Kamarádka Brandýs nad Labem a okolí

202
7.2.14 12:51

Kamarádka Brandýs nad Labem a okolí

Ahojík, ráda by jsem poznala nějaké kamarádky, maminky z Brandýsa a okolí. Mám chlapečka 18měsícu, a rádi by jsme vyrazily někam na procházku a pokec, neznám tady nikoho, jelikož pocházím z Prahy.Budu ráda když se přidá někdo k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
7.2.14 12:54

Ahoj, já jsem z Tišic, autem to je kousek a našemu klučíkovi je 20 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.2.14 13:43

Ahojki, no tak to je super, i když já ani nevím kde ty Tišice jsou. A jezdíte do Brandýsa? Tak to máme klučíky pomalu stejně starý :) A jak se malý jmenuje? jinak já jsem Lenka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
7.2.14 15:24

Ahoj… já jsem z Brandýsa. Mám 15m klučíka a bydlíme u nemocnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.2.14 20:12

Ahojik, tak to je super, to vím kde je nemocnice, máme to kousek na náměstí :mrgreen: A jak chodíte ven? Že by jsme se přidaly jestli Vám to nebude vadit :) Rádi někoho poznáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
7.2.14 21:17

Ahoj no my tak nějak zatím chodíme jen kolem bytovky pěšky (malej toho ještě sám moc neujde), jinak kočárkem jak kdy… můžeme se někdy domluvit. Ale víkendy obětuju příteli, takže spíš v týdnu. Ale klíďo půjdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.2.14 13:58

Já moc taky o víkendu nemám čas, spíš v týdnu chodíme ven.Tak spíš přes ten týden se mužem domluvit :D Tak my mužem třeba procházkou za vámy přijít někam blíž k vám. Ale ted budem přes týden v Praze takže spíš to vidím tak za týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.2.14 16:22

@Lennulka75 to je jedno Leni (odhaduju dle přezdívky :D ) nějak se můžeme domluvit. Já tu stejně nemám skym moc trajdat, a potřebuju přes den i zmizet, protože přítel je po nočních a mladej mu tu dělá bordel :D kolik ti je? My jsme dřív pořád trajdali po panský, protože jsme tam bydleli, ale teď to mám z ruky, tak zas chodím tady no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.2.14 13:20

Jééé vidíš já se ani nepředstavila :lol: Ale podle přezdívky to poznáš :) A jak se jmenuješ Ty? A malinký? Tak já tady taky chodím sama, hodně jezdím na náměstí, jinak jsem tady z Vrábí :D _Jako ted jsem se naštvala, lidí plnej barák a malýho ven nikdo nevezme a přítel se radši natáhne na pohovku :cert: a řekne že neví jestli pujde ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
9.2.14 18:11

@Lennulka75 Já jsem Janina, malej je Alex. Přítel je Rumun, jmenuje se Andrei :D kolik je tvýmu prckovi? Já byla celý den pryč, Andy měl hlídat. No a dal malýho spát, pozval si bráchu a celý odpoledne koukali na bednu, místo aby malýho někam vzali. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.2.14 15:16

Ahojik? já ted byla týden u našich v Praze, od pátku jsem v Brandýse. Na procházku by jsme měli čas ve středu dopoledne :) Jak jste na tom vy Jani? Dneska je krásně, asi ještě pujdeme ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
17.2.14 15:52

@Lennulka75 my jsme před chvílí přišli a přítel jde na noční :) hele středy většinou jezdím k mamce, aby tu měl přítel klid na spaní po noční. Malej tu hrozně vyvádí, protože to je prostě ďábel. :mrgreen: Ale mamka je nemocná, takže možná nepojedem ve středu, ale až v pátek. Hele je na tebe i jinej kontakt??? Klidně piš do zpráv, ať to tu nemáš veřejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.7.14 17:07

Ahoj, ráda bych v Brandýse či okolí nalezla a poznala další spřízněnou duši na popovídání, na kratší procházku. Jsem v 7 měsíci těhotenství a nyní na PN a doma už to není ono. Mám 2 psíky, kteří milují děti, venku to může být sranda. Budu se těšit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.8.14 23:12

Ahojik,
rádi Tě poznáme. Když budeš chut a náladu tak písni a domluvíme se.Ale Ty už asi budeš mít co nejdřív termín vid?:-))))Tak potom mužem třeba s kočárkama na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
31.8.14 19:11

@Lennulka75 no my už s kočárkama moc ne. Alex se naučil drandit na motorce a už jen lítám jak ten blbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová