Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky a tehulky ![]()
Mozna to sem nepatri, ale rada bych to zkusila a nasla touto cestou kamaradku z okoli Mohelnice nebo Zabreha. Stehuji se s pritelem do bytu nedaleko Mohelnice a bohuzel tu nikoho neznam a kamaradky ktere mam jeste nejsou maminky, takze uzivaji svobodneho zivota na plno a ja uz k tomu nejak nepatrim.
jmenuji se Lucie, je mi 20 let a v srpnu cekame sve prvni miminko. Rada bych nasla nejakou kamaradku na dopisovani, prochazkovani, nakupovani a sdileni starosti, se kterymi se momentalne nemam komu sverit. Kamaradka mi opravdu chybi a byla bych moc rada, kdybych tu nejakou nasla. Klidne i mladsi / starsi nez jsem ja. At uz s detmi nebo tehulku.
patrim mezi stydlivejsi a dost tezko se seznamuji, tak to zkousim aspon touto cestou. Budu se tesit, az se nekdo ozve. ![]()
Ahoj, já se budu do Mohelnice stěhovat
Už mám dceru 6 let a druhé na cestě
Je, tak to gratuluji.
a kolikaty jsi tyden?
a kdy se stehujete? ![]()
Ahoj, já jsem z okolí Mohelnice, už mám děti dvě, tři roky a deset měsíců. Jinak se na facebooku přidej do skupiny Mohelnické maminky jejich fórum a bazárek a tam se ti určitě nějaká maminka přímo z Mohelnice ozve ![]()
Ahojky. Taky jsem se pristehovala pred rokem a pul a nikoho tu neznam. Bydlim kousek od mohelky. Mam ale uz dva syny, 4roky a druhy bude mit 1 rok
je mi 25. Ale to neva ne?? ![]()
Ahoj, jsem z Mohelnice a je mi 23, mam dvouleteho syna a snazime se o druhe. Je tady diskuze jeste aktualni?
Ahoj. Já jsem tuto diskuzi oživila
chtělo by to vymyslet nějaký stránky typu seznamka pro maminky
![]()
@žaneta.loupancova no to by chtělo, kamarádky se na mateřské hoděj ![]()
@Monnish a né jen na mateřské. Chybí mi někdo s kým bych vypnula, ideálně u lahve vína, bez dětí
za celích 5 let co mám děti jsem nikde nebyla, nikdy jsem nebyla bez dětí, před dvěma měsícema jsem měla poprví v životě hlídání na hodinu. Jo abych nezapoměla tak ještě 3 dny na dovolené v porodnici. ![]()
@žaneta.loupancova a manžel, přitel nehlida? Ja mam stesti, v pul roce prcka jsemzaclachodit po brigadach a manzel hlida. Jednou mesicne sme chodily s holkama posedet, z toho seslo a momentalne jsem bez kamaradek. A syn by kamarada taky potreboval. Deti ma rad ![]()
Ma fyzicky i psychicky narocnou praci. A o vikendech travime cas spolu. A i kdyby hlidal tak nemam kam ani s kym jit tak je to vlastne jedno
co si vubec stezuju
u nas bohuzel nefunguji ani rodice na hlidani. Ja da se rict nemam rodice. Prarodice uz neziji. Se sestrou se nestykam. A pritel ma pouze matku 70km daleko, ktera je navic reditelka MŠ takže nemá čas a hlavně bydlí daleko. V půlroce a ty uz na brigáde? a jak to zvladas? Ja sla taky na brigadu kdyz bylo prvnimu synovi tak podobne. Pracovala jsem v kavarne v sumperku, vydrzela jsem to 2mesice pak jsem to na pokraji sil vzdala..
Jee ahoj holky
urcite je to aktualni, porad bych se rada seznamila s nejakou maminkou
nejste spis registrovane na Modrem Konikovi? ![]()