Ostravské maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
25.3.11 12:41

Ahojki :mavam:
Ráda se k vám přidám jsem taky z Ostravy je mi 19 let a čekáme každým dnem přírustek do rodiny bude to chlapeček a jméno jsme vybraly Dominik :srdce:
Moc ráda s vámi pokecám nebo poklábosím drbeme ještě s holkama v mojí diskuzi Těhulky Ostrava a okolí společné čekání na mimísky :-), tak vás taky tímto chci pozvat a můžeme to dát dohromady a v jedné diskuzi klábosit nás je tam taky poskromnu jsme jen tři co pravidelně píšeme tak to můžem nějak zkloubit co vy na to?? :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 12:43

Ahoj Kiki, tak hod sem odkaz na tu diskusi, rada se pridam :-) my tu debatujem jen dve teda zatim :-D :-D ostatni se nejak prestaly zapojovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.3.11 12:49

Tak tady je https://www.emimino.cz/…misky-60938/
Koukni a určitě se přidejte nebo my se přidáme k vám :-) Taky jsem těhule sama kolem mě jsou samé maminky už s většími dětmi a moc ráda bych našla nějakou kámojdu z ove aby jsme mohly spolu vozit a drbat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
25.3.11 13:20

Ahoj kiki tak Tě tady vítám :kytka: ty už to máš za pár no :-) a kde se chystáš rodit? Já ve Vítkovicích mám to kousek od domu 8-)
Odkud jsi? kvůli tomu společnému kočárkování :-)

jé a xlin to je ale škoda, že jsi pořád nemocná :-? tak nic no .. já snad do té doby vydržím stále 2v1 :-) Poslední tři dny mám šílené poslíčky, křížové bolesti a tak .. až jsem včera myslela, že už snad pojedeme .. ale vždycky to za pár hodin přejde .. Pavel říkal, že do té doby než absolvujem ten kurz, rodit nemůžu, protože nebudeme vědět, jak se to děla :lol: No tak to vydržíme :-)
Hlavně se brzy uzdrav!!!

• Citovat
  • Upravit
379
25.3.11 13:35

Ahojki já jsem z Hrabůvky a rodit se taky chystám ve Vítkovicích za prvé je to nejblíž a zadruhé jsem se tam narodila i já a mám na Vítkovice jen samé dobré reference :-) :-)
A ty jsi odkud??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 13:53

Janko - preju, at je brzy dobre uz a at do nedele vydrzis! mi se prcek asi fakt natocil hlavou nahoru, coz nejsem nadsena, tak uvidime, co mi v utery rekne dr… snad nebudu muset na cisar :-(

Kiki - ja jsem z Marianek… taky hodlam rodit ve Vitkovicich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.3.11 13:55

Tak to je super :-) už se nemůžu dočkat až to budu mít zasebou doufám že v příští sobotu už budu v porodce :-) ikdyž dr. mi včera říkala že děložní hrdlo mám ještě zcela uzavřené tak uvidíme jak se to za ten týden vyvine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 14:01

Kiki - neboj, to se pak otevre najednou a budes mit prcka za chvili u sebe! :-) ti pak budu zavidet :-))) ja jdu jeste pristi tyden naposledy ke svemu gyndari a pak uz budu chodit od 37. tydne do vitkovic i na echa a vsechna vysetreni…ty chodis jeste ke sve dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.3.11 14:21

nn ke svému dr. už ne byla jsem tam naposledy v úterý a od čtvrtka už jen do Vítkovic jdu ještě příští týden a pak už doufám budu mít porod zasebou a nebudu se už muset někde koulet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 14:34

Kiki - a jak dlouho cekavas ve vitkovicich, nez prijdes na radu? pry se tam dlouho ceka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.3.11 15:20

No tu hodinku tam vždycky ztvrdnu :-( ono je to jak kdy jednou jsem tam přišla a hned jsem šla na řadu takže fakt je to o štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 15:24

Kiki - tak to je v pohode… kdyztak vezmu knizku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.3.11 15:31

Já si myslím že ta ti bodne já jsem měla časopis a skoro celý jsem ho přečetla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 15:31

No parada, doma cas na cteni moc nemam, tak poctu aspon tam :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.3.11 15:51

Tak tak :-) já teda zase na čtení času mám fůru ale nějak se k tomu dokopat nemůžu moc mě čtení nebere já raději přelouskám nějaký časák :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová