Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, potrebuji uklidnit, pred chvili se podarilo prejet priteli maleho jezevcika prazdnym vozikem, nyni je na veterine, nema mobil, musela jsem zustat se synovci, vzal ji pres zada.Co vse se mohlo stat. Jezevcik chvili plakal a pak si lehla a jen koukala.Neni nase, hrozne se o ni bojim. Segra nas zabije…
Jakým vozíkem?
Jestli vozíkem za auto, tak má zlomenou páteř a je to na uspání.
Co vse se mohlo stat? Od nic az po umrti, nezbyde ti nic jineho, nez cekat. Chudak pes.
Můj táta (110kg+ samotné kolo) si přejel psa vlastním kolem
Není to teda srnci jezevčík, ale je taky takový drobný a vypadá křehce. Ale pes byl v pořádku, jen pohmožděný. Šlic od kola přes celý hrudník.
Pak napis, jak to dopadlo
Ale chudak pes, pritel i ty… Smutna nehoda pro vas vsechny, snad bude mit veselejsi konec. Drzim palce.
Vozík- to je pojem, můžu si představit za auto, potom by to nepřežil, to by měl vnitřní zranění nebo vozík pro děti, malý, to by bylo bez problému.
Ale co píšeš, že plakal a potom si ležel, tak to vidím bledě.
Byl to vozik za auto, pritel uz se vratil fenecka byla v soku, veterinar ji pichl injekci na uklidneni a jde na rentgen, ale nevypada to dobre ![]()
@Anonymní píše:
Byl to vozik za auto, pritel uz se vratil fenecka byla v soku, veterinar ji pichl injekci na uklidneni a jde na rentgen, ale nevypada to dobre
A mohla se pohybovat?
Přála bych aby to dopadlo dobře, ale bojím se že na tak malého psa velká váha vozíku byla fatální ![]()
Tak to je mi líto. Ale nejvíc je mi líto pejska a pak tvé sestry (pochopila jsem, že pejsek je její).
Muž nám jednou přejel autem kocoura, ochočenýho, milovanýho, vypiplali jsme ho od malinkého týdenního kotěte. ![]()
Událost je to smutná, ale hlavně, že jsou zdraví lidi, horší, kdyby přejel člověka.
@sloninka me taky, hrozne moc.Vi to zatim svagr, ale jeste neni doma.Byla tak blba nahoda.Ach jo.
Ahoj vsem, potrebuji uklidnit, pred chvili se podarilo prejet priteli maleho jezevcika prazdnym vozikem, nyni je na veterine, nema mobil, musela jsem zustat se synovci, vzal ji pres zada.Co vse se mohlo stat. Jezevcik chvili plakal a pak si lehla a jen koukala.Neni nase, hrozne se o ni bojim. Segra nas zabije…