Hledám kamarádku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Caty
12.1.10 15:16

Hledám kamarádku

Ahoj holky, předem se omlouvám, pokud tento příspěvek někoho pohorší, možná se sem uplně nehodí, ale nevím kde začít. Hledám nějakou kamarádku v okolí Prahy nebo v Praze pro mojí 45ti letou maminu v invalidním důchodu. Na občasné kafčo, cvičení, pokec a podobně. Nebo mi aspoň poraďte, nějaké stránky kam napsat inzerát. Děkuju moc a přeji hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
306
4.12.16 14:55

Hledam kamaradku pres net

Oživuji téma at nezakládám nové. V poslední době si nerozumím se svými kamarádkami. Větsinou mluvi nebo pisou jen o sobe a na to s čím se svěřuji já moc nereagují. Ráda bych kamárádku maminku s kterou by sme si psali bud tu do zpráv nebo pres email. Je mi 29 a mám dvouleté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
4.12.16 15:06

Ahoj, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.12.16 15:40

Ahoj, přidám se pokud nevadí… Taky hledám kamarádku, mám dcerku 27 mesicu, manža skoro furt v práci.. Současné kamarádky zatim ditě nemaji, takze uz se neni skoro o čem bavit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.7.17 14:04

hledám kamarádku

Ahojky hledám kamarádku na pokec jsem z Ivančic mám dvě malé děti, ale žádnou kámošku na pokec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.8.17 20:10

Ahoj jsem taky z Ivančic a hledám kamarádku na pokec. Mám 1é letou dceru. Nevím jestli nevadí že je mi už přes 45 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.10.17 21:46

Také se přidávám s hledáním kamarádky, tentokrát z Brna.

Ahoj. Jsem normální veselá, inteligentní ženská s 6ti letym synem a hledám kamarádku v okolí Brna-Černých polí, co by zašla na kávu, na návštěvu, na víno, pokecat atd. A kdyby měla dítko jako já, bylo by to taky fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
12.10.17 23:21

@Lidka36 ahojky, škoda že jsem se nedávno přestěhovala z Brna do Hodonína, jinak bych úplně stejně jako ty potřebovala kamarádku na pokec, kafe, vínko. A mám holčičku 16měsíců ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.10.17 23:25

To je škoda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
30.6.19 19:06

Ahoj nejaká kamaradka z Prahy a okoli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
30.6.19 19:38

Někdo na pokec, kafe nebo venčení dětí a psů z Teplic a okolí? Já 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.8.21 13:41

kamarádka

Hledám kamarádku na pokec Dvur Králové, Bílá Třemešná a okolí 60 letá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.8.21 17:13

Hledám kamarádku

Hledám kamarádku Ivančice a okolí. Je mi 52 let mám 13 letou dceru a 7 letého vnuka který žije s námi. Mám ráda vycházky, čtení, výlety s dětmi vlakem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
23.8.21 08:58

Teplice

Hledám kamarádku z Teplic a okolí, která nezkazí žádnou srandu. Já 39.děti 3roky a 16let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.21 11:42

Hledám kamarádku z Hodonína a okolí na občasný pokec, výlet, pivko apod. Je mi 44, mám dceru 11let. Nevolím Babiše, komunisty ani SPD, společný názor na základní životní otázky je potřebný :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová