Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojik, hledam maminky z Hranic na Morave. Mam chlapecka kteremu je 8 tydnu a proto bych rada spolecne prochazky, povidani, … najde se tu nekdo? ![]()
Ahojky. My jsme když tak ve skupině „Maminky z Hranic (na Moravě) a okoli“. ![]()
Maminky, můžete mi, prosím, napsat, jestli máte dobré nebo špatné zkušenosti s Hranickou nemocnicí - dětská pohotovost, dětské oddělení - hospitalizace - kolik se platí, jací jsou doktoři a sestry? Díky ![]()
Ahoj, zkusím oživit tuto diskuzi. Ráda bych se seznámila s nějakými maminkami na procházky s kočárkem a pokec
. Termín porodu mám na konci května. Je mi 27. V Hranicích bydlím už rok a půl, ale žádnou maminku tu neznám.
@Klarinka27 ahojky, bydlím sice kousek od hranic, ale taky hledám nějakou maminku na pokec ![]()
Ahojky maminky, mam 10ti tydenniho chlapečka a hledám nějakou maminku na procházky a povídání. Přistěhovala jsem se do Hranic před nedávnem a bohužel tu stále nikoho neznám.
Je tady maminka z Hranic na procházky? Manžel celý den v práci a já nejsem původně odtud, takže známostí moc nemám.
@romika737 zkuste na fb skupinu Hranická drbárna pro Hraničáky a tam vložit dotaz ![]()