Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oživuji téma at nezakládám nové. V poslední době si nerozumím se svými kamarádkami. Větsinou mluvi nebo pisou jen o sobe a na to s čím se svěřuji já moc nereagují. Ráda bych kamárádku maminku s kterou by sme si psali bud tu do zpráv nebo pres email. Je mi 29 a mám dvouleté dítě.
Ahoj, přidám se pokud nevadí… Taky hledám kamarádku, mám dcerku 27 mesicu, manža skoro furt v práci.. Současné kamarádky zatim ditě nemaji, takze uz se neni skoro o čem bavit.. ![]()
Ahojky hledám kamarádku na pokec jsem z Ivančic mám dvě malé děti, ale žádnou kámošku na pokec ![]()
Ahoj jsem taky z Ivančic a hledám kamarádku na pokec. Mám 1é letou dceru. Nevím jestli nevadí že je mi už přes 45 let.
Ahoj. Jsem normální veselá, inteligentní ženská s 6ti letym synem a hledám kamarádku v okolí Brna-Černých polí, co by zašla na kávu, na návštěvu, na víno, pokecat atd. A kdyby měla dítko jako já, bylo by to taky fajn. ![]()
@Lidka36 ahojky, škoda že jsem se nedávno přestěhovala z Brna do Hodonína, jinak bych úplně stejně jako ty potřebovala kamarádku na pokec, kafe, vínko. A mám holčičku 16měsíců ![]()
Někdo na pokec, kafe nebo venčení dětí a psů z Teplic a okolí? Já 37.
Hledám kamarádku na pokec Dvur Králové, Bílá Třemešná a okolí 60 letá
Hledám kamarádku Ivančice a okolí. Je mi 52 let mám 13 letou dceru a 7 letého vnuka který žije s námi. Mám ráda vycházky, čtení, výlety s dětmi vlakem. ![]()
Hledám kamarádku z Teplic a okolí, která nezkazí žádnou srandu. Já 39.děti 3roky a 16let.
Hledám kamarádku z Hodonína a okolí na občasný pokec, výlet, pivko apod. Je mi 44, mám dceru 11let. Nevolím Babiše, komunisty ani SPD, společný názor na základní životní otázky je potřebný
.
Ahoj holky, předem se omlouvám, pokud tento příspěvek někoho pohorší, možná se sem uplně nehodí, ale nevím kde začít. Hledám nějakou kamarádku v okolí Prahy nebo v Praze pro mojí 45ti letou maminu v invalidním důchodu. Na občasné kafčo, cvičení, pokec a podobně. Nebo mi aspoň poraďte, nějaké stránky kam napsat inzerát. Děkuju moc a přeji hezký den.