Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ač nerada, musím najít nový domov letos 7 letemu hřebci wpbr s PP.
Je v základním výcviku, práce na lonži a ze země, nosí sedlo, uzdu, něco málo už i tahal. Nekope. Jediná vada je, že někdy zkouší štípat. Nikdy neměl žádné zdravotní problémy. A myslím že by byl v budoucnu vhodný i do nižšího sportu má krásné prostorné chody. Vhodný i pro těžšího jezdce. Zvyklí na pastevní ustájení. Respektuje elektrické ohradníky.. Nyní je v ustájení kde probíhá výchova a výcvik. Včetně komplet vybavení a sedla. Jen do výborných podmínek! Levně.
http://www.aschk.cz/pk/kun/227370
@Droxy Ahojky
za kolik prodavas? Muzes napsat do soukrome zpravy klidne ![]()
@Shreya pár „zájemců“ ano, ale buď to puberťáci a nebo spekulanti co by vše chtěli zdarma s krmením na rok dopředu ![]()
@Droxy píše:
@Shreya pár „zájemců“ ano, ale buď to puberťáci a nebo spekulanti co by vše chtěli zdarma s krmením na rok dopředu
Co equichannel, ifauna, jezdectví apod., tady bych to nezkoušela
. To jsem ti psala minule, já bych ho snad i brala, nejsem od tebe zas až tak daleko, ale momentálně dávám dočasnou pauzu i od svých koní
.
@Droxy píše:
@Shreya pár „zájemců“ ano, ale buď to puberťáci a nebo spekulanti co by vše chtěli zdarma s krmením na rok dopředu
. To jsem ti psala minule, já bych ho snad i brala, nejsem od tebe zas až tak daleko, ale momentálně dávám dočasnou pauzu i od svých koní
.
@Droxy píše:
.