Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
přímo z prahy ne ale mám to kousilínek do kobylis a na prosek a taky máme babičku na černém mostě co vy?
tak to mám kousek z kobylis metrem jednu stanici
jak starý máš dítko?
Míšo, já jsem z Proseka a když budeš mít chuť, taky se s Tebou ráda seznámím… ![]()
Míšo Terinka bude mít v dubnu 3 roky a v květnu čekáme chlapečka ![]()
tak to gratuluji k chlapečkovi
ráda se s vámi uvidím
ale asi až po závějích
máš email? nebo facebook?
Mám dvě - holčičku 2,5 roku a chlapečka 2 měs.
Klidně mi písni na mail bohunkap@post.cz ![]()
Ahoj
my teĎ moc ven nechodíme kvůli tomu sněhu zrovna nám spadlo ze střechy hromada sněhu přímo do vchodu oni nám tady policajti natáhli pásky že zákaz vstupu psadající sníh a je to přímo nad vchodem tak nevím jeslti máem jako létat dom?? No a teď sedím u okna a hromada spadla ty bláho to byla šupa jak hrom ale nikoho to nezabilo už jsem koukala z okna dolů.
Mám facebook
nojo u nás jsou taky závěj já jsem na facebook pod Michaela Kubišová a jsem tam na fotce s přítelem a mladším sourozencem…
Ahoj Míšo, taky bydlím za Prahou. Do Kobylis to mám 15 min autem. Ale raději pojedu až trochu odtaje ten sníh
Taky jsem dnes odklízela 1m sněhu, který nám spadl ze střechy rovnou před garáž ![]()
Jinak mám holčičku 2r a teď nové mimčo chlapečka 2měs, ráda se s tebou seznámím. Jsem i na FB.
Míšo koukala jsem na facebook ale nevím jeslti to jsi se stéjým jménem je více a na fotce jedné jsou llidi 4 nebo už z toho účtování blbě vidím což by také mohlo být ![]()
ahoj všichni Je mi teprva čerstvých dvacet a hledám mladou maminku s miminkem tomu mímu malímu lotrovi je dva a půl měsíce… jsme sami jelikož nám tatínek zemřel… Najdeme někoho třeba i těhulku? ráda s s někým podělím o svoje radosti i zkušenosti a starosta atd… najdu?