Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak na nekolikaty pokus a prisaham ze naposledy:-D najde se nekdo z vysokeho myta? nikoho tady neznam:’( je mi 22 a syn ma 14 mesicu..
Ja jsem
jinak deti dve, syn 3,5 roku a dcerka 7,5 mesice
momentalne jsem ode dneska ve stavu nemocnych, takze as to pujde, dam vedet. Jak dlouho jsi v Myte? A odkud, pokud to neni tajemstvi ![]()
Jsme tu teprve od pulky srpna. tet nevim jak myslis to odkud:-D nase stehovani je slozitejsi a bydlime u isst:-) jak zvladas 2 tak mala ditka, to by mi hrablo:-) tobe je kolik?
Je mi 30,teda bude pristi mesic
zvládnout se to da, zacatek byl trochu krusny, ale uz jsme sehrani a kdyz se vrati muz na vik.domu,kolikrat to je horsi, nez kdyz jsme v tydnu sami
Libi se Vam v Myte?
Tyjo a jeste pres tyden sami, to uz by me vezli:-) i kdyz ja mam chlapa taky porad v haji.. ale jo, myto mi celkem vyhovuje, ale byt tady sama nic moc:-( ty jsi chocenacka, nebo taky pristehovalec?:-)
Promin, stale ti omylem lezu na profil
taky naplava, ale z okolni vesnice, takze skoro domorodec. Ale nasim snem je zpatky na vesnici a do baracku ![]()
to nevadi.. a odkud pochazis? ja mam chlapa taky z chocne- puvodne z okolni vsi:-) jinak ja jsem Misa..