporodní kurz nám začal minulý týden ve středu a to chodíme do - Centrum Lotos a akorát chodím na těhotenské plavání do Imperialu s Janou Čurdovou :wink: A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.2.11 19:46

Dai - no my rodime ve Vitkovicich, dostali jsme VIP kartu uz v prubehu tehu jako svatebni dar s manzelem, chodim na kurz tam (povinne, kvuli razitka v tehu prukazce) a i k Jane Curdove, kterou si bereme k porodu, jestli vse pujde jak ma a nebudu rodit jinak… Fakt ji verim a citim se tak nejak o hodne klidnejsi, kdyz vim, ze tam bude… a o tom to je :-) chodim k ni i na kurzy, tanecky a cviceni :-) a do Lotosu na gravidjogu :-)

Na plavani jsem taky chtela! Ale musela jsem to odpiskat, protoze me chytil lehce mocak a nechtela jsem to riskovat a rikam si, ze nemusim byt vsude :-D

Jinak jak je to ted s tema Fifejdama? Pry to tam do konce dubna jede na pul plynu kvuli rekonstrukci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
27.2.11 19:54

Jj, do dubna mají rekonstrukci a já mám termín 1.6., takže snad už to bude v poho…to s tou VIPkou máte super…aspoň máš jistotu, že tě vezmou…Já zase na cvičení a tanečky nechodím, protože to je pro mě hrozná zátěž na záda, jedině to plavání a ta voda, že mě nadnáší mi pomáhá… :lol: Ale už se opravdu těším, až porodím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.2.11 20:17

Jo, tak to uz urcite bude ok a budes rodit pekne v novem :-) za tu VIP jsem fakt vdecna, jinak bych asi silela strachy kvuli te stavce a tomu vsemu, co bylo…
Jinak ja uz se taky tesim, az bude maly na svete (cekame kluka), docela me to poslednich 14 dni od pulky toho 7. mesice prestava bavit, brisko narostlo najednou a rychle, do konce 6. mesice jsem nemela skoro nic, maly kope tak, ze to misty dost boli a proste uz se na neho moc tesime…
Na zada mi moc moc pomaha ta joga, bez ni jsem nepouzitelna, chodim dokonce 2× tydne , vzdycky 2 dny me po ni zada vubec neboli a pak uz den pred jogou silim (jako treba ted :-D).

Co cekas ty? Holcicka nebo dalsi rostak do party? :-) a neboj, brzo uz to budeme mit za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.2.11 20:17

A prvni ditko? A kolik ti je? Jestli se teda muzu zeptat… my prvni a je mi 27…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
27.2.11 20:21

čekáme Lukáška, první dítko a je mi 26 :wink: Jsem o té gravidjóze uvažovala, ale to plavání mě nějak stačí…já teda bříško mám, roste mi nějak postupně a teď jsem vlastně začala 7.měsíc a 18.3. jdeme na profi fotky a říkám si, jestli ještě na to není moc malé, přitom mi připadá už veliké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.2.11 21:18

Jee, taky cekame Lukaska :-) tak to je pekna shoda :-)
Jinak my byli fotit v pulce sedmeho mesice, 22.2., a brisko na fotky je tak akorat, tak neboj, vypada to lip nez ta obrovska bricha pak… to uz neni tak pekne :-) ke komu jdete fotit?
Jj, vsak clovek nemusi byt vsude, ja jsem zas spokojena s jogou a z bazenu mam strach i kvuli kvasinkam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.2.11 22:41

Jo, jinak Dai, pridala jsem se i do teto skupiny: https://www.emimino.cz/…trava-37098/, tak treba by Te to mohlo taky zajimat… je tam par tehulek i maminek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová