Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terrinka93 bereme i těhule
no já už nemám mimčo, holkám jsou skoro 4 a 6 let. a k tomu 7letou berňačku
a jojo, se dvěma je to lepší, tak od roka toho mladšího si spolu vyhrajou, ikdyž občas to ej na mašli ![]()
U přítele máme taky bernacku
Máňu
jinac máme boxera Amalku. Tak to jsem ráda, že tu nevládne žádná diskriminace ![]()
@Terrinka93
kdyby se ti někdy chtělo vyrazit s pesanama na prochazku tak se ozvi, holky jsou zvyklý trajdat po venku ale nemáme parťáka, ani pro psa ne. ta tim taky trpí, byla zvyklá potkávat mraky psů denně, ale nějak jsem tu nehledala pejskaře ![]()
No teď na pár chvil asi nebudu k dispozici pac mám chvilku před porodem, ale až budu mít po a trochu se aklimatizujem tak se urco ozvu
je pravda, že tady v tom prdellakove aby normálního člověka pohledal
tím ale nezaručuju, že ja jsem normální ![]()
@Terrinka93 píše:
No teď na pár chvil asi nebudu k dispozici pac mám chvilku před porodem, ale až budu mít po a trochu se aklimatizujem tak se urco ozvuje pravda, že tady v tom prdellakove aby normálního člověka pohledal
tím ale nezaručuju, že ja jsem normální
ty jsi můj člověk
btw-já normální nejsem, takže doufám že ty taky nee ![]()
@spiky01 píše:
Znovu a znovu hledám a zkouším. není tu mamina z třeboně a okolí které taky chybí někdo na pokec a „venčení“ dětí? ideálně spíš směrem na veleniceale to už asi chci moc
Ahojky
Naposledy jsem byla na emiminu v těhotenství a staré přihlášení se samozřejmě vypařilo. Tak proto nováček. Mám prcka 2,5 a jsem z Třeboně a docela mi chybí taky to venčení. Sama to není ono ![]()
@čikouš zdravím
no ja ještě nemám koho venčit ale každou chvilku už snad bude venku ![]()
@Terrinka93 píše:
@čikouš zdravímno ja ještě nemám koho venčit ale každou chvilku už snad bude venku
Tak at je to brzo a v pohodě
To je první?
No snad
jj první.. Kluk.. Teda na 99%
kolik ti je? Není-li to tajné?
@Terrinka93 píše:
No snadjj první.. Kluk.. Teda na 99%
kolik ti je? Není-li to tajné?
Tajný to není.
Nejmladší mamina teda nejsem ( 38), ale o tom to asi je. První to taky není. Mám to doma už trochu odrostlí
dvojčata 20, pak 14 a ted toho prcka. Vše chlapi. To je trochu o mně ![]()
@čikouš no super
jak jsme psala tak jezdím každé úterý do třeboně, teď teda dvě nejbližší asi nebudu. jezdíme na cvičení. tak kdyby se ti to hodilo mužem vyrazit venčit lopoť ![]()
Tak zatím vencete třeba se k vám někdy přidám a zajdeme třeba na kávu v třeboni. Když vám nebude vadit že jsem,, piskle"
v květnu mi bude 21 ![]()
@spiky01 Ahojky. V tom nevidím problém. Jsem v Třeboni teprve tři roky, takže náplava a nikoho tu neznám.
Na netu jsem v podstatě pořád. Ne že bych tu seděla a nic nedělala, ale notes je zapnutý a já občas mrkám co je novýho. Budu ráda když tu poznám někoho s menšími dětmi. Tak stačí písnout
@Terrinka93 píše:
Tak zatím vencete třeba se k vám někdy přidám a zajdeme třeba na kávu v třeboni. Když vám nebude vadit že jsem,, piskle"v květnu mi bude 21
Já osobně jsem taky ještě mladice
Teda doufám