Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,já jsem kousek od Kladna a chystám se tam i rodit.Jak dlouho jsi těhu??
Já jsem z Družce. Budeme mít holčičku Nikolku. Moje první mimi..tak budu určo nervózní.. Ty už víš co čekáš?
Ne zatim se nam to neukazalo.Tešila jsem se že se to dozvíme 14,1. ale smula.Byli jme zklamaný.Taky je to naše první.
Ahoj holky,
viděly jsme se na diskuzi Maminky Kladno.
Prodávám pár věcí, co už nevyužiju, tak kdyby jste měly zájem, tak mrkněte sem:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
a taky na aukro:www.aukro.cz když dáte do vyhledávání kojící poštář zn.Anita tak vám vyjede jedna moje položka a pak si můžete dát všechny aukce tohoto prodejce (ucitelka76) a ukáže vám to další věci(vanička, lehátko,…).
Pokud nenakupujete na aukru, ale měly by jste o něco z toho zájem, tak až skončí aukce a pokud se to neprodá, tak se můžeme dohodnout.
Ale možná už máte nakoupeno:)
Ivy Přeju pohodový konec těhotenství. Bývá to náročné:)
Jarča má ještě čas:)
Prosím není tu také nějaká nastávající maminka nejlépe z Doks u Kladna? Nikoho tu ještě neznám a bylo by fajn poznat odsud nějakou také těhulku pro různé společné aktivity atd.,
děkuju za případné komentíky,–)
Ahoj holky, je tu nějaká těhulka z Kladna a z okolí i v roce 2013??? ![]()
Ahoj, jsem z Kladna a těhotná (34.týden). Odkud jsi z Kladna?
@BarcaS píše:
Ahoj, jsem z Kladna a těhotná (34.týden). Odkud jsi z Kladna?
ahoj, já jsem ze Strašecí, ale budu rodit na Kladně a jsem 30 týden ![]()
Ajaj, já budu rodit ve Slaným;o). Nikoho těhotnýho v okolí neznám, pracovala jsem v Praze, takže všechny známé mám tam. Bylo by moc fajn chodit na procházky s kočárkem ve dvou, navíc je to moje první dítě, takže by na „ten šok“;o) nebyl člověk tak sám:o)
@BarcaS píše:
Ajaj, já budu rodit ve Slaným;o). Nikoho těhotnýho v okolí neznám, pracovala jsem v Praze, takže všechny známé mám tam. Bylo by moc fajn chodit na procházky s kočárkem ve dvou, navíc je to moje první dítě, takže by na „ten šok“;o) nebyl člověk tak sám:o)
co že nechceš rodit na kladně?
taky nemám v okolí žádné těhule kámošky
jinak já taky pracovala v praze, ale jen pracovala, jinak tady bydlím už delší dobu
taky čekáme první dítěb
nechali jste si říct pohlaví? ![]()
Mám zdravotní problémy a kvůli nim budu mít císařský řez. Jediná protekce, kterou jsme sehnali byla právě ve Slaném, v mém stavu se mi nechce riskovat noname přijetí v Kladně. To je jediný důvod;o). Pohlaví jsem si nechala říct už v 16.týdnu, asi bych to nevydržela. Navíc od první chvíle jsem tušila, co to bude, tak jsem chtěla vědět, jestli instinkt nelže:o). A ty víš, co to bude…třicátý týden, to už se to taky ví na 100% (teda jestli není miminko ultra stydlín:o)). Jinak mně instinkt neselhal, je to kluk ![]()