Hledám kamarádku Vysoké Mýto

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.2.14 15:39

hledam kamaradku vysoke

Ahoj, tak na nekolikaty pokus a prisaham ze naposledy:-D najde se nekdo z vysokeho myta? nikoho tady neznam:’( je mi 22 a syn ma 14 mesicu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
6.2.14 17:10

@nejvíczoufalá ahoj,jestli to nevadi jsem z chocne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 18:05

Ahoj, me to nevadi, ale nejsem pojizdna:’(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.2.14 20:20

Ja jsem :) jinak deti dve, syn 3,5 roku a dcerka 7,5 mesice :lol: momentalne jsem ode dneska ve stavu nemocnych, takze as to pujde, dam vedet. Jak dlouho jsi v Myte? A odkud, pokud to neni tajemstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.2.14 20:21

Az :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 20:26

Jsme tu teprve od pulky srpna. tet nevim jak myslis to odkud:-D nase stehovani je slozitejsi a bydlime u isst:-) jak zvladas 2 tak mala ditka, to by mi hrablo:-) tobe je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.2.14 20:53

Je mi 30,teda bude pristi mesic :) zvládnout se to da, zacatek byl trochu krusny, ale uz jsme sehrani a kdyz se vrati muz na vik.domu,kolikrat to je horsi, nez kdyz jsme v tydnu sami :mrgreen: Libi se Vam v Myte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 21:02

Tyjo a jeste pres tyden sami, to uz by me vezli:-) i kdyz ja mam chlapa taky porad v haji.. ale jo, myto mi celkem vyhovuje, ale byt tady sama nic moc:-( ty jsi chocenacka, nebo taky pristehovalec?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.2.14 22:03

Promin, stale ti omylem lezu na profil :oops: taky naplava, ale z okolni vesnice, takze skoro domorodec. Ale nasim snem je zpatky na vesnici a do baracku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 08:05

:-Dto nevadi.. a odkud pochazis? ja mam chlapa taky z chocne- puvodne z okolni vsi:-) jinak ja jsem Misa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.2.14 08:58

Sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie