Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojki ![]()
Ráda se k vám přidám jsem taky z Ostravy je mi 19 let a čekáme každým dnem přírustek do rodiny bude to chlapeček a jméno jsme vybraly Dominik ![]()
Moc ráda s vámi pokecám nebo poklábosím drbeme ještě s holkama v mojí diskuzi Těhulky Ostrava a okolí společné čekání na mimísky
, tak vás taky tímto chci pozvat a můžeme to dát dohromady a v jedné diskuzi klábosit nás je tam taky poskromnu jsme jen tři co pravidelně píšeme tak to můžem nějak zkloubit co vy na to??
![]()
Ahoj Kiki, tak hod sem odkaz na tu diskusi, rada se pridam
my tu debatujem jen dve teda zatim
ostatni se nejak prestaly zapojovat ![]()
Tak tady je https://www.emimino.cz/…misky-60938/
Koukni a určitě se přidejte nebo my se přidáme k vám
Taky jsem těhule sama kolem mě jsou samé maminky už s většími dětmi a moc ráda bych našla nějakou kámojdu z ove aby jsme mohly spolu vozit a drbat ![]()
Ahoj kiki tak Tě tady vítám
ty už to máš za pár no
a kde se chystáš rodit? Já ve Vítkovicích mám to kousek od domu ![]()
Odkud jsi? kvůli tomu společnému kočárkování ![]()
jé a xlin to je ale škoda, že jsi pořád nemocná
tak nic no .. já snad do té doby vydržím stále 2v1
Poslední tři dny mám šílené poslíčky, křížové bolesti a tak .. až jsem včera myslela, že už snad pojedeme .. ale vždycky to za pár hodin přejde .. Pavel říkal, že do té doby než absolvujem ten kurz, rodit nemůžu, protože nebudeme vědět, jak se to děla
No tak to vydržíme ![]()
Hlavně se brzy uzdrav!!!
Ahojki já jsem z Hrabůvky a rodit se taky chystám ve Vítkovicích za prvé je to nejblíž a zadruhé jsem se tam narodila i já a mám na Vítkovice jen samé dobré reference
![]()
A ty jsi odkud??
Janko - preju, at je brzy dobre uz a at do nedele vydrzis! mi se prcek asi fakt natocil hlavou nahoru, coz nejsem nadsena, tak uvidime, co mi v utery rekne dr… snad nebudu muset na cisar ![]()
Kiki - ja jsem z Marianek… taky hodlam rodit ve Vitkovicich ![]()
Tak to je super
už se nemůžu dočkat až to budu mít zasebou doufám že v příští sobotu už budu v porodce
ikdyž dr. mi včera říkala že děložní hrdlo mám ještě zcela uzavřené tak uvidíme jak se to za ten týden vyvine ![]()
Kiki - neboj, to se pak otevre najednou a budes mit prcka za chvili u sebe!
ti pak budu zavidet
ja jdu jeste pristi tyden naposledy ke svemu gyndari a pak uz budu chodit od 37. tydne do vitkovic i na echa a vsechna vysetreni…ty chodis jeste ke sve dr.?
nn ke svému dr. už ne byla jsem tam naposledy v úterý a od čtvrtka už jen do Vítkovic jdu ještě příští týden a pak už doufám budu mít porod zasebou a nebudu se už muset někde koulet ![]()
Kiki - a jak dlouho cekavas ve vitkovicich, nez prijdes na radu? pry se tam dlouho ceka ![]()
No tu hodinku tam vždycky ztvrdnu
ono je to jak kdy jednou jsem tam přišla a hned jsem šla na řadu takže fakt je to o štěstí ![]()
Já si myslím že ta ti bodne já jsem měla časopis a skoro celý jsem ho přečetla ![]()
Tak tak
já teda zase na čtení času mám fůru ale nějak se k tomu dokopat nemůžu moc mě čtení nebere já raději přelouskám nějaký časák ![]()