Hledám kamarádku Praha

Michaelakkk
17.1.10 22:05

Hledám kamarádku Praha

ahoj všichni Je mi teprva čerstvých dvacet a hledám mladou maminku s miminkem tomu mímu malímu lotrovi je dva a půl měsíce… jsme sami jelikož nám tatínek zemřel… Najdeme někoho třeba i těhulku? ráda s s někým podělím o svoje radosti i zkušenosti a starosta atd… najdu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7928
17.1.10 22:11

ahoj :-) a z jaké části Pha jsi??? Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.1.10 22:16

přímo z prahy ne ale mám to kousilínek do kobylis a na prosek a taky máme babičku na černém mostě co vy?

• Citovat
  • Upravit
7928
17.1.10 22:27

my jsme z Holešovic :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.1.10 22:40

tak to mám kousek z kobylis metrem jednu stanici :-) jak starý máš dítko?

• Citovat
  • Upravit
22048
17.1.10 22:42

Míšo, já jsem z Proseka a když budeš mít chuť, taky se s Tebou ráda seznámím… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
17.1.10 22:55

Míšo Terinka bude mít v dubnu 3 roky a v květnu čekáme chlapečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.1.10 00:52

tak to gratuluji k chlapečkovi :-) ráda se s vámi uvidím :-) ale asi až po závějích :-) máš email? nebo facebook?

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
18.1.10 00:52

ráda :-) jak staré máš dítko?

• Citovat
  • Upravit
22048
18.1.10 08:15

Mám dvě - holčičku 2,5 roku a chlapečka 2 měs.
Klidně mi písni na mail bohunkap@post.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
18.1.10 14:14

Ahoj :-) my teĎ moc ven nechodíme kvůli tomu sněhu zrovna nám spadlo ze střechy hromada sněhu přímo do vchodu oni nám tady policajti natáhli pásky že zákaz vstupu psadající sníh a je to přímo nad vchodem tak nevím jeslti máem jako létat dom?? No a teď sedím u okna a hromada spadla ty bláho to byla šupa jak hrom ale nikoho to nezabilo už jsem koukala z okna dolů.
Mám facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.1.10 14:48

nojo u nás jsou taky závěj já jsem na facebook pod Michaela Kubišová a jsem tam na fotce s přítelem a mladším sourozencem…

• Citovat
  • Upravit
253
18.1.10 15:00

Ahoj Míšo, taky bydlím za Prahou. Do Kobylis to mám 15 min autem. Ale raději pojedu až trochu odtaje ten sníh :-D Taky jsem dnes odklízela 1m sněhu, který nám spadl ze střechy rovnou před garáž :roll:
Jinak mám holčičku 2r a teď nové mimčo chlapečka 2měs, ráda se s tebou seznámím. Jsem i na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
18.1.10 18:37

Míšo koukala jsem na facebook ale nevím jeslti to jsi se stéjým jménem je více a na fotce jedné jsou llidi 4 nebo už z toho účtování blbě vidím což by také mohlo být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.1.10 18:39

jojo to jaktam jsou 4 lidi :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat