Stráž pod Ralskem, Osečná a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
714
24.2.11 21:30

Stráž pod Ralskem, Osečná, apod.

Ahoj všem,
hledám maminky v okolí Stráže pod Ralskem, Osečné apod. Jsme tu jen chvilku a nikoho tu neznáme. Určitě nějaká maminka by si ráda jen tak popovídala, výletovala, nebo zašla na nákupy, nebo jen tak na návštěvu na kafe. Mě je 22 a mám 3měsíční holčičku Leontýnku. Máme k dispozici i auto, takže není problém někam dojet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
8.3.11 11:58

Ahoj :mavam: já jsem z Osečný a je mi 18. Miminko ještě nemám, ale čekám kluka Honzíka. Měl by se narodit koncem března. :-D

• Citovat
  • Upravit
714
8.3.11 15:26

Jupíí :dance: .. Už jsem myslela, že se nikdo neozve. Ale přišlo mi divné, že bych byla jedinou mladou mamčou v celém okolí :-D . A kde přesně v Osečné bydlíš? My jsme z Břevniště z těch 3 bytovek jak jsou u zastávky. Ale v Osečné (na Chrastné) mám rodiče a tam jsem pečená vářená - taky co jiného tady dělat :nevim:
Každopádně předem gratuluji k Honzíkovi :kytka: . A jak zvládáš konec těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.3.11 09:38

Do těch bytovek jsme se měli taky stěhovat. :mrgreen: Ale nakonec zvítězil větší byt v Osečný. Je to poslední barák směrem na Liberec takový červený. Těhotenství zvládam v pohodě, až na noční procházky na záchod a pálení žáhy. :zed: Ty jsi rodila v Liberci?

• Citovat
  • Upravit
714
9.3.11 15:05

Jo, tak to moc dobře znám.. Toho jsem si pak taky užila hodně :lol: .
Vidíš, tak jsme mohli být sousedky a nemuseli jsme se hledat takhle přes internet.
Jinak já jsem rodila v Liberci.. A ty budeš kde? Proklínanej Liberec a nebo vychvalovanej Jablonec? A nebudeš se chtít někdy sejít a popovídat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.3.11 17:43

To jo no. :lol: Já jsem chtěla rodit v Turnově, ale ten zavřeli :cert: , takže budu rodit v Liberci. Doufám, že nebude tak strašnej jak se říká. :roll: Jo ráda bych se sešla a pokecala. :-)

• Citovat
  • Upravit
714
4.7.11 11:47

Ahoj, tak zkusím diskuzi oživit. Třeba se tu někdo najde. Přece tu nějaké maminky být musí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová