Hledám mluvící hračku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1702
18.9.11 13:54

Hledam hracku

Ahoj, hledam hracku, mel by to byt plysak, ktery mluvi. Pri zmacknuti ouska rika „ousko“ atd…Pritel ho pry videl (uz je to delsi doba)a chtel by ho pro dceru, ale ja ho nikde na netu nemuzu najit. Mate nekdo doma takovou hracku a vite kde na internetu bych ji sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
18.9.11 13:55

není to toto ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
18.9.11 13:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
18.9.11 14:23

Super, diky moc. Nachazela jsem vsechno mozny, ale tohohle pejska vubec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.9.11 14:38

Pejsek je uzasnej, muzu doporucit, a potom jeste Mluvici hrnec. Maji toho od FP vic, ale my mame tyhle dve hracky a malymu se libej porad. Pejsek s nami momentalne obedva, jinak by se kluk ani nenajed :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
18.9.11 14:47
nakukovatelka píše:
Pejsek je uzasnej, muzu doporucit, a potom jeste Mluvici hrnec. Maji toho od FP vic, ale my mame tyhle dve hracky a malymu se libej porad. Pejsek s nami momentalne obedva, jinak by se kluk ani nenajed :mavam:

Tak to je dobry :lol: Doufam, ze nam to taky vydrzi dlouho, dcera ma vse jen na chvili, pak ji to nebavi a muze to hrat a delat jakykoliv zvuky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.9.11 14:52

Holky, nevíte, jestli se dá ještě sehnat jen v české verzi? Teď vídám jen ty dvojjazyčné a ty se mi moc nelíbí :-?

• Citovat
  • Upravit
19976
18.9.11 14:56

Koran, stačilo se zeptat na naší diskuzi :lol: :palec: Já ho taky budu kupovat k vánocům, ale právě bych chtěla toho dvojjazyčného, myslíte, že to je blbý? Jinak ten českej se dá sehnat na Mimibazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
18.9.11 15:07

hOLKY CESKEHO MAM JA,sedi uz ro na skrini,kluky nejak nebere,tak kdo by chtel :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
marra
18.9.11 15:07

hOLKY CESKEHO MAM JA,sedi uz ro na skrini,kluky nejak nebere,tak kdo by chtel :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1702
18.9.11 16:09
tweetydee píše:
Koran, stačilo se zeptat na naší diskuzi :lol: :palec: Já ho taky budu kupovat k vánocům, ale právě bych chtěla toho dvojjazyčného, myslíte, že to je blbý? Jinak ten českej se dá sehnat na Mimibazaru

Ja puvodne chtela :lol:
Nemyslim, ze je blby ten dvojjazycny..je to i na pozdeji vis jak :palec: Myslim, ze si dite lip osvoji ten jazyk, kdyz ho bude slyset od malicka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
18.9.11 16:10
marra píše:
hOLKY CESKEHO MAM JA,sedi uz ro na skrini,kluky nejak nebere,tak kdo by chtel :mavam: :mavam:

No, to my to planujem az na Vanoce koupit..tedka mame bohuzel jeste jiny vydaje :( :roll: Ale urcite ho udas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.9.11 08:32
marra píše:
hOLKY CESKEHO MAM JA,sedi uz ro na skrini,kluky nejak nebere,tak kdo by chtel :mavam: :mavam:

Za kolik? já sháním právě toho českého :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.9.11 11:52

my ho máme taky, sedí na skříni a nikdo si s ním nehraje, takže pokud někdo máte zájem, pište :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.9.11 16:20

holky, my sháníme, napište mi třeba do zpráv cenu a třeba se dohodneme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie