Hledám homeopatičku

11
21.8.23 11:42

Hledam Homeopaticku

Zdravim, potrebuji poradit ohledne homeopatik. Je tu nejaka homeopaticka/homeopatik? Prosim? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2284
21.8.23 12:25
@Nespavka píše:
Zdravim, potrebuji poradit ohledne homeopatik. Je tu nejaka homeopaticka/homeopatik? Prosim? 🙏

pokud jste se rozhodla pro homeopatii, nenechávejte si prosím radit po internetu, je potřeba homeopata navštívit. Já mám dobré zkušenosti s panem MUDr. Hrušovským, pracoval v Praze, Dukelských hrdinů, zda ještě pracuje nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.8.23 13:20

Proc ho musim navstivit? Reknu problem a on mi rekne jaky pouzit, ne? Ste hodna ale Prahu mam daleko a v okoli zadneho a nemuzu s malou v tehlech vedrech nekam jezdit v aute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
21.8.23 13:39
@Nespavka píše:
Proc ho musim navstivit? Reknu problem a on mi rekne jaky pouzit, ne? Ste hodna ale Prahu mam daleko a v okoli zadneho a nemuzu s malou v tehlech vedrech nekam jezdit v aute.

Co já mám zkušenosti, tak homeopat potřebuje víc informací, než jenom sdělit problém, homeopatika nejsou nějak tak univerzální, ale je třeba je nastavit velice individuálně. Toť má zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.8.23 18:34

Zkus dr. Bartůškovou. Je původně pediatrička a ordinuje i přes watsap.
Jen nevím, jestli nemáte nereálná očekávání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.8.23 19:49

@LadaSva jo aha, tak to jsem vubec netusila. Prectu o tom vic a zkusim najit nekoho online. Dekuju🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.8.23 19:50

@liggy chci nejaky na lepsi spanek, tak snad to neni nerealne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.8.23 20:07

To není, ale homeopatika funguji jinak než běžné leky a než se efekt dostaví, může to chvíli trvat…výhodou zase je, že se léčí příčina a ne jen příznak.
Je to i o pozorování sebe sama, často o emocích a jejich rozklíčování.
Homeopat se ptá např. na tvoje chutě a averze, strachy, kdy se tvůj stav horší a ldy lepší, na kterém boki spíš…
Je to trochu zvláštní.
My jsme zvyklí, že řeknu „bolí mě noha“, dr. napíše recept a dp 20 min. od požití léku noha neboli.
Homeopatika oproti tomu můžou krátkodobě obtíže i zhoršit.
S nespavostí většinou souvisí úzkost, stres, deprese, přepracováníba další jevy.
Mohl by pomoct čaj z meduňky, nebo jsou přímo bylinné směsi.
Nechci poučovat, o když to asi zrovna dělám. Jen lidé často mají představy, které nejsou úplně reálné a pak jsou zklamanî…
Držím ti palce, aby se ti ulevilo, ať už pomůže cokoli a příčinou je cokoliv. Nespavost a spankovy deficit je hrůza (osobní zkušenost).
Ještě mě napadá kniha Proč spíme, která se zabývá tím, proč nespíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí