Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Už asi rok a půl tyto stránky pravidelně navštěvuji, ale až dnes jsem se zaregistrovala.Jsem 23letá maminka se 13měsíční dcerkou. Kdybych mezi vámi našla kamarádku na pokec, na procházky s kočárkem, byla bych moc ráda. ![]()
Ahojda tak te vitam, urco se pridej…Koukam, ze mas cerstve miminko doma, tak gratuluji. ![]()
@teerezka ahoj vitam te, ja mam skoro 11ti mesicniho chlapecka a pochazim ze Všesulova což je asi 13km od Rakovníka směr Kralovice.
Holky, děkuji za uvítání.
Tak kdyby ste některá měla zájem, ráda se s vámi poznám.
Já jsem bydlela v Rakovníku od narození do 14 let, pak jsem odešla za studii, střídala bydliště…a když byly malý 2 měsíce tak nás její otec opustil, takže jsme se stěhovali opět do Rakovníka, kde mám většinu rodiny, ale jinak tady moc lidí bohužel neznám, takže většinu času trávíme bohužel s malou sami, což bych chtěla změnit. ![]()
@teerezka tak ja taky travim cas jen s malym.. Tak jsem si domluvila schuzku na pristi tyden s kamaradkou Dencou, priste se muzeme domluvit spolu a vyrazit s detma do me oblibene Cukrarny vedle ČSOB.. Co ty na to?
@teerezka tak to určitě.. Sice jsem jedna z nejmladších maminek na Rakovnicku, ale dítka máme docela nastejno..
Jestli seš dobrá mamča, to přece nezáleží jestli ti je 18 nebo 30…Já měla malou ve 22,nebyla plánovaná, ale děti jsem vždycky chtěla mít poměrně brzo, první nejpozději v 25.Navíc vypadám o dost mladší…
Někdy je to mateřství těžký, pro mě hlavně v tom že nás její otec opustil když byly malý 2 měsíce (zítra to bude rok co jsme s malou zůstali sami
),takže jsem na všechno sama…Navíc mi i předtím bývalej dost ztrpčoval a ztěžoval život a až mi skončí rodičák tak to teprve začne být všechno složitý, ale malou bezmezně miluju a za nic bych jí nevyměnila!!! ![]()
Taky jsme z Rako, ale už poměrně starší maminka s dvěma malýma dětma ![]()
@Irrenna píše:
Taky jsme z Rako, ale už poměrně starší maminka s dvěma malýma dětma
Tak bys taky mohla vyrazit s nama.. Kolik je detickam?
Ahoj jsem take starší mamina s jedním dítětem a hledam kamaradku na pokec. ![]()
Pro mamkyjáryk:je to hrůza s těma chlapama, fakt že jo…
Já sem si s nim začala, bylo mu 38…myslela sem že to má už v hlavě srovnaný, že ví co od života chce…ale spletla sem se.
Asi si dnes nevybereš. Jen mě mrzí že na to doplatila ta moje malá. ![]()
@teerezka je to sileny, mit kam jit tak uz by jsme byly pryc.. Jak se jmenuje mala?