Přítel přejel malého jezevčíka vozíkem

Anonymní
18.3.16 17:55

Prejety srnci jezevcik vozikem

Ahoj vsem, potrebuji uklidnit, pred chvili se podarilo prejet priteli maleho jezevcika prazdnym vozikem, nyni je na veterine, nema mobil, musela jsem zustat se synovci, vzal ji pres zada.Co vse se mohlo stat. Jezevcik chvili plakal a pak si lehla a jen koukala.Neni nase, hrozne se o ni bojim. Segra nas zabije…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2965
18.3.16 17:59
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, potrebuji uklidnit, pred chvili se podarilo prejet priteli maleho jezevcika prazdnym vozikem, nyni je na veterine, nema mobil, musela jsem zustat se synovci, vzal ji pres zada.Co vse se mohlo stat. Jezevcik chvili plakal a pak si lehla a jen koukala.Neni nase, hrozne se o ni bojim. Segra nas zabije…

Jakým vozíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
18.3.16 18:01

Jestli vozíkem za auto, tak má zlomenou páteř a je to na uspání.

• Citovat
  • Upravit
30975
18.3.16 18:01

Co vse se mohlo stat? Od nic az po umrti, nezbyde ti nic jineho, nez cekat. Chudak pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 18:02

Můj táta (110kg+ samotné kolo) si přejel psa vlastním kolem :-) Není to teda srnci jezevčík, ale je taky takový drobný a vypadá křehce. Ale pes byl v pořádku, jen pohmožděný. Šlic od kola přes celý hrudník.

• Citovat
  • Upravit
30975
18.3.16 18:08

Pak napis, jak to dopadlo :( Ale chudak pes, pritel i ty… Smutna nehoda pro vas vsechny, snad bude mit veselejsi konec. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 18:09

Tak to je jinej vesmír :mrgreen: Asi jazyk jiného kmene 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
18.3.16 18:10

Vozík- to je pojem, můžu si představit za auto, potom by to nepřežil, to by měl vnitřní zranění nebo vozík pro děti, malý, to by bylo bez problému.

Ale co píšeš, že plakal a potom si ležel, tak to vidím bledě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 18:13

Byl to vozik za auto, pritel uz se vratil fenecka byla v soku, veterinar ji pichl injekci na uklidneni a jde na rentgen, ale nevypada to dobre :,(

• Citovat
  • Upravit
30975
18.3.16 18:14
@Anonymní píše:
Byl to vozik za auto, pritel uz se vratil fenecka byla v soku, veterinar ji pichl injekci na uklidneni a jde na rentgen, ale nevypada to dobre :,(

A mohla se pohybovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
18.3.16 18:16

Přála bych aby to dopadlo dobře, ale bojím se že na tak malého psa velká váha vozíku byla fatální :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
18.3.16 18:18

Tak to je mi líto. Ale nejvíc je mi líto pejska a pak tvé sestry (pochopila jsem, že pejsek je její).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
18.3.16 18:22

Muž nám jednou přejel autem kocoura, ochočenýho, milovanýho, vypiplali jsme ho od malinkého týdenního kotěte. :(
Událost je to smutná, ale hlavně, že jsou zdraví lidi, horší, kdyby přejel člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 18:27

@sloninka me taky, hrozne moc.Vi to zatim svagr, ale jeste neni doma.Byla tak blba nahoda.Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
2660
18.3.16 18:28

Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat