Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem, uz delsi dobu hledam kamaradku Lenku Kalousovou (za svobodna) ma dve holcicky Klarku a Terezku (mozna ted uz vic…) a bydlela v Praze, snad i dosud.
NEZNATE JE NEKDO? tel. cislo co jsem mela nefunguje a na FB jsem ji nenasla
moc rada bych je videla
Neznam, ale Lenek je opravdu hodne. Jeste mne napadlo, jestli nema bratra a zkusit vyhledat jeho, nebo zkusit rodice v telefonnim seznamu. Preji hodne stesti.
@lexxie rodice jsem nikdy nevidela a na brachu kontakt take nemam, nevim kde bydli a na FB take neni
vim ze lenek je hodne, ale s detmi vyse zas az tolik ne. treba budu mit stesti, jinak ja uz fakt nevim jak ji sehnat, zbiva me jen doufat ze ji potkam
@superandrysek a vis co delala za skolu nebo aspon rok ukonceni?? Zkus spoluzaky
Já taky hledám jednu kamarádku, teda vlastne jsem nasla, na fB není, ale nasla jsem ji, jen diky tomu, ze ma exekuci ![]()
Popis sedí na moji segru
ale nemáme bráchu jmenujeme se jinak
@superandrysek Jeden z těch t bejt nemůže? Podle roku ukončení?? Ono jich tam moc není, tak by to třeba šlo ![]()
@Anonymní píše:
Popis sedí na moji segruale nemáme bráchu jmenujeme se jinak
mysim ze segru nema, diky
@Krkael ti nevim, jsou to hrozne mala pismenka a moc to nevidim. Lence je kolem 35 a brachovi tak o 2az4 roky min. vyrustali na praze 5. kde jsi todle hledala?