Hledám kamarádku- Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
425
5.9.18 08:01

Ahoj, já jsem z Plzně. A ráda s tebou pokecám. Je mi 40 a mám jedno dítě. Já tedy nepletu, ale pokud máš ráda zvířata, přírodu, navlékání korálků, čtení apod., tak si určitě budeme rozumět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.9.18 08:22

Ahoj, tak to je super..pletení určitě není podmínkou…zvířata mám ráda asi tak normálně, nejsem velkochovatel, ale přírodu ráda mám a hlavně miluju knížky. Akorát úplně nevím, jak to tady na emiminu chodí, když ti chci odepsat musím vždycky napsat nový příspěvek? Nikde tu nevidím Odpovědět… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
5.9.18 22:13

@Puntíkatýhrnek das bud zminit, a pak se to objevi zde. A nebo si budete psat soukromne, a to klikneš na zvoleneho uživatele, otevře se ti jeho profil, a na prave strane je odeslat ( napsat) zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.18 05:29

@xsaleen
Aha, moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.9.18 16:49

@Puntíkatýhrnek Tak já taky nejsem velkochovatel. :D, ale píšeš, že máte kocoura, tak máš zvířata asi taky ráda. My máme psa, želvu, papoušky. Pokud budeš chtít, tak mi můžeš napsat zprávu. A chtěla by sis jen psát nebo se i sejít? Pokud ano, tak to určitě nebude problém. Člověk si občas musí od chlapů odpočinout (manžela a syna). :D A jak máš staré děti? A co ráda čteš? Možná by bylo opravdu lepší si psát zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.12.18 09:18

Ahojte, jsem z Plzně sever, je mi 36 let a mám 18 měsíční holčičku a hledáme nějaké parťáky třeba na společné výlety 😊. Najde se tu také někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová