Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim, potrebuji poradit ohledne homeopatik. Je tu nejaka homeopaticka/homeopatik? Prosim? 🙏
@Nespavka píše:
Zdravim, potrebuji poradit ohledne homeopatik. Je tu nejaka homeopaticka/homeopatik? Prosim? 🙏
pokud jste se rozhodla pro homeopatii, nenechávejte si prosím radit po internetu, je potřeba homeopata navštívit. Já mám dobré zkušenosti s panem MUDr. Hrušovským, pracoval v Praze, Dukelských hrdinů, zda ještě pracuje nevím
Proc ho musim navstivit? Reknu problem a on mi rekne jaky pouzit, ne? Ste hodna ale Prahu mam daleko a v okoli zadneho a nemuzu s malou v tehlech vedrech nekam jezdit v aute.
@Nespavka píše:
Proc ho musim navstivit? Reknu problem a on mi rekne jaky pouzit, ne? Ste hodna ale Prahu mam daleko a v okoli zadneho a nemuzu s malou v tehlech vedrech nekam jezdit v aute.
Co já mám zkušenosti, tak homeopat potřebuje víc informací, než jenom sdělit problém, homeopatika nejsou nějak tak univerzální, ale je třeba je nastavit velice individuálně. Toť má zkušenost.
Zkus dr. Bartůškovou. Je původně pediatrička a ordinuje i přes watsap.
Jen nevím, jestli nemáte nereálná očekávání…
@LadaSva jo aha, tak to jsem vubec netusila. Prectu o tom vic a zkusim najit nekoho online. Dekuju🙏 😊
@liggy chci nejaky na lepsi spanek, tak snad to neni nerealne
To není, ale homeopatika funguji jinak než běžné leky a než se efekt dostaví, může to chvíli trvat…výhodou zase je, že se léčí příčina a ne jen příznak.
Je to i o pozorování sebe sama, často o emocích a jejich rozklíčování.
Homeopat se ptá např. na tvoje chutě a averze, strachy, kdy se tvůj stav horší a ldy lepší, na kterém boki spíš…
Je to trochu zvláštní.
My jsme zvyklí, že řeknu „bolí mě noha“, dr. napíše recept a dp 20 min. od požití léku noha neboli.
Homeopatika oproti tomu můžou krátkodobě obtíže i zhoršit.
S nespavostí většinou souvisí úzkost, stres, deprese, přepracováníba další jevy.
Mohl by pomoct čaj z meduňky, nebo jsou přímo bylinné směsi.
Nechci poučovat, o když to asi zrovna dělám. Jen lidé často mají představy, které nejsou úplně reálné a pak jsou zklamanî…
Držím ti palce, aby se ti ulevilo, ať už pomůže cokoli a příčinou je cokoliv. Nespavost a spankovy deficit je hrůza (osobní zkušenost).
Ještě mě napadá kniha Proč spíme, která se zabývá tím, proč nespíme…