Od kdy Chou Chou nebo podobná panenka

17180
16.9.11 12:25

od kdy chou chou nebo podobná panenka

Ahojky,

dcera je poslední dobou hotová z miminek, jak živých tak panenek. Je taková pečovatelka a tak přemýšlím, že bych jí na vánoce něco pořídila. Doma má zatím jedno obyč malinkaté plastové miminko asi za 100 kč a vyhraje si s ním hodně. Jen nemá výbavičku apod. I když ona si to nahradí i něčím jiným.

No ale pořád přemýšlím jestli 2,5 roku už je dost na takové to interaktivní miminko typu chou chou. Ta mě zatím zaujala asi nejvíc. Líbí se mi že má plínky, lahvičku, dudlík, to by nám zatím stačilo. Plus ty funkce.

Co myslíte? je brzy a mám raději počkat a koupit něco jiného nebo už si s tím vyhraje a zároveň to nezničí aby jí to chvilku vydrželo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
16.9.11 12:31

Taky nad tím přemýšlím, jestli vánoce, nebo až narozky na jaře a zatím nevím, tak jsem zvědavá na reakce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.9.11 12:32

já bych tu chou chou koupila, moje dcerka ji má od dvou let a stále si s ní hraje a to už má 7 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.9.11 12:36

Ahojda, nase Zuzka dostane Chou Chou ke druhym narozeninam :wink: Ale pokud muzu poradit, tak jsou 2 velikosti (42 a 48 cm) a my poridili tu mensi, bo ta vetsi byla o hodne tezsi, byla jsem je v hrackarstvi okouknout a zkousela jsem potezkat :wink:
Dostane tuhle: http://www.hrackyfantazie.cz/…e-42-cm.html :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
16.9.11 12:40
Panuška píše:
Co myslíte? je brzy a mám raději počkat a koupit něco jiného nebo už si s tím vyhraje a zároveň to nezničí aby jí to chvilku vydrželo?

Jestli to nezničí, to těžko poradit - některé dítě má likvidátorské sklony i v pěti letech, jiné s hračkami zachází opatrně už v roce. Jak je na tom Tvoje dcera, to musíš vědět sama.

Ale jestli si s tím vyhraje, to bych řekla, že určitě jo - zvlášť jestli už se o jedno miminko stará. Máme taky Chou chou, zhruba od tohoto věku, a je to takové vděčné, vozí ji v kočárku a tak. A kdyby se to náhodou neujalo zrovna na Vánoce, tak se to určitě neztratí - jestli má už teď chůvičkovské sklony, tak k takovéhle panence dřív nebo později doroste. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.9.11 12:41

Já kupovala Baby Anabel neteři když ji byly 2 roky,a byl to snad nejlepší dárek :-D Chodí do třetí třídy a stále si sní hraje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
16.9.11 12:44

Kupovala jsem Chou chou ke druhym narozeninam,protoze panenky u nas fakt frci.Udelala jsem dobre,panenka a kocarek jsou nejvdecnejsi hracky.K Vanocum budu porizovat drevenou postylku a nejake dalsi serepeticky pro panenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
16.9.11 12:45
Aliik píše:
Ahojda, nase Zuzka dostane Chou Chou ke druhym narozeninam :wink: Ale pokud muzu poradit, tak jsou 2 velikosti (42 a 48 cm) a my poridili tu mensi, bo ta vetsi byla o hodne tezsi, byla jsem je v hrackarstvi okouknout a zkousela jsem potezkat :wink:
Dostane tuhle: http://www.hrackyfantazie.cz/…e-42-cm.html :wink:

no nad tou velikostí jsem taky přemýšlela, taky bych raději tu menší, mamka mě přemlouvala že už to není takový rozdíl a mám vzít rovnou tu větší. Asi budu muset vyrazit do hračkářství a snad mi jí někde rozbalí.

A tahle stojí docela málo, to vydává i nějaké ty zvuky? mě právě přijde, že ty menší nic neumí a to už mi přijde zbytečné. To bych raději aby nějaké ty funkce měla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.9.11 12:52

Ja ji jeste tedy poradne nevyzkousela, jen vybalila, ale mela by umet pit z lahvicky a curat, zvuky nevydava (sehnali jsme dokonce v akci jeste levneji - kolem 400Kc, proto ji mame koupenou takhle dopredu) :wink: Prave jsem chtela nejakou levnejsi, abych zjistila, zda zaujme, a pak casem muze dostat nejakou vymakanejsi. Ale koukam, ze Ty mas trosku starsi holcicku, tak treba by uz zvladla nejakou lepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
16.9.11 12:54

Mi koupili malé pod stromeček, byly jí 2 roky. A spokojenost veliká, dostala i postýlku, sedačku + kočárek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
16.9.11 12:59

Panuško, naše už ji má taky. Má k ní i postýlku a opravdu si s ní vyhraje. Hodně ji bereme i na procházky, ona si veze kočárek a Emču má uvnitř :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
16.9.11 13:06

Deri a máte tu klasickou velkou? není to moc velké na ně? A už jsem to projela na netu a chou chou se mi v obličeji líbí nejvíc -t akže buď klasické jako živé miminko a nebo tu s těma zoubkama. :mrgreen: :mrgreen: No to taťku zase odvezou až to uvidí.

Jinak kočárek má zatím golfky, snad se tam vleze i tohle mimino. A větší bude když tak pak v létě k narozkám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
16.9.11 13:14

Panuško, ona má tuhle. Je k ní i lahvička, plínky a dudel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
16.9.11 13:24

jo tak to není přímo chou chou, ale velikostí to bude asi stejné ne? já právě chci právě raději měkké tělíčko. Teda ale teď jsem jukla na mmb a tam šijí takové krásné oblečky na ně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
16.9.11 13:27

Pak má ještě jednu, ta má měkké tělíčko(Adélku). S tou ted spí, tak ji vyfotím, až se probere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí