Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
hledám maminky v okolí Stráže pod Ralskem, Osečné apod. Jsme tu jen chvilku a nikoho tu neznáme. Určitě nějaká maminka by si ráda jen tak popovídala, výletovala, nebo zašla na nákupy, nebo jen tak na návštěvu na kafe. Mě je 22 a mám 3měsíční holčičku Leontýnku. Máme k dispozici i auto, takže není problém někam dojet. ![]()
Ahoj
já jsem z Osečný a je mi 18. Miminko ještě nemám, ale čekám kluka Honzíka. Měl by se narodit koncem března. ![]()
Jupíí
.. Už jsem myslela, že se nikdo neozve. Ale přišlo mi divné, že bych byla jedinou mladou mamčou v celém okolí
. A kde přesně v Osečné bydlíš? My jsme z Břevniště z těch 3 bytovek jak jsou u zastávky. Ale v Osečné (na Chrastné) mám rodiče a tam jsem pečená vářená - taky co jiného tady dělat ![]()
Každopádně předem gratuluji k Honzíkovi
. A jak zvládáš konec těhotenství?
Do těch bytovek jsme se měli taky stěhovat.
Ale nakonec zvítězil větší byt v Osečný. Je to poslední barák směrem na Liberec takový červený. Těhotenství zvládam v pohodě, až na noční procházky na záchod a pálení žáhy.
Ty jsi rodila v Liberci?
Jo, tak to moc dobře znám.. Toho jsem si pak taky užila hodně
.
Vidíš, tak jsme mohli být sousedky a nemuseli jsme se hledat takhle přes internet.
Jinak já jsem rodila v Liberci.. A ty budeš kde? Proklínanej Liberec a nebo vychvalovanej Jablonec? A nebudeš se chtít někdy sejít a popovídat? ![]()
To jo no.
Já jsem chtěla rodit v Turnově, ale ten zavřeli
, takže budu rodit v Liberci. Doufám, že nebude tak strašnej jak se říká.
Jo ráda bych se sešla a pokecala. ![]()
Ahoj, tak zkusím diskuzi oživit. Třeba se tu někdo najde. Přece tu nějaké maminky být musí ![]()