Maminky Rakovník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
7.3.13 13:08

Ahoj holky. Už asi rok a půl tyto stránky pravidelně navštěvuji, ale až dnes jsem se zaregistrovala.Jsem 23letá maminka se 13měsíční dcerkou. Kdybych mezi vámi našla kamarádku na pokec, na procházky s kočárkem, byla bych moc ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
7.3.13 13:39

Ahojda tak te vitam, urco se pridej…Koukam, ze mas cerstve miminko doma, tak gratuluji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
7.3.13 18:25

@teerezka ahoj vitam te, ja mam skoro 11ti mesicniho chlapecka a pochazim ze Všesulova což je asi 13km od Rakovníka směr Kralovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.3.13 20:19

Holky, děkuji za uvítání. :) Tak kdyby ste některá měla zájem, ráda se s vámi poznám. :) Já jsem bydlela v Rakovníku od narození do 14 let, pak jsem odešla za studii, střídala bydliště…a když byly malý 2 měsíce tak nás její otec opustil, takže jsme se stěhovali opět do Rakovníka, kde mám většinu rodiny, ale jinak tady moc lidí bohužel neznám, takže většinu času trávíme bohužel s malou sami, což bych chtěla změnit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
8.3.13 20:26

@teerezka tak ja taky travim cas jen s malym.. Tak jsem si domluvila schuzku na pristi tyden s kamaradkou Dencou, priste se muzeme domluvit spolu a vyrazit s detma do me oblibene Cukrarny vedle ČSOB.. Co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.3.13 20:38

Tak určitě se pak můžeme na některý den domluvit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
8.3.13 22:00

@teerezka tak to určitě.. Sice jsem jedna z nejmladších maminek na Rakovnicku, ale dítka máme docela nastejno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.3.13 12:20

Na věku přece nesejde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
9.3.13 14:01

@teerezka no prave jak kdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.3.13 15:22

Jestli seš dobrá mamča, to přece nezáleží jestli ti je 18 nebo 30…Já měla malou ve 22,nebyla plánovaná, ale děti jsem vždycky chtěla mít poměrně brzo, první nejpozději v 25.Navíc vypadám o dost mladší… :) Někdy je to mateřství těžký, pro mě hlavně v tom že nás její otec opustil když byly malý 2 měsíce (zítra to bude rok co jsme s malou zůstali sami :( ),takže jsem na všechno sama…Navíc mi i předtím bývalej dost ztrpčoval a ztěžoval život a až mi skončí rodičák tak to teprve začne být všechno složitý, ale malou bezmezně miluju a za nic bych jí nevyměnila!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irrenna
9.3.13 15:35

Taky jsme z Rako, ale už poměrně starší maminka s dvěma malýma dětma :-)

• Citovat
  • Upravit
3525
9.3.13 19:02
@teerezka tak ja mam zase chlapa co mi dokaze taky pekne na*rat, je dost casto v hospode, hadame se, o romantice si muzu nechat jen zdat, atd.. Zadna slava.. Ja porodila v 17 ale ve 13 letech se mi narodil braska o kteryho jsem se starala snad jen ja, takze jsem vedela do ceho jdu..
@Irrenna píše:
Taky jsme z Rako, ale už poměrně starší maminka s dvěma malýma dětma :-)

Tak bys taky mohla vyrazit s nama.. Kolik je detickam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.3.13 20:27

pro Irrenna

Ahoj jsem take starší mamina s jedním dítětem a hledam kamaradku na pokec. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.3.13 12:38

Pro mamkyjáryk:je to hrůza s těma chlapama, fakt že jo… :( Já sem si s nim začala, bylo mu 38…myslela sem že to má už v hlavě srovnaný, že ví co od života chce…ale spletla sem se. :( Asi si dnes nevybereš. Jen mě mrzí že na to doplatila ta moje malá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
11.3.13 16:10

@teerezka je to sileny, mit kam jit tak uz by jsme byly pryc.. Jak se jmenuje mala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová