Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Znovu a znovu hledám a zkouším. není tu mamina z třeboně a okolí které taky chybí někdo na pokec a „venčení“ dětí? ideálně spíš směrem na velenice
ale to už asi chci moc ![]()
Jsem 3km od Lišova, do Třebone občas jezdím, mám 2, 5 leteho chlapečka a nyní čekáme další
@petrikaaa my jezdíme každé uterý do třeboně a celkem často do čb
@Gabrielaaa zdravím ze suchdola ![]()
@spiky01 tam jedemezitra chodime se synem k doktorce Sebestovy a pak k pribuzne, Jance Plemlu uz vlastne Stovicku
Jojo, k šebestový chodím taky, jinak ale ze suchdola moc lidí neznám
A ve Velenicich mám celou rodinu
no konečně někdo blíž než z brnele ![]()
@Terrinka93 koukám že každou chvíli, tak přeju rychlý porod! Majdalenu taky znám, a z Velenic všechny sice taky neznám ale většinu jo ![]()
Jj díky
ty jsi zase na začátku jestli dobře koukám
přeju hodně štěstí a ať je vše jak má být ![]()
@Terrinka93 no jo, je to mojevlastně už třetí těhotenství a doma jedno dítě
ale teď už to určo bude ok… jednoho raracha už mám, tomě drží nadvodou, vlastně ani nevím jakto bude až budou dva, sama jsem jedináček, a občas mám nery na pochodu a pochyby že nezvládám ani to jedno ![]()
Jo apředem se omlouvám za překlepy, spojený třeba dvě slova dohromady a vynechání písmenek, klávesnice notebooku to už má zřejmě za sebou..
@Gabrielaaa v poho
jsem na tom stejně jen já mám zas,, chytrý telefon,, akorát v manuálu nepsali, že aby byl dostatečně chytrý musí ho obsluhovat i chytrý jedinec
takže taky občas píšu jak negramot, pac nemám náladu mu domlouvat, že když tam chci tohle slovo tak to tak bude.. Stejně mi tam vždycky hodí,,chytře,, to, co uzná za vhodný on ![]()
A neboj, já sice nemám co radit čeká mě to všechno poprvé, ale ty to urco zvladnes.. Říká se, že se dvěma to jde líp jak s jedním.. Nevím sice co je na tom pravdy, a jestli to nevymyslel někdo, kdo neměl děti, ale zkusit se to musí ![]()