Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky moc ráda bych se seznámila s nějakou maminou s malým prckem z okolí Rakovníka. Na pokec, na procházky a tak.
Ahojky,
ráda se přidám, jsem z Rakovníka, mám 20měsíčního synka Štěpánka, a na procházky chodíme moc rádi ![]()
Jen mám teď „problém“ s internetem - během dneška tu ještě tak nějak budu, ale pak nějakou dobu ne. Čekám na zapojení pevného a to by mělo být během týdne, takže pokud se nebudu nějakou dobu ozývat… Jakmile to ale půjde, ozvu se.
Zatím ahoj.
P.e.t.r.a píše:
Ahojky,ráda se přidám, jsem z Rakovníka, mám 20měsíčního synka Štěpánka, a na procházky chodíme moc rádi
Jen mám teď „problém“ s internetem - během dneška tu ještě tak nějak budu, ale pak nějakou dobu ne. Čekám na zapojení pevného a to by mělo být během týdne, takže pokud se nebudu nějakou dobu ozývat… Jakmile to ale půjde, ozvu se.
Zatím ahoj.
Jééé ahojky tak to budu moc ráda když zajdeme na procházku až budeš mít čas tak se ozvi.
Taky budu moc ráda
Doufám, že nejdýl koncem příštího týdne bych se tu mohla objevovat pravidelně ![]()
Ráďulka89 píše:
Ahojky moc ráda bych se seznámila s nějakou maminou s malým prckem z okolí Rakovníka. Na pokec, na procházky a tak.
Ahojky ![]()
ráda vyjedu na procházku a pokec ![]()
pavlliina píše:Ráďulka89 píše:Ahojky
ráda vyjedu na procházku a pokec
ty taky zijes pavli? ja vim s dvojkama asi moc casu nemas vid? urcite se domluvime a vyrazime.
Ahoj rada bych se seznamila s maminkou s malym prckem z Rakovníka. Na pokec, na prochazky. ![]()
Ahojky je mi 18let, mam 9ti mesicniho prcka a hledam kamaradku z Rakovnika ci okoli.. Ja jsem 15km od Rak.
Ahojky je mi 18let, mam 9ti mesicniho prcka a hledam kamaradku z Rakovnika ci okoli.. Ja jsem 15km od Rak.
@mamkyjáryk píše:
ahoj ja bydlim v Sanove.ale do raka jezdim stale.
@janape ja zas tak moc casto ne ale obcas se domluvit muzeme ne? Mohu si te pridat do pratel? Muzeme pokecat o miminkach a tak.. ![]()
@mamkyjáryk píše:ahoj ja bydlim v Sanove.ale do raka jezdim stale.
@mamkyjáryk píše:klido pridej. a popovidame urco.pa
@janape ja zas tak moc casto ne ale obcas se domluvit muzeme ne? Mohu si te pridat do pratel? Muzeme pokecat o miminkach a tak..
Ahojky pokud se ti ještě chce můžem pokecat. Bydlím v Raku, asi tři roky, ale stále tu moc lidí neznám a tím že se mě narodil v říjnu malej si nemám s kamarádkou kterou sem tu znala, jednu zmála, nemám moc co říct- no tak je to loogické, mám jiné zájmy a ona taky. Tak dyžtak písni a můžem pokecata. Jak máš staré dítko???
![]()
Ahoj budu jenom rada, když budu mít take s někym pokecat.Ma 11 měsíční holčičku. Pokud chceš mužeš my napsat na facebook jsem tam Irena Hejna.
![]()