Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, hledam hracku, mel by to byt plysak, ktery mluvi. Pri zmacknuti ouska rika „ousko“ atd…Pritel ho pry videl (uz je to delsi doba)a chtel by ho pro dceru, ale ja ho nikde na netu nemuzu najit. Mate nekdo doma takovou hracku a vite kde na internetu bych ji sehnala?
Super, diky moc. Nachazela jsem vsechno mozny, ale tohohle pejska vubec ![]()
Pejsek je uzasnej, muzu doporucit, a potom jeste Mluvici hrnec. Maji toho od FP vic, ale my mame tyhle dve hracky a malymu se libej porad. Pejsek s nami momentalne obedva, jinak by se kluk ani nenajed ![]()
nakukovatelka píše:
Pejsek je uzasnej, muzu doporucit, a potom jeste Mluvici hrnec. Maji toho od FP vic, ale my mame tyhle dve hracky a malymu se libej porad. Pejsek s nami momentalne obedva, jinak by se kluk ani nenajed
Tak to je dobry
Doufam, ze nam to taky vydrzi dlouho, dcera ma vse jen na chvili, pak ji to nebavi a muze to hrat a delat jakykoliv zvuky ![]()
Holky, nevíte, jestli se dá ještě sehnat jen v české verzi? Teď vídám jen ty dvojjazyčné a ty se mi moc nelíbí ![]()
Koran, stačilo se zeptat na naší diskuzi
Já ho taky budu kupovat k vánocům, ale právě bych chtěla toho dvojjazyčného, myslíte, že to je blbý? Jinak ten českej se dá sehnat na Mimibazaru
hOLKY CESKEHO MAM JA,sedi uz ro na skrini,kluky nejak nebere,tak kdo by chtel
![]()
hOLKY CESKEHO MAM JA,sedi uz ro na skrini,kluky nejak nebere,tak kdo by chtel
![]()
tweetydee píše:
Koran, stačilo se zeptat na naší diskuzi![]()
Já ho taky budu kupovat k vánocům, ale právě bych chtěla toho dvojjazyčného, myslíte, že to je blbý? Jinak ten českej se dá sehnat na Mimibazaru
Ja puvodne chtela ![]()
Nemyslim, ze je blby ten dvojjazycny..je to i na pozdeji vis jak
Myslim, ze si dite lip osvoji ten jazyk, kdyz ho bude slyset od malicka ![]()
marra píše:
hOLKY CESKEHO MAM JA,sedi uz ro na skrini,kluky nejak nebere,tak kdo by chtel![]()
No, to my to planujem az na Vanoce koupit..tedka mame bohuzel jeste jiny vydaje
Ale urcite ho udas ![]()
marra píše:
hOLKY CESKEHO MAM JA,sedi uz ro na skrini,kluky nejak nebere,tak kdo by chtel![]()
Za kolik? já sháním právě toho českého ![]()
my ho máme taky, sedí na skříni a nikdo si s ním nehraje, takže pokud někdo máte zájem, pište ![]()
holky, my sháníme, napište mi třeba do zpráv cenu a třeba se dohodneme ![]()