3 týdenní miminko neustále pláče

6
21.8.23 10:05

3 tydenni miminko neustále pláče

Ahoj nevím si už rady. Mám doma 3tydenni holčičku v těchto vedrech mi celý den ( 0d 10 do 10 večer) kromě toho co je na prsu probreci. Na prdiky máme espumisan ten dávám před každým kojením. Přes den kojim pomalu co hodina. Ale i přesto za chvíli začne hysterický pláč. Je to těmi vedry nebo co mám dělat? Prosím poraďte

Příspěvek upraven 21.08.23 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16393
21.8.23 10:11
@Eva2023 píše:
Ahoj nevím si už rady. Mám doma 3tydenni holčičku v těchto vedrech mi celý den ( 0d 10 do 10 večer) kromě toho co je na prsu probreci. Na prdiky máme espumisan ten dávám před každým kořením. Přes den kojim pomalu co hodina. Ale i přesto za chvíli začne hysterický pláč. Je to těmi vedry nebo co mám dělat? Prosím poraďte

Může mít koliku třeba. V kočárku, nebo nosítku, taky pláče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.23 10:17
@Dahlia0409 píše:
Může mít koliku třeba. V kočárku, nebo nosítku, taky pláče?

V kočárku většinou kouká málokdy usne. Ale po hodince začne znovu plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
21.8.23 10:30
@Eva2023 píše:
V kočárku většinou kouká málokdy usne. Ale po hodince začne znovu plakat.

Třeba by zabral šátek, nebo nějaké nosítko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.23 10:31

@Dahlia0409
Zkusím se po něčem podívat na internetu. A objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
21.8.23 10:33
@Eva2023 píše:
@Dahlia0409
Zkusím se po něčem podívat na internetu. A objednat

Některé miminko je více kontaktní, nebo jim pomůže poloha v nosítku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.8.23 11:56

Moje holcicka proplakala první 3 měsíce. Teď ji jsou 4 a je to mnohem lepší. Prdiky má porad, ale už se vyjadřuje i jinak. Ze ji davas Espumisan bohuzel neznamená, že koliky nemá. Muže ji to bříško bolet a jinak nez pláčem to dat najevo neumí. Nebo potřebuje kontakt. Mně pomáhal šátek. Mala tam spala i 3 hodiny. Popřípadě si pozvi laktacni, jestli dost pije, ale pokud prospívá a má několik pocuranych plen denně, tak se tím nestresuj. Vydrž, tohle období není na dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
21.8.23 12:13

A kdy ti brečí? Když odložíš? V kočárku ti hodinu kouká a nespi? Když jí chováš, tak je klidná?

• Citovat
  • Upravit
6
21.8.23 14:30
@Michaeladr1 píše:
Moje holcicka proplakala první 3 měsíce. Teď ji jsou 4 a je to mnohem lepší. Prdiky má porad, ale už se vyjadřuje i jinak. Ze ji davas Espumisan bohuzel neznamená, že koliky nemá. Muže ji to bříško bolet a jinak nez pláčem to dat najevo neumí. Nebo potřebuje kontakt. Mně pomáhal šátek. Mala tam spala i 3 hodiny. Popřípadě si pozvi laktacni, jestli dost pije, ale pokud prospívá a má několik pocuranych plen denně, tak se tím nestresuj. Vydrž, tohle období není na dlouho :)

Spinavych plen máme denně mezi 8-10. Tak to se mám na co těšit jestli bude taky brečet první 3 měsíce. Na chvíli se uklidni když si ji položím na sebe nebo ji nosím ale je to otázka pár minut a brečí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.23 14:31
@Tosidelassrandu píše:
A kdy ti brečí? Když odložíš? V kočárku ti hodinu kouká a nespi? Když jí chováš, tak je klidná?

Skoro pořád. Většinou se na chvíli uklidní když ji nosím nebo mám na sobě. Ale během pár minut brečí znovu. V kočárku občas zabere ale jen na chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.8.23 14:37
@Eva2023 píše:
Spinavych plen máme denně mezi 8-10. Tak to se mám na co těšit jestli bude taky brečet první 3 měsíce. Na chvíli se uklidni když si ji položím na sebe nebo ji nosím ale je to otázka pár minut a brečí dál.

Oni ty 3 měsíce jsou takove “dopekani” miminka. Pak už začne víc vnímat. Deje se to často, že ty první 3 proplacou. Ale třeba vás to přejde dřív. Jinak si moc dobre pamatuju, jak mala plakala cely dny a jen na chvíli přestává a pak zase. Vyhledej si pojem “dráždivé miminko”, třeba se v tom najdete.
Ona to není hitparáda tedy ani teď, ale nedá se to srovnat s tím, co to bylo. Je proste citlivá a dává to poradně najevo :D. Pokud se u tebe uklidni, tak ten šátek by mohl zabrat, mně v tom mala jen tedy spala, jinak v tom nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.23 15:00
@Michaeladr1 píše:
Oni ty 3 měsíce jsou takove “dopekani” miminka. Pak už začne víc vnímat. Deje se to často, že ty první 3 proplacou. Ale třeba vás to přejde dřív. Jinak si moc dobre pamatuju, jak mala plakala cely dny a jen na chvíli přestává a pak zase. Vyhledej si pojem “dráždivé miminko”, třeba se v tom najdete.
Ona to není hitparáda tedy ani teď, ale nedá se to srovnat s tím, co to bylo. Je proste citlivá a dává to poradně najevo :D. Pokud se u tebe uklidni, tak ten šátek by mohl zabrat, mně v tom mala jen tedy spala, jinak v tom nevydržela.

Dobře děkuji za rady. Já už jsem připravena snad zkusit vše. Je to už na palici. Občas na mě usne a jak ji chci položit tak řev. Tak zkusím ten šátek nebo nějaké nositko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.8.23 22:38

Ja jsem mela maleho na prsu prvni tri mesice imrvere. Ctvrty a paty to bylo trosicku lepsi, ale taky zadna hitparada. Az kdyz se zacal zajimat trosku o svet, tak se to zaclo trosku zlepsovat. Hodne se mi ulevilo, kdyz jsem s tim prestala bojovat a prizpusobila se. Kdyz jsem mela moznost proste jsem si s nim lehla do postele a koukala jsem na serialy a nebo u toho kojeni spala. Bylo to fajn. Pokud nemas doma vic deti, tak se proste vyprdni na vsechno a na vsechny a zalez si a koj, kdyz to pomaha. Ted se to zda sice nekonecne a ze uz to nikdy nebude jinak, ale fakt to bude trvat jenom chvilku a zpetne si budes rikat no tak jsem tri mesice vic kojila no… jeste si neco vyhledej o kiss syndromu, jestli by to na vas sedelo. Starsi dcera ho mela. Ale fakt je normalni ze prvni mesice miminka hodne placou, chteji se kojit a nebo proste telesny kontakt s maminkou. Bohuzel se o tom moc nepise…dneska je cool sbalit mesicni dite a jet s nim na druhy konec sveta a beda kdyz ty nezvladnes jit ani do obchodu, tak to jsi uplne neschopna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.8.23 23:00

Ahoj zakladatelko. Taky jsem měla uplakanou holčičku, první tři týdny mi prořvala a já už jsem byla zralá na psychiatra. Zkoušela jsem snad všechny rady a zabralo nám zavinování. Hlavně ručičky potřebovala mít svázané. Chápu že v tomhle vedru to není úplně ideální představa, ale za zkoušku nic nedáš. Zavinout můžeš jen ručky a spodek může mít holý. Na netu najdeš návody. Zavinovala jsem pak asi do čtyřech měsíců jeslti si dobře pamatuju. Prostě dokud to potřebovala. Držím pěsti, všechno bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí